Ők segítenek, hogy ultrafutó lehess!

A november 2-ai héten indul a felkészülés a jövő márciusi 3. BSI Balaton Szupermaraton és FélBalaton Szupermaratonra, a feliratkozók az október 26-ai héten kapják majd meg az első adag edzéstervet.

Hogy kik írják az edzéstervet, kik segítenek a felkészülésben jó tanácsokkal és tippekkel?

Az edzéstervet a futás nagyasszonya, Monspart Sarolta készíti majd el az ultratávra.

Monspart Sarolta tájfutó, sífutó és maratonista; világbajnok, magyar bajnok, szakedző, mesteredző, az első nő Európában , aki 3 órán belül futotta maratont (1972) Minden budapesti BSI versenyen találkozhattok vele, a rajtszínpadon és az útvonalon egyaránt buzdítja a futókat - és várhatóan a Szupermaratonon is ott lesz.

Idén először homeopátiás tanácsokat is közlünk Dr. Kékes Noémi jóvoltából. Noémi orvos, homeopata és ultrafutó is egy személyben, mindemellett három gyermek édesanyja. Orvos férjével együtt a természetes alapú gyógyítás hívei. Noémi tájfutóként kezdte, másfél éve pedig komolyabban foglalkozik az ultrafutással is, a leghosszabb táv, amelyet teljesített, 100 kilométer volt. "Célom a futók felkészítése a távok és saját maguk legyőzésére. Ebben szeretnék segítséget nyújtani mind szakmai, mind futó tapasztalataim felhasználásával. Ne feledjétek, a verseny egész felkészülésetek megünneplése lesz!"

Még mindig nem késő feliratkozni a felkészítő hírlevélre, még nem maradtál le semmiről! Ha szeretnél megismerkedni az ultrafutás világával, ha szeretnél maratonnál hosszabb távokat is teljesíteni, ha szeretnéd körbefutni, vagy "megfelezni" a Balatont, iratkozz fel a hírlevélre - és légy ott a 3. BSI Balaton Szupermaraton és FélBalaton Szupermaratonon március 18 és 21 között.

fb share