Fokozd a teljesítményt izotóniás itallal!

Nem mindegy, hogy a kimerítő edzés vagy verseny közben milyen folyadékot veszel magadhoz. A tiszta víz ilyenkor már nem elég, hiszen rengeteg ásványi anyagot, sót veszítesz, amelyeket célszerű pótolni!


Az izotóniás italok nagy előnye, hogy a szervezet számára tökéletes arányban és sűrűségben tartalmazzák mindazokat a tápanyagokat, amelyet hosszabb fizikai munka során elveszítünk. A szénhidrátraktárak kiürülnek, az ásványi sók pedig izzadással távoznak a szervezetből, aminek hatására gyorsabban fáradunk, hamarabb kimerülünk. A BioTechUSA Isotonic italával mindez a probléma hamar orvosolható, hiszen csak betöltöd a flakonodba, kulacsodba és máris rendelkezésedre áll a tökéletes izotóniás ital. A gyors felszívódásnak köszönhetően azonnal energizál, visszapótolja az elveszített tápanyagokat és kitolja a fáradtságérzést.

A BioTechUSA kínálatában érdemes még körülnézni, hiszen az Endurance termékvonala kifejezetten az állóképességi sportolók igényei szerint született meg, legyen szó energizálásról vagy regenerálódásról!

Sok sikert mindenkinek a versenyhez!

fb share