Krisztinaként Krisztinára tippelt, s nyert

A 21. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála névjátékán sokan szavaztak az Andreára és Katalinra, de a helyes válasz a Krisztina volt. Az viszont csak a véletlen műve, hogy a győztes keresztneve is Krisztina.


Múlt hét kedden indítottunk egy névjátékot, amelyben a 21. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála mezőnyében leggyakrabban előforduló keresztnevet kellett megtippelni tíz lehetőség közül. Habár sokan szavaztak az Andreára és Katalinra (jóval többen, mint a jó megfejtésre), a valódi helyes válasz a Krisztina volt. Nem sokkal, de maga mögött hagyta az egyébként második és harmadik helyezett keresztneveket, melyek viszont valóban az előbb említett Andrea és Katalin voltak.

A mezőny minden egyes futamában, ahol csak nők állhattak rajthoz, így az összes induló között is a Krisztina utónév fordult elő legtöbbször.

Talán nem meglepő, hogy magán a tippelős játékon is a szavazók között a legtöbben a Krisztina névre vagy annak valamilyen becézett formájára hallgatnak. Így talán már kisebb meglepetést jelent, hogy a jó választ adók közötti sorsolás végén bizony egy Krisztina lett a nyertes. Ő pedig Fábi Krisztina.

Ezúton gratulálunk a nyereményéhez, ami egy 5000 Ft-os BSI ajándékutalvány, melyet nevezésnél használhat fel. A nyereményről e-mailben is értesítjük.

fb share