A KPMG-vel a csúcsra

Nemcsak a szakmai életben nyújtanak csúcsteljesítményt a KPMG munkatársai, hanem a futásban is felérnek a csúcsra. A cég által támogatott Kékes Csúcsfutáson közel negyvenen állnak rajthoz. Csatlakozz hozzájuk te is!


A KPMG, Magyarország egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó cége régóta támogatja munkatársai részvételét a különböző csapatsportok üzleti ligáiban, vagy éppen a nagy tömegeket megmozgató futórendezvényeken, jótékonysági futásokon.

A vállalat két munkatársa, akikkel a versenyen is találkozhattok, elmondta, miért fontos számukra a Kékes Csúcsfutás.

László Csaba, az üzleti tanácsadás csoport vezetője: "Ennél magasabbra Magyarországon nem lehet jutni, hatalmas kihívás futva teljesíteni ezt a távot. Én évekkel ezelőtt már indultam a csúcsfutáson, és magával ragadott a jó társaság, valamint a gyönyörű, békés táj, amikor a verseny levezetéseként az erdőn keresztül visszasétáltam Mátrafüredre."

Dejcző Nóra, marketingasszisztens: "Szeretem feszegetni a határaimat, de ehhez hasonló versenyen még nem jártam, izgatottan várom, hogy hogy sikerül. Természetben futni mindig különleges élmény, valódi feltöltődés. Külön érdekes számomra, hogy nem csak a futók, hanem a szervezők szemszögéből is megismerhetem az eseményt."

fb share