Kedvezményes színházjegyek a Coca-Cola Női Futógála rajtszámával

Tizenöt százalékos kedvezménnyel vásárolhatók belépők a József Attila Színházba a 16. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála bármely távjának rajtszámával.

A kedvezményt június 6. és 10. között lehet igénybe venni. A József Attila Színházban június 19-éig tart a szezon, a tizenöt százalékos kedvezménnyel vásárolható jegyek erre az időszakra válthatók. A belépőket a 16. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála bármely távjának rajtszámával lehet megvásárolni úgy, hogy egy alkalommal, egy rajtszámmal több előadásra is váltható kedvezményes színházjegy, előadásonként legfeljebb két darab. Vagyis egy rajtszámmal, egyszer, azaz egy alkalommal lehet kedvezményes árú belépőket váltani, de több előadásra is, két-két darabot. Vásárláskor a rajtszám hátulját lepecsételik.

Használd ki a lehetőséget, kösd össze a kellemeset a hasznossal! Gyere futni egy jót a Margitszigetre a 16. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálára, majd a nyár első két hetében a rajtszámoddal olcsóbban nézheted meg a József Attila Színház előadásait!

fb share