Verseny a város felett! Normafa Futó- és Túranap

A feladat egyszerű: csodáld meg a Normafa őszi panorámáját, miközben futsz egy nagy kört a Normafa körül, vagy futsz egy kis kört a hegytetőn! Túrázz fel a Libegő alsó végállomásától Budapest legmagasabb pontjára (527 m), az Erzsébet-kilátóhoz! 12 kilométer a 12. kerületben? Mi az neked? A végén pedig vidd haza az esemény különleges pólóját, vagy ha hosszút futottál, akkor pedig egy technikai mezt!

Tehát október 25.: Normafa Futó- és Túranap!

  • 12 kilométer futás a Libegő felső végállomásától az Erzsébet-kilátóig,
  • 12 kilométer őszi túra az alsó végállomástól ugyancsak a kilátóig,
  • 1,4 kilométer könnyed futás a Normafán.

Kattints a képre, és nézd meg, milyen póló lesz a tiéd, ha elindulsz valamelyik távon! Az esemény emblémázott pamutpólóját adjuk a kis táv futóinak, valamint a túra nevezőinek. A hosszú távú futás nevezői egy emblémázott technikai mezt kapnak.

Igazi őszi délutáni program kicsiknek, nagyoknak - az egész családnak!

Volt valaha a Normafánál egy remek versenyünk, a Hegyvidék Félmaraton. Emlékszel? Most visszatérünk a tett helyszínére... Ha ott voltál akkor, most felidézheted a régi, szép időket - ha pedig csak hallottad, milyen jó is volt az a kis hegyi futás, most te is átélheted. Gyere el, hozd a jókedvedet, a barátaidat, a családodat! Hódítsuk meg ismét a hegyet!

A futó távokon chipes időmérést biztosítunk a résztvevőknek!

Túra közben megtekintheted a Hunyadi-orom panorámáját, a néhai Disznófő éttermet érintve lenézhetsz a hegyoldalból a Normafa síháznál, utána megnézheted az ismeretlen katona sírját, megcsodálhatod a makkosmáriai kegytemplomot. Kanyaroghatsz a Virágvölgyben a gyermekvasút mentén, hogy a Szépjuhásznétól elindulj a város legmagasabb pontja felé, az Erzsébet-kilátóhoz!

További információkat >>> itt találsz a versenyről.

fb share