Érem és technikai mez már egy 7 kilométeres versenyen is? Naná!

Mondj gyorsan egy olyan futóeseményt, ahol 7 kilométert ennyien futnak, ilyen csodaszép környezetben - a Városligetben, és a Világörökség részét képező Andrássy úton - és a táv lefutása után még egy gyönyörű érmet meg egy egyedi technikai felsőt is kapnak az indulók! No, ne gondolkozz, mondunk mi: ez a Riska Minimaraton október 11-én!

Ugye, milyen egyszerű válasz? Gyere el jövő 11-én, és 11:15-kor rajtolj el te is a többezres mezőnnyel - ha pedig ennél hosszabb távra már beneveztél, biztasd bevállalósabb sportos ismerőseidet, hogy próbálják ki magukat bátran!

Ez az a verseny, ami a maga 7 kilométeres távjával ideális azoknak, akik rendszeresen futnak, de egy félmaratonnal például csak tavasszal szeretnének kacérkodni. Mire túlságosan elfáradnál, vége is. A hangulata pedig, lévén a SPAR Budapest Maraton Fesztivál egyik népszerű betétszáma, szinte olyan, mint a klasszikus 42,2 kilométeres távon. Kicsit átélheted a "nagyok" élményét te is - és amennyivel előbb végzel, annyival többet tudsz szurkolni, tapsolni a többieknek!

És hogy mivel dobjuk még fel ezt az egészet? Mert van ám még egy lap a kezünkben - illetve kettő: a 7 kilométeres útvonal két pontján is zenével buzdítunk mindenkit! A Kós Károly sétány Városligeti körút kereszteződésében Dj. Dj Dominique, a Kodály köröndön pedig Dj Cooky & Dj M.Gee fog zenélni, hogy egy pillanatig se lankadjon a mezőny jókedve!

fb share