Légy a csúcson csúcs formában!

Ismét Veled leszünk, hiszen a 16. Kékes Csúcsfutás izotóniás ital frissítő szponzora a Sponser!Őrült meleget mondanak, mindenképp használd ki a frissítő pontokon kínált iso italokat, mert egyszerre juthatsz energiához, vitaminhoz és ásványi anyaghoz.

Érdemes gondolnod a verseny előtti szénhidrát feltöltésre is, hogy ne 1-2 órán belül kelljen megterhelni a gyomrod pl. gélekkel. De ha már a gélnél és a melegnél járunk, figyelmedbe ajánljuk a Liquid Energy Long gélt, amely nem csak hosszú felszívódásáról híres, hanem semleges, enyhén sós ízéről is, no meg roppant magas nátrium tartalmáról, ami ebben az izzasztó hőségben különösen hasznos lehet számodra! A gélek leghatékonyabb használatáról itt olvashatsz.

A célban nagy lesz a boldogság, de gondolj izmaidra is, különben bánni fogod napokig! Gondoskodj a regenerációról, ez lehet Protein 36 szelet, mely felér egy komplett regeneráló shake-el, vagy egy könnyed Energy Plus szelet. Ha enni nincs erőd vagy kedved, akkor válaszd a Recovery Drink-et vagy a Pre&After Race italt, melyek egy adagos kiszerelésüknek köszönhetően praktikus társaid lesznek a jól megérdemelt pihenés során.

A termékeket megtalálod a www.sponser.hu oldalon és a Spuri Futóboltokban is!

Sok sikert kíván a Sponser.hu csapata!

fb share