Mától felveheted a Nike Budapest Félmaraton egyéni, páros és Ligetkör rajtcsomagját

Figyelem! A nevezési iroda ezen a héten hétfőtől szerdáig 8:30-tól 17:30-ig lesz nyitva, csütörtökön és pénteken zárva tartunk! A 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton egyéni és páros távjaira, valamint a Ligetkörre hétfőtől szerdáig veheted át a rajtszámodat és a rajtcsomagodat, vagy majd szeptember 3-án és 4-én a Városligetben.

Az előnevezettek külön helyiségben vehetik át a rajtszámukat és a rajtcsomagjukat a BSI udvarán - figyeld az irányító táblákat! Ne felejtsd magaddal hozni a személyesen vagy e-mailben kapott rajtszám-visszaigazolódat!

A félmaraton egyéni és páros indulóinak idejét chip-pel mérjük, bokára rögzíthető tépőzáras szalagon kapjátok, és a párosoknál váltáskor ezt kell átadni a következő futónak. Az egyéni indulók és a csapatok is egy darab chip-et kapnak, ennek letéti díját (1 db 1000 forintos bankjegy!!!) a rajtszám és chip felvételekor kell leadni. A chipet célba érkezés után a versenyközpont erre kijelölt, táblával jelzett asztalainál lehet majd visszaváltani 14 óráig.

Szeptember 3-án és 4-én, a városligeti versenyközpontban is tudsz még nevezni, és ott is felveheted a rajtszámodat és a rajtcsomagodat:
A félmaraton egyéni és páros indulói: 3-án 12:00-tól 18:00-ig, 4-én 7:00-től 9:30-ig,
a Ligetkör indulói 3-án 14:00-tól 18:00-ig, 4-én 10:30-tól 13:00-ig.

A Fuss Budapest Trióra nevezni, vagy rajtszámot és a rajtcsomagot felvenni már csak szeptember 3-án 12:00-tól 18:00-ig lehet a helyszínen a versenyközpontban. Erre a távra 4-én nem lehet nevezni vagy rajtcsomagot felvenni!

Fuss velünk a szezonnyitó futóbulin!



fb share