Nézz tévét szombaton!

Szombat délután 13:10-kor, ha másért nem is, a Spuri Szabadidősport Magazinért egy kicsit tedd le a bringát, futócipőt, vagy ha ebédeltél, akkor sziesztázz egy kicsit: ülj le a tévé elé, és nézd meg az M1-en a maratoni adást! Maratoni - na, nem a hossza, hanem a témája miatt! Hogy pontosan mi lesz az adásban? Kattints, és megtudod!

A Spuri Szabadidősport Magazin októberi adása afféle maratoni különszám lesz: szinte csak a 29. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál történéseivel foglalkozik. Nemcsak a maraton hőseivel, hanem a fesztivál rövidebb távjait választó futókkal, jótékonysággal, csapatépítéssel és egyéb izgalmakkal.

Csőre Gábor színész a Vígszínház főpróbájának utolsó felvonását a jelmeze alatt futóruhában játszotta végig, hogy kiérjen a váltópontra, ahonnan a Víg csapatát első helyre hozta a színházi váltók között. A világbajnokságon dobogós kardcsapat egy emberként állt az Élménykülönítmény mellé: egy mindenkiért, mindenki a Bátortáborért! A Honvéd férfikara két csapatot is szervezett úgy, hogy a tagok többsége előző napon még Szentpétervárott énekelt. Budapest csodálatos panorámája a 35 zenei ponttal, maratoni örömkönnyek a célban, 42 évesek 42 kilométere - a 29. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál az M1-en október 25-én 13:10-kor.

fb share