Két hónap múlva rajtol a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton

Így a nyár közepén az ország legnagyobb, pontosan két hónap múlva sorra kerülő futóeseményére szeretnénk felhívni a figyelmet. Október 2-án 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton® és Futófesztivál.

Futásban a legnagyobb! Október első vasárnapján Budapesten fut az ország! Ne maradj ki a népes futómezőnyből, a SPAR Budapest Maratononon számos táv közül választhatsz!

Fuss maratont Budapesten! Több ezer honfitársaddal és rengeteg külföldivel teljesítheted a 42 kilométert a főváros legszebb részein áthaladva. Az életre szóló élmény garantált.

Ha nem akarsz nekivágni a klasszikus távnak, de hosszabb távon indulnál, a 30 kilométert ajánljuk. Ehhez szintén alapos felkészülésre van szükség, hogy az útvonal egy részén együtt fuss a maratoni mezőnnyel.

Ha a maratoni távot inkább megosztanád a barátaiddal, csapatoddal, váltótársaiddal, nevezz az 5 fős ekiden váltóra (12,5 km - 10 km - 6,1 km - 4,9 km - 8,7 km), vagy a 3 fős maraton stafétára (12,5 km - 21 km - 8,7 km)!

26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton® és Futófesztiválon rövidebb távú indulási lehetőségek közül is választhatsz. A minimaraton távja 7 kilométer. Könnyen teljesíthető, kellemes futás. De ha úgy döntesz, hogy a családoddal, gyerekekkel együtt indulnál, vagy ha igazán rövid távon szeretnél futni, kocogni, gyalogolni egy jót, akkor a maratonkát, a családi futást, vagy a gyaloglást ajánljuk.

Gyere, és legyél ott Te is a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton® és Futófesztivál mezőnyében! Találkozzunk a rajtnál október 2-án!

Get Adobe Flash player



fb share