Életmód Expo és a Fitnesz Park a 7. Tesco Fittarénán

November 25-én a Papp László Sportarénába nem csak a nagyszínpad eseményei és az öt tematikus különterem miatt érdemes kilátogatni a 7. Tesco Fittarénára. A nagyszínpad mellett lesz ugyanis felállítva az Életmód Expo és Fitnesz Park rengeteg kiállítóval. Csak néhányukat említünk most, a teljesség igénye nélkül - s a kör fokozatosan bővül majd!

A kiállítók közt ott lesz a Floriol ingyenes dietetikus tanácsadással, a MeDoc Egészségközpont mely standnál kedvezményes csontsűrűség mérésre, Arteriográf vizsgálatra, Doppler vizsgálatra lesz lehetőség. Dr. Lenkei Egészségkultúra - kóstolás, vásárlási lehetőség. A Fitness Akadémia oktatóival is lehet konzultálni, ők felvilágosítást adnak az ország egyik legismertebb, és legelismertebb képzőközpontjának képzéseiről. Kedvezményes vásárlási lehetőséggel várja a látogatókat egyebek mellett a FitDress, a Dilemma, a Flora standja, valamint ott lesz a BioPont Kft. is több mint 20 féle termékcsoportját bemutatva.

Egész napos elfoglaltságot biztosítunk tehát, ha nem mozogsz, pihenésképp akkor is akad látni- és tennivaló. Ne habozz sokat tehát: november 25., az év legfittebb napja: a 7. Tesco Fittaréna!

fb share