11. Intersport Balaton Maraton és Félmaraton -siess a nevezéssel!

Az előnevezők száma bő két héttel az esemény előtt közelít a tavalyi összes nevezőéhez, például az egy évvel ezelőtti 2685 benevezett félmaratonistához képest jelenleg a szombati félmaratonra már 1500-nál is többen regisztráltak, de a vasárnapra nevezők száma is elhagyta az ezret. A jelenlegi nevezési díjkategória 2-áig él, de figyelem: a két félmaratonnál (egyéni és páros) létszámlimitet vezettünk be!

A maratoni előnevezések meg is haladják a tavalyi, ugyanígy, az esemény előtt két héttel számolt nevezéseket, és a többi távon is szépen növekszik a létszám. Sokan leszünk tehát, most hétvégén a félmaratonok kapcsán meg is haladhatjuk a tavalyi összlétszámot, és bizakodva nézzük a többi létszámot.

Fontos, hogy a nevezési díjak hétfőtől nőnek, vagyis személyesen ma délután 5 óráig, online pedig vasárnap éjfélig még olcsóbban nevezhetsz mindegyik távra!

Viszont érdemes sietni a nevezéssel azért is, mert a félmaratoni távokon mind az egyéni, mind pedig a páros indulók létszámánál húztunk egy felső határt:

  • a szombati félmaratonra az első 2000 fő nevezését tudjuk elfogadni!
    • akik ketten futnak, azok ügyeljenek: szombatra az első 200 páros nevezését tudjuk elfogadni!

  • a vasárnapi félmaratonra az első 1500 fő nevezését tudjuk elfogadni!
    • akik ketten futnak, azok ügyeljenek: vasárnapra az első 150 páros nevezését tudjuk elfogadni!

Az első versenyszám tehát a nevezés - aztán folytatjuk november 15-16-án Siófokon, az Erzsébet Szállodánál (volt Hotel Aranypart).

fb share