Befagytak a Normafa Futó és Túranap nevezési díjai

Hirtelen lett ősz, nálunk már talajmenti fagy is lehetett, talán ez az oka, hogy a Normafa Futó- és Túranap nevezési díjai befagytak, vagyis a teljes előnevezési időszakban a jelenleg érvényes áron nevezhet mindenki, aki túrázni vagy futni szeretne egy jó 12 kilométert a 12. kerületben, vagy futni egy laza kis kört a Normafán.

Hogy miről van szó? A BSI legújabb eseményéről, ami igazából majdnem egy visszatérés... valamikor volt egy nagyon népszerű eseményünk errefelé, a Hegyvidék Félmaraton. Emlékszel még rá? Ismerős lesz akkor a táj. Csak hallottál róla? Végre akkor te is megtudhatod, milyen érzés a Normafánál futni!

A feladat egyszerű: fuss egy nagy kört a Normafa körül, vagy fuss egy kis kört a hegytetőn! Túrázz fel a Libegő alsó végállomásától Budapest legmagasabb pontjára (527 m), az Erzsébet-kilátóhoz! És, ahogy írtuk, ezt most már végig a jelenlegi nevezési díjért teheted meg, mert azt nem fogjuk megemelni.

A távok:

1400 m futás - rajt: 14:00

  • rajt és cél: a Libegő felső végállomásánál,

12 km futás - rajt: 15:00

  • rajt: a Libegő felső végállomásánál, cél: Erzsébet-kilátó,

A futó távokon chipes időmérést biztosítunk a résztvevőknek, és az esemény emblémázott pamutpólóját a kis táv futóinak, valamint a túra nevezőinek. A hosszú távú futás nevezői egy emblémázott technikai mezt kapnak!

12 km túra - rajt: 12:00 - 13:00 közt

  • rajt: a Libegő alsó végállomásánál, cél: Erzsébet-kilátó.

Túra közben megtekintheted a Hunyadi-orom panorámáját, a néhai Disznófő éttermet érintve lenézhetsz a hegyoldalból a Normafa síháznál, utána megnézheted az ismeretlen katona sírját, megcsodálhatod a makkosmáriai kegytemplomot. Kanyaroghatsz a Virágvölgyben a gyermekvasút mentén, hogy a Szépjuhásznétól elindulj a város legmagasabb pontja felé, az Erzsébet-kilátóhoz!

Kalandos túra lesz, de nem túl nehéz. Hozd a jókedvedet és a barátaidat, családodat!

További információkat >>> itt találsz a versenyről.

fb share