Öregsirály jubileumi futóakciója: remek befejezés a 25. maratonnal

Fantasztikusan sikerült Visy Ferenc, alias Öregsirály jubileumi futóakciója: az utolsó, 25. maratont futotta a legjobb idő alatt a SPAR Budapest Maratonon!

Öregsirály szeptember elején kezdte a futást abból a meggondolásból, hogy 25 nap alatt pótolja az elmúlt 25 év maratonjait. Az utolsó 42 kilométeres futás épp a SPAR Budapest Maratonra esett, amelyen Öregsirály fantasztikus eredményt produkált: valamennyi maratonja közül itt futotta a legjobb időt. A jubileumi eseményen 3:34:08-as idővel ért célba.

A többi maratont a Margitszigeten futotta Visy Ferenc. Mint utóbb elmondta, leginkább a kellemetlen, esős, szeles időjárás zavarta, ami viszont ezek után "kapóra jött" a SPAR Budapest Maraton napján. Öregsirály elmondta azt is, üdítő érzés volt a több héten keresztül tartó magányos szigetkörök után a mezőnnyel, futótársakkal futni.

És ami még a történethez hozzátartozik, Öregsirály ennek az egyedülálló futóakciónak a tiszteletére kupát és ajándékot kapott a SPAR Budapest Maratonon. Öregsirály, gratulálunk!

fb share