Reklám-Marketing Kupa a K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltón

A METROPOL, a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) és a BSI külön versenyre hívja a reklám és marketing szakma képviselőiből álló három- vagy hatfős csapatokat. A háromfős csapatból minimum kettőnek, a hatfősből minimum négynek reklám- vagy marketingszakembernek kell lennie. }}


Jó társaság - kiváló hangulat - közös siker!

Az METROPOL Reklám-Marketing Bajnokságnak is keretet adó 22. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltón - Közép-Kelet-Európa legnagyobb váltófutó versenyén - tavaly 1720 csapat vett részt. A klubokból, egyesületekből, baráti társaságokból, munkahelyi közösségekből verbuválódott gárdákat a verseny rendkívül jó hangulata vonzza évről évre. A "barátság versenyén" kis és nagy csatákat, várakozással teli pillanatokat, az egymásért küzdés megannyi felemelő mozzanatát élhették át a futók és a szép számú közönség egyaránt.

A kreatív szakma külön versenyének védnöke Urbán Zsolt, az MRSZ elnöke.

Külön értékelés és díjazás a METROPOL Reklám-Marketing Bajnokságon
A kreatív szakma csapatait - amellett, hogy szerepelnek a verseny abszolút eredménylistájában - külön is értékeljük és díjazzuk az egymás között elért eredmények alapján. A díjkiosztóra nem a versenyen, hanem egy külön erre az alkalomra szervezett eseményen kerül sor, amelyre minden résztvevő csapatot meghívunk. Itt mindkét táv I-III. helyezett férfi és női csapatai serleget kapnak, a további váltók pedig névre szóló oklevelet vehetnek át a verseny védnökétől és a BSI vezetőitől.

  • A verseny időpontja: 2015. június 14. vasárnap
  • A rajt/cél helyszíne: Budapest, 56-osok tere
  • Félmaratonváltó: háromfős csapatok versenye, ahol a váltó minden tagja egy kört, azaz 7032,5 métert fut.
  • Maratonváltó: hatfős csapatok versenye, ahol a váltó minden tagja egy kört, azaz 7032,5 métert fut.
  • Kategóriák: az METROPOL Reklám-Marketing Bajnokságon férfi és női kategóriában indulhatnak a csapatok. A vegyes csapatokat a férfiak között értékeljük
  • Részletes versenykiírás és nevezési díjak

Nevezés a METROPOL Reklám-Marketing Bajnokságra:
A www.futanet.hu oldal Nevezés menüjében szereplő módokon. A futás sorrendjében kitöltött nevezési lapra kérjük ráírni: Reklám-Marketing. Online vagy e-mailben történő nevezés esetén a megjegyzés rovatban kell ezt feltüntetni. Csak az így beérkezett, teljes körűen kitöltött nevezéseket tudjuk figyelembe venni a külön értékelésnél.

A METROPOL Reklám-Marketing Bajnokságra nevezett csapatok szerepelnek az abszolút eredménylistában és a külön elkészített kategóriánkénti listában is.
A kategória eredményeket június 25-én jelentetjük meg a www.futanet.hu honlapon.

További információk: lakatos.istvan@futanet.hu, 1-273-0939, 20-375-1829

fb share