Intersport Tour de Tisza-tó és Bringatlon: úti információk

Május 9-i, tehát most szombati a Tisza-tavi bringás napunk első rajtja tíz órakor lesz, ám nem árt minél korábbi érkezéssel számolni, mivel útfelújítási munkálatok zajlanak a környéken. De a versenyek alatti útvonalról is szót ejtünk ebben az írásban.


Az M3-as autópálya felől érkezőknek: Poroszló belterületén, a Tisza-tó hídja előtti szakaszon, valamint Tiszafüred belterületén a hidat elhagyva a 33 sz. főúton útfelújítási munkálatok zajlanak. Útfelmarás - több helyen félpályás útlezárás jelzőlámpás átengedéssel - és sebességkorlátozás nehezíti a versenyközpont megközelítését. Ha ebből az irányból érkezel, akkor megnövekedett menetidővel kell, hogy számolj!

A 8. Intersport Tour de Tisza-tó és az Intersport Tisza-tavi Bringatlon - verseny alatti - útvonalainak pontos átlátásához itt érdemes tájékozódni.

Ide tartozik: a görkorcsolya futam résztvevőit és a Bringatlont futással kezdő csapattagokat a versenyközpontból 10:30-kor átszállítjuk a rajt helyszínére. Aki nem jelentkezik a transzferre, a rajthelyszínre történő kijutást egyénileg kell megoldania. A transzferbuszra jelentkezni a helyszínen, a versenyközpontban lehet, legkésőbb 10:00-ig, majd a busznál 10:15-ig.

Az Intersport Tour de Tisza-tó nevezési díjait és határidejeit itt, az Intersport Tisza-tavi Bringatlonét pedig itt találod.

És ne feledd: az Intersport Tisza-tavi Bringatlonnal indul a Fut a cég 2015-ös sorozata.

fb share