Maraton után színházba - kedvezmények a Magyar Színházban

A SPAR Budapest Maraton bármely távjának rajtszámával 20 százalékos kedvezménnyel lehet jegyet váltani a Magyar Színház októberi előadásaira. A színház mással is támogatja a SPAR Budapest Maraton indulóit: színházjegyeket ajánlott fel iskolai csoportok számára. És persze kiveszik a részüket a futásból is, mivel maratonon, ekiden váltóban és a minimaratonon is rajthoz állnak a színház művészei és dolgozói.

A Magyar Színház 2010/2011-es nagyszínpadi bemutatói között olyan darabok szerepelnek, mint Niel Simon-Cy Coleman-Dorothy Fields: Sweet Charity, Füst Milán: A feleségem története, Alexandre Dumas-Kiss Csaba: A kamliás hölgy, Tennessee Williams: Macska a forró tetőn és Feydeau: Egy hölgy a Maximból. A Simkovits Imre Színpadon John Ford: Kár, hogy kurva, illetve Háy Jánosnak a színház társulat számára írott új darabját mutatják be.

Lefutottad a maratont? Teljesítetted valamelyik távot? Őrizd meg a rajtszámodat, és élj a lehetőséggel, vegyél jegyet a Magyar Színházba októberben 20 százalék kedvezménnyel!

fb share