Vasárnapig még pótdíj nélkül foglalhatsz szállást a Balaton Szupermaratonra

A 4. BSI Balaton és FélBalaton Szupermaraton szálláshelyei közül a balatonfüredi Hotel Panorámában beteltek a szálláshelyek! A Hotel Aranypart-Hotel Aranyhíd csomagból még korlátozott számban lehet foglalni!

A BSI 4 napos szezonnyitó futóbulijára még korlátozott számban lehet szállást foglalni. A csomagárak nem változtak 2010-hez képest, és tartalmazzák a reggelit és a svédasztalos meleg vacsorát, amelyeket nem lehet a csomagból kivenni.
A 2011. február 20. (vasárnap) után beérkező foglalásokra plusz 2.000 Ft kezelési költséget számolunk fel foglalásonként, így érdemes időben biztosítanod a szálláshelyedet!
Helyfoglalás kizárólag a BSI-n keresztül lehetséges!
Figyelmedbe ajánljuk, hogy van lehetőség szállást foglalni egy-egy éjszakára is! Ez a lehetőség különösen akkor lehet érdekes számodra, ha a BSI FélBalaton Szupermaratonon (március 19-20.), a BSI MaratonFüreden, az új tavaszi maratonon indulsz, vagy a BSI Balaton Szupermaraton maraton+ keretében csak egy napra csatlakozol.

A következő módokon tudsz szállást foglalni, amíg a készlet tart:
- személyesen a BSI nevezési irodájában,
- a megrendelő űrlap letölthető a www.futanet.hu weboldalról, majd kitöltve eljuttatható e-mailen a nevezes@futanet.hu címre,
- faxon az 1/273-0936-os számra,
- postán a BSI-nek a Budapest-1138, Váci út 152. címre.

Itt találsz bővebb információkat a szállásfoglalásról.

Foglalj szállást időben, ha ott leszel a szezonnyitó eseményen!



fb share