Levelet kaptunk Nizzából

Az ilyen leveleknek mindig nagyon örülünk... Chiara Prestipino Nizzából érkezett hozzánk a 29. Wizz Air Budapest Félmaratonra, és tetszett neki. Hazatérvén nem is késlekedett, leült, és megírta nekünk élményeit. Mi elolvastuk - olvassátok el ti is!

"Nos, a verseny egyszerűen TÖKÉLETES volt!

A szakaszos rajt nagyon jó ötlet: nincs túl sok futó, nincs tömeg, ráadásul el tudsz indulni a saját tempódban, és tartani is tudod azt. NAGYSZERŰ ÖTLET.

A futás maga is nagyszerű volt: gyönyörű város a szemeink előtt + szurkolók + A FUTÁS ENERGIÁJÁT JELENTŐ FRISSÍTŐSÖK! Nagy mosollyal profin, gyorsan nyújtották át a vizes poharakat a futóknak. Biztos vagyok benne, hogy oktatást kaptak a verseny előtt, vagy minimum szoktak futni, és ezért tudják, hogy működik ez.

2 órán belül fejeztem be a versenyt, ami nekem NAGYON JÓ idő. Ez a verseny számomra felkészülés volt a NEW YORK Maratonra, és élvezet volt ezen a versenyen felkészülni.

A célban pedig gyömölcs és nagy üveg víz fogadott. KÖSZÖNÖM!

De komolyan, semmit ne változtassatok meg... Ha vannak páran, akik nem elégedettek valamivel, az normális. Amikor az emberek túl sokat kapnak, akkor szeretnek kritizálni. Remélem jövőre visszatérek valamelyik másik versenyetekre."

fb share