Kisorsoltuk a szurkolói játék nyerteseit

Ott voltál. Szurkoltál, kitöltötted a kupont, bedobtad. Te már megtetted a magadét, most mi jöttünk. Egy hatalmas ládában jól össze is kevertük a rengeteg szurkolói kupont, s azokból ünnepélyesen kisorsoltuk azoknak a szerencséseknek a kuponját, akik egy-egy wellness hétvégét nyertek, kedvenc futóik pedig egy évre szóló ingyenes indulási lehetőséget a BSI versenyein.

Lássuk hát a nyertesek neveit!

Egy kétszemélyes wellness hétvégét nyert az Abacus Hotel jóvoltából Dr. Berze Ildikó, kedvenc futója pedig Dr. Horváth Gábor volt.

Egy kétszemélyes wellness hétvégét nyert a Tó Hotel felajánlásából Bierbauer Jenő, kedvenc futója pedig Krén Gábor volt.

Lifestyle Hotel Mátra kétszemélyes wellness hétvégéjét nyerte Fazekas László, kedvenc futója Szalay Attila volt. Szintén a Lifestyle Hotel Mátra kétszemélyes wellness hétvégéjét nyerte idősebb Csiszár István, kedvenc futója pedig Dr. Skoda Gabriella volt.

Az ajándékutalványok a BSI-nél a nevezési irodában lehet átvenni október 10-étől. A nyerteseknek gratulálunk, őket külön levélben is értesítjük.

fb share