Hölgyek, figyelem! Létszámlimit a tízkilométeres távon

A 20. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán a 10 kilométeres távra 3000 egyéni nevezést tudunk elfogadni, s ebbe beletartoznak azok is, akik a 10+5 vagy a 10+5+2 kilométeres távokon kombinálva szeretnének indulni. Már kevesebb, mint ezer hely van ezekre a versenyszámokra!


A május 17-én a Városligetből induló eseményünk, a Coca-Cola Testébresztő Női Futógála leghosszabb versenyszáma a tízkilométeres, amely kombinálható az 5 és a 2 kilométeres számmal is. Ezekre együttvéve 3000 fős a létszámlimit, s nem árt hamar regisztrálni: eddig több mint kétezer nevezés érkezett rendszerünkbe.

A korlátozás nem vonatkozik azokra, akik csak az 5 vagy a 2 kilométeres versenyszámokban rajtolnak (és természetesen a 3×1,5 km váltóra, a családi futásra és a gyaloglásra sem). Akik pedig párban tervezik teljesíteni a 20. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála leghosszabb távját (4,2 km+5,8 km), szintén nem kell létszámlimittel kalkuláljanak.

A képen látható egyedi befutóérem a 10 km, a 10+5 km és 10+5+2 km egyéni célba érkezőinek jár, a 10 km teljesítése után. Pólót viszont a családi futás és a gyaloglás kivételével minden futótávon adunk.

fb share