Ezzel a pólóval várunk vasárnap Gárdonyban

A 28 kilométeres Velencei-tó körüli tekerés, a 4. K&H mozdulj! kerékpáros nap minden résztvevőjének jár az esemény emblémájával ellátott póló. Akár már vasárnap előtt, szerdán vagy csütörtökön, a budapesti rajtszámátvételkor megkaparinthatod.


A 4. K&H mozdulj! kerékpáros nap távja 28 kilométer, azaz egy kör a Velencei-tó körül. A rajtszám felvételekor minden induló a verseny emblémájával ellátott pólót is megkapja.

A befutócsomagban 0,25 literes Almdudler, Bombi aprósütemény, Cerbona müzliszelet és Knoppers ostyaszelet minden célba érőnek.

A tekerés során érintjük a Madárdal tanösvényt és a Pákozd-Sukorói Arborétumot, ahol kisgyermekes családok, iskolai csoportok is biztonságban végig tudnak tekerni. A túra útvonala végig a velencei-tavi kerékpárúton, kis forgalmú, biztosított útvonalon halad, ezért családok számára is kiemelten ajánljuk. Célba érkezéskor frissítőállomással várunk benneteket.

Rajtszámátvétel május 26-28-ig a BSI-ben (9-17 óráig) vagy május 31-én a helyszínen a versenyközpontban 8:30-11:15-ig. (Május 29-én a nevezési irodában már sem nevezni, sem rajtszámot átvenni nem lehet.)

fb share