Nyerj, szurkolj és mozogj a Nestlével!

Gyere, és családoddal együtt tegyél egy újabb lépést a kiegyensúlyozott, sportos élet felé! Nevezzetek a 600 méteres Nestlé Családi Futásra, szurkoljatok és játsszatok a Nestlével! Ha nem vagytok futásra éhesek, akkor se csüggedjetek, számos más programot kínálnak a szórakozásra.

Szurkoljatok a futóknak! Keressétek a Nestlé hoszteszeket, akiktől ajándékba szurkolótáblát kaphattok, melyre felírhatjátok barátotok, családtagotok nevét is.

Nevezzetek a Nestlé Családi Futásra, ahol 600 méteren együtt mozoghat a család. Ide a legkisebbeket is nagy szeretettel várják, még csak futni sem kötelező, megtehetitek a távot családiasan sétálva is! Ráadásként a célvonalat elhagyva együtt lehet fotózkodni a Nestlé kabalákkal, amihez az első ötszáz fényképezkedőnek még egy képkeretet is adnak ajándékba.

Ha kiszurkoltátok, kimozogtátok magatokat, látogassatok el a Nestlé sátorba, ahol csokoládé-szökőkúttal, gyermekarcfestéssel és családi játékkal várnak. Garantált ajándékot kapnak, akik végigcsinálják a napi öt étkezéshez kapcsolódó táplálkozási játékot, amin felül még 10 darab ajándékcsomagot is sorsolnak.

Ha érdekelnek további hasznos információk és tippek a kiegyensúlyozott élet eléréséhez, látogass el a Nestlé weblapjára! Kattints ide a 7+1 táplálkozási tippért!

fb share