Új e-edzések indulnak a Túranapra és a Balaton Maratonra!

Szeptember 12-től elindul a 4. Intersport Túranap 29 kilométeres távjának 8 hetes, és a 8. Balaton Maraton és Félmaraton negyedmaratoni távjának (10 km) 10 hetes e-edzésterve. Ha indulsz ezeken a távokon, bátran iratkozz fel már most!

November 6-án ismét futóbarát túranapot szervezünk Budapestről a Pilisbe. A 4. Intersport Túranapon három különböző táv közül választhatsz, erőnléted és hangulatod szerint. A túra leghosszabb távja 29,36 kilométer, ehhez indul most e-edzés, de ha ezt soknak találod, ott a 18,33 kilométeres középtáv, vagy a 10,1 kilométeres rövidtáv is. Ezen a vasárnapon Csillaghegyről a Róka-hegyi Kőfejtőhöz, az ürömi kőbányába, a Nagy-kevélyi kőfülkéhez, az egri vár filmdíszletéhez, a Teve-sziklákhoz és a Kő-hegyi bányához vezető ösvényeket barangolhatod be velünk. A Túranap egyik érdekessége, hogy a középtáv futva is megtehető, vagyis akár futótúrázva is bejárhatod a hegység egy részét. Ez lesz a BSI TerepMánia harmadik állomása!

A BSI a Balatonnál kezdte a futószezont, és ott is fogjuk zárni: november 19-20-án lesz a 8. Balaton Maraton és Félmaraton Siófokon. Számos táv közül választhatsz: a maratont 2 nap alatt 3 részletben (14 + 7 + 21 km) futhatod le, a maraton párban szintén 2 nap alatt (7 + 7 + 10,5 km) teljesíthető. A félmaratoni táv egyszerre, vagy két részletben (14 + 7 km) is legyőzhető. Lesz még harmad, negyed és hatodmaraton is! Most a negyedmaratonra tudsz felkészülni az e-edzésünkkel.

Az e-edzésekre itt tudsz feliratkozni!



fb share