Készen van a regisztrációs oldal az Achilles-napi futásokra!

Mint néhány napja megírtuk, országszerte Achilles-napi futásokat szervezünk egyrészt a hős előtti hódolatból, másrészt pedig azért, mert felvetődött bennünk egy kósza gondolat, miszerint ha összegyűjtünk a hét végén rengeteg kilométert, és ezt mind felajánljuk a hősnek, ahhor hátha elkerül majd bennünket az ő nevével fémjelzett sérülés! Mostantól él a regisztrációs oldal, tehát semmi akadálya a bulinak!

Mi is ez? Röviden annyi, hogy Achilles (Akhillesz?) napján - illetve igazából egész hétvégén (vagyis elsején 0 órától másodikán 24 óráig) kicsik és nagyok felkerekednek, találkoznak itt és ott, futnak keveset vagy sokat, közben jól érzik magukat, beszélgetnek, bandáznak. Vagy, ha úgy esik jól, akkor lehet egyedül is futni, úgyis a mozgás öröme a lényeg!

Ezután a futócsoportok vezetője, megbízottja egy adott oldalon beírja, mennyit - és persze hol futottak. A magányosan szaladók egymaguk "termését" írhatják be. És a végén összejön rengeteg kilométer, aminek örülhetünk, és természetesen felajánlhatjuk a nagy Akhilleusznak.

Fuss egyedül, szervezz csapatot, fussatok együtt, vagy csatlakozz Futónagyköveteink nyilvánosan meghirdetett eseményeihez amelyek listáját >>> ITT találhatod.

Tetszik? Felkészültél hát egy hétvégi futásra? Akkor toljad, majd a végén írja be mindenki, hány kilométer jött össze! A regisztrációhoz >>> kattints ide, vagy bökj a gombra!

fb share