Run 2 Capitals - Duplán jó

2 futás 2 fővárosban
a futóbarátságokért, az élményért és egy technikai pólóért


Van 2 szabad hétvégéd?

Fuss idén 2 fővárosban, szerezz 2 emlékezetes futóélményt, és megajándékozunk egy különleges, emblémázott technikai pólóval!

A Run 2 Capitals a Pozsony Maraton és a BSI közös nemzetközi kezdeményezése, mely az egymástól távol élő futókat is összehozza egy-egy hétvégére erejéig.

Fuss 2017-ben a Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton, a Wizz Air Budapest Félmaraton vagy a Spar Budapest Maraton Fesztivál megjelölt távjainak valamelyikén, illetve fuss egyszer a szlovák fővárosban a ČSOB Pozsony Maraton lent felsorolt versenyszámain vagy a Telekom Éjszakai Futáson, regisztrálj a programba, és amellett, hogy gazdagabb leszel két különleges élménnyel, a tiéd lesz a Run2Capitals technikai póló is.

A programba bevont események és a választható távok:

A Run2Capitals programban nincs részvételi díj!

A részvétel feltételei:

- regisztrált nevezés egy budapesti és egy pozsonyi eseményre;
- a Run 2 Capitals regisztrációs űrlap kitöltése;
- a versenytávok sikeres teljesítése;

Az emblémázott technikai pólót a második versenytáv sikeres teljesítése után a helyszínen veheted át.

Figyelem! Aki a Wizz Air Budapest Félmaraton teljesítése után válik jogosulttá a pólóra, azt a helyszíni átvétel helyett írásban értesítjük a pólóátvétel lehetséges időpontjáról.



A programra regisztrálni itt tudsz!

Addig is szólj a barátaidnak is, szervezzetek közös futóutat, hogy ne csak a kilométerek, hanem az élmények és a futóbarátok is gyarapodjanak.


2 főváros - 2 futótábor - 2 futóélmény +1 ajándékpóló


Kedvcsináló a pozsonyi versenyekhez:


ČSOB Bratislava Maraton, ahol mindenki nyer

A 12. ČSOB Bratislava Maratonon (2017. április 1-2.) számos versenyszámból lehet választani: a szombat a rövidebb távoké: babafutás (5m), gyerektávok (300m, 600m, 800m), minimaraton (4,2km) és egy 10km-es futás várja a résztvevőket. Vasárnap a maratoni számoké a főszerep: egyéni maratonra, félmaratonra és váltófutásra (4x5km) lehet nevezni. A mezőny átfut a történelmi belvároson, a Janka Krala kerten és a nemrég felújított Öreg hídon. Averseny valamennyi sikeres célba érkezője kap egy szép érmet a nyakába!
Itt tudsz nevezni!

Telekom Éjszakai futás szeptember 9-én

Az egyedülálló éjszakai futást egy mágikus napon, 2017. szeptember 9-én rendezik a szlovák fővárosban. A mezőny egy kivilágított útvonalon halad végig, és a 10 km-es távon megismerkedik Pozsony szépségeivel. A futók amellett, hogy keresztülfutnak a történelmi belvároson és Pozsony hídjain, egy 650 m hosszú villamosalagúton is áthaladnak. Ez az elképesztő hangulatú verseny biztosan mindenkit felvillanyoz. Júniustól már nevezhetsz is a www.bratislavamarathon.com weboldalon.

Fedezd fel Pozsony történelmi és kulturális értékeit!

A maratoni hétvége nem csupán a sportról szól, hanem egyben kulturális program is. Ha mélyebben érdeklődsz Pozsony történelme és kulturális értékei iránt, a Történelmi futás tökéletes választás számodra. A tudással átitatott 4 km során elkalauzolnak Pozsony leglátogatottabb és leghíresebb történelmi látnivalóihoz. A program ingyenes, bárkit szívesen látunk. Az első futás március 31-én, péntek délután 4-kor lesz, a második április 1-jén, szombat délután 5-kor indul a Sheraton Bratislava Hotel bejáratától. A történelmi futás távjának teljesítése várhatóan kedvet ébreszt a ČSOB Bratislava Maraton 2017-hez is.



fb share