Ultraszép eredmények külföldön

Az elmúlt hétvége több remek eredményt is hozott, Steib Péter 100km-en javította meg saját egyéni csúcsát és végzett a 7. helyen egy erős mezőnyben, míg két magyar futó a távoli Andorra Ultra Trail rendkívül kemény, technikás páyáján mutatkozott be, ahol Lőrincz Olivér meg is csípte az ötötdik helyet.

A belgiumi Torhout-ban megrendezett 100km-es aszfaltos bajnokságon Steib Péter fantasztikus iramban haladt, a végére a szélnek köszönhetően kicsit lassult, de így is óriási egyéni csúcsot futott.

1 HOLOVNYTSKYY OLEKSANDR 6:58
2 WHYTE KEITH 7:03
3 PAVLOV DMITRY 7:04
4 SERROEN NICO 7:09
5 CASIER GINO 7:14
6 WATTHY JOHAN 7:18
7 STEIB PÉTER 7:19

A terepultrában érdekeltek számára lehet igazán izgalmas az Andorra Trail verseny, ahol több távból választhattak a résztvevők, de a magyar fiúk természetesen a leghosszabbat választották, a 110 kilométeren 8500 méter szintemelkedést tartalmazó Ultra Mitic-t.

Lőrincz OLivér az előkelő ötödik helyen végzett, Friedrich László sajnos eltévedt és nagy idővezsteséggel tudott csak visszatérni a pályára, de így is a 27. helyen ért be. Elmondásuk szerint a pálya nagyon nehéz és technikás volt, keskeny, egynyomtávú ösvényekkel, meredek lejtőkkel, a nagy magasságban havas szakaszokkal.

Forrás: Edzésonline

fb share