MEGÚJÚLT A HERVIS ONLINE FUTÓSHOP!

Itt van az ősz, rövidebbek a nappalok, de ilyenkor sem szabad megfeledkeznünk a sportolásról. Futásra a hűvösebb idő is alkalmas, csak arra kell figyelnünk, hogy az öltözetünket az aktuális időjáráshoz igazítsuk.
A Hervis online futóshop a www.hervis.hu oldalon is ehhez alkalmazkodott, megújult kínálattal várja a futás szerelmeseit.Gore-Tex technológiával ellátott futócipők ideálisak az őszi futáshoz. Ha eső után, a felfrissült levegőn vágsz neki az útnak, vízálló-lélegző membránnal ellátott cipőben nem érhet csalódás, lábaid garantáltan szárazak maradnak.

Válassz olyan ruházatot a futáshoz, melyben biztonságosan futhatsz és sötétedéskor is látható maradsz. Fényvisszaverő elemekkel ellátott nadrágok és pulóverek, fényvisszaverős mellények segítenek, hogy hajnalban és este is útnak tudj indulni.

Lépj a futás tudatosabb szintjére, ellenőrizd, hogy futás közben mi zajlik a testedben, növeld a teljesítményedet. Polar pulzusmérő órák széles választéka segít abban, hogy nyomon kövesd edzésed intenzitását és javítsd időeredményedet.A webshopban található termékeket megrendelheted otthonról, vagy akár a Hervis üzletekből is tabletek vagy okostelefon segítségével. Amennyiben a terméket egy tetszőlegesen kiválasztott Hervis üzletben szeretnéd átvenni, a szállítási költséget is megspórolhatod. Nézz be a webshopba a www.hervis.hu oldalon és válogass kedvedre Asics, Nike, Adidas, Puma, Salomon, Merrell, Polar és Garmin márkák széles választékából!fb share