2011-08-31

Ismerd meg a Suhanj! Alapítványt és céljait!

Már több utcai futóversenyen láthattad, hogy egyes futók kereksszékes társaikkal indulnak, és közösen teljesítik a távot. A Suhanj! Alapítvány aktivistái és kerekesszékes indulói már egy éve visszatérő résztvevői a BSI legnagyobb eseményeinek. Nézd meg az alábbi kisfilmet, hogy megismerhesd az alapítványt és céljait!

2011-09-02

Pénteken zárva tart a BSI nevezési irodája

Pénteken zárva tart a BSI nevezési irodája. Ebben a két napban sem nevezni, sem rajtcsomagot felvenni nem lehet. Természetesen az online nevezés a későbbi eseményeinkre zavartalanul üzemel!

2011-08-31

Videó: A pár, amelyik egymást húzta az EDF ÉjszakaiFutáson

Máthé Kovács Mária és Ipacs Gábor együtt teljesítette a távot a tavalyi EDF Éjszakai Futáson. Jóformán egy párost alkottak, egymást "húzták".

2011-08-31

A SPAR Budapest Maraton, mint az első maratoni erőpróba

Mikonya Nándor és Nagy Gergely jó egy éve "megőrült" - persze jó értelemben véve. Versenyről versenyre járnak, legyen az akár extrém 50 kilométeres tengeri kajakozás, a Balatont megkerülő egynapos kerékpárverseny, Kékes Csúcsfutás, vagy maga az Ironman. Eddig a klasszikus maratoni távot még nem teljesítették, ám remek alkalom lesz erre a 26. SPAR Budapest Maraton.

2011-08-31

Jó tanácsok a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaratonra

Vasárnap indul a BSI őszi futószezonja. A futás, mint minden állóképességi sport, az előnyei mellett veszélyeket is rejt. Adunk néhány jó tanácsot, hogy segítsünk az időjárásnak, a körülményeknek, a fizikai állapotodnak és felkészültségednek megfelelően teljesíteni a választott távodat!

2011-08-31

Nem fogsz unatkozni a Nike Félmaraton útvonalán - zenei pontok és frissítők várnak!

A vasárnapi 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton útvonalán 16 zenei pont és 9 frissítőállomás vár. 0,5 - 2 kilométeren belül mindig lesz valaki, aki segít, hogy testileg vagy szellemileg könnyebben teljesítsd a legyőzhető távolságot.

2011-08-30

A futópadtól a maratonig - egy év története

Virág Dorina lelkes tagja a mosonmagyaróvári futóközösségnek. Bár még csak egy esztendeje kezdett el futni, versenyről versenyre fejlődik. A 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maratonon, ha makacs térdsérülése engedi, életében először teljesíti a maratoni távot.

2011-08-30

Videó: Aki visszajár félmaratont futni

Doron Grossman tavaly futotta a nyolcadik Nike Budapest Félmaratonját. 2000-ben kezdte, azóta csak kétszer hagyta ki, amikor külföldre költözött. Kicsit töri a magyar nyelvet, de azt világosan meg tudta fogalmazni, miért jár vissza ide - nézd meg videónkban!

2011-08-30

Egymillió forint a magyar csúcsért! Félmaratoni OB a Nike Budapest Félmaratonon

A Magyar Atlétikai Szövetség és a BSI megállapodása értelmében 2007 után idén a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton keretében kerül sor a félmaratoni országos bajnokságra.

2011-08-30

Egyénicsúcs-kísérlet a Nike Budapest Félmaratonon

Kocogásnak indult, rendszeres versenyzés lett belőle. Járosi Tamás ötödik alkalommal vág neki a Nike Budapest Félmaratonnak, és elmondása szerint egyéni csúcsban bízik. Eddigi legjobb ideje 1:39 volt, így mindenképpen 5 perc alatti ezrekre lesz szüksége a sikerhez.

2011-08-30

Útmutató a Nike Budapest Félmaratonra történő rajtszám- és rajtcsomagfelvételhez

Videót készítettünk arról, hol és miként veheted fel a rajtszámodat és a rajtcsomagodat a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaratonra. Nézd meg a kisfilmet, amiben hasznos információkat is találsz arról, mire érdemes odafigyelni a rajtszám- és rajtcsomagfelvételkor!

2011-08-30

Új termékek a Spuri Futóboltban: PowerBar Gel zselék új ízekben!

Amikor kihívás elé állítod a tested futás közben, néha jól jön, ha gyorsan tudsz energiát felvenni. Megérkeztek a PowerBar új energiazseléi, megnövekedett nátrium tartalommal!

2011-08-30

Nevezési rekord a Nike Budapest Félmaratonon!

Már most csúcsot döntött a Nike Budapest Félmaraton! Hétfőig a 21 kilométeres távra nevezők száma meghaladta a 6100 főt, ami tavaly a félmaraton összes nevezőjének létszáma volt. És egy újabb rekord: soha ennyi külföldi nem érkezik Budapestre a félmaratonra, mint most!

2011-08-30

A 16. EDF Éjszakai Futás szpotját is láthatod közterületi médiafelületeken

A szeptember 10-i 16. EDF Éjszakai Futás reklámszpotját már láthatod országosan a legnagyobb postákon, illetve a budapesti Mammut bevásárlóközpontban. Megmutatjuk, milyen.

2011-08-30

Kiplagat győzött, teljes kenyai dobogó a Világbajnokság női maratoni számában

Soha még egyetlen nemzetnek sem sikerült a Világbajnokságon, akár a férfi, akár a női maratoni számban megszereznie az 1-2-3. helyet. Vasárnap a Teguban három kenyai atlétanő végrehajtotta ezt a bravúrt.

2011-08-30

Bemutatkoznak az iramfutók: 26. Nike Budapest Félmaraton, célidő: 2:15

A 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaratonon a 2:15-ös célidő elérésében Kártyásné Horváth Katalin és Szilágyi László segítenek, egyenletesen lassuló tempóban fognak futni, 6:18-6:30 perc/km iramban. Ehhez a célidőhöz a zöld lufi tartozik!

2011-08-29

Videó: Amíg egészséges vagyok, nem hagyom ki!

Rezács Ágnes 16 éve állt először a Nike Budapest Félmaraton rajtjához. Olyan meghatározó élmény volt ez számára, hogy akkor elhatározta, amíg az egészsége megengedi, minden évben ott lesz. Tavaly futotta a 15. Nike Budapest Félmaratonját, és idén is benevezett már. Nézd meg, mit szeret a legjobban az útvonalon!

2011-08-29

Küldd tovább a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztivál plakátjait!

Megmutatjuk a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton® és Futófesztivál plakátjait. Küldd tovább, nyomtasd ki, keress futótársakat és gyertek el az ország legnagyobb futóeseményére!

2011-08-29

Adománygyűjtés és jótékonyság a Nike Budapest Félmaratonon

A Suhanj! Alapítványt segítheted adományoddal a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaratonon, de az eseményen megismerkedhetsz a hazai jótékony maratonok népszerűsítéséért tevékenykedő Csemete Alapítvánnyal (Seedling Trust) is.

2011-08-29

A sport mint hobbi, hivatás és élet

Az esztergomi, ám Szegeden élő Vakán Rita idén negyedszer jut el a SPAR Budapest Nemzetközi Maratonra. Míg két éve egyéni csúcsot futott, tavaly egy tüdőgyulladás akadályozta meg az indulásban. Mint rendesen, idén is szülei társaságában érkezik a versenyre.

2011-08-29

Németh Csaba negyedik lett az UTMB-n!

A 2011-es Ultra-Trail du Mont Blanc terepfutó versenyen 27 magyar versenyző is rajthoz állt, és a legnehezebb távon, a 166 kilométeres UTMB-n Németh Csaba a negyedik helyen ért célba!

2011-08-29

Múzeumok a SPAR Budapest Maraton mellett - Közlekedési Múzeum

Ötven százalékos kedvezménnyel látogatható a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum október 2. és 9. között a 26. SPAR Budapest Maraton és Futófesztivál bármely távjának rajtszámával. Az intézmény, csakúgy, mint tavaly, idén is a fél árú kedvezménnyel járul hozzá a SPAR Budapest Maraton támogatásához.

2011-08-29

Megmutatjuk a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton útvonalát!

Szeptember 4-én a félmaraton egyéni és páros teljesítői, illetve a Fuss Budapest Trió résztvevői azonos útvonalon haladhatnak a cél felé. Megmutatjuk, merre megy a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton útvonala, hol vannak a váltóhelyek, a frissítők.

2011-08-29

Videó: Egy sportos család az EDF Éjszakai Futáson

Az Erdélyi család visszatérő résztvevőnek számít az EDF Éjszakai Futáson. Ott voltak tavalyelőtt és tavaly, és a gyerekek nagyon élvezték a versenyt.

2011-08-29

Mától felveheted a Nike Budapest Félmaraton egyéni, páros és Ligetkör rajtcsomagját

Figyelem! A nevezési iroda ezen a héten hétfőtől szerdáig 8:30-tól 17:30-ig lesz nyitva, csütörtökön és pénteken zárva tartunk! A 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton egyéni és páros távjaira, és a Ligetkörre hétfőtől szerdáig veheted át a rajtszámodat és a rajtcsomagodat a BSI-ben, vagy majd szeptember 3-án és 4-én a Városligetben.

2011-08-26

Futó menedzserek: Yann Ménétrier

Felsorolni is sok lenne, hányféle sporttal foglalkozott Yann Ménétrier, a Groupama Biztosító magyarországi vezérigazgatója. A vele készült interjúban arról beszél, miért a futás mellett tartott ki legtovább.

2011-08-26

Szombaton Folyóparti Futóparti az Óbudai Futókörrel

Augusztus 27-én, a Római-part pünkösdfürdői szakaszán rendezi az Óbudai Futókör a Folyóparti Futópartit, három különböző távon. Szeretettel várnak minden a sportbarátot egy jó nyárvégi futásra! Spuri Futókártyával 10 % kedvezmény!

2011-08-26

Werkflim a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton útvonal hitelesítéséről

Kedden, augusztus 23-án hajnalban Hugh Jones, az AIMS főtitkára, a BSI szervezőcsapatának segítségével hitelesítette a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton útvonalát. Nézd meg rövid filmünket a folyamatról, egy kis magyarázattal!

2011-08-26

Kedvezmény a Nike Budapest Félmaraton nevezőinek a Cardio Control szolgáltatásaira

A Cardio Control Kft. fő tevékenységi köre a komplex terhelés-élettani vizsgálatok végzése. A 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton indulóinak részére 30% kedvezményt biztosítanak sportegészségügyi, állapotfelmérő szolgáltatásaik árából.

2011-08-26

A jövő héten még az aktuális kedvezményes nevezési díjjal nevezhetsz az 16. EDF Éjszakai Futásra!

Egy különleges, éjszakai futással búcsúztatja a nyarat szeptember 10-én a Világjátékok Alapítvány és a BSI. A Nyárbúcsúztató 16. EDF Éjszakai Futásra szeptember 4-ig még az aktuális kedvezményes nevezési díjjal nevezhetsz! Ne feledd, a nevezési iroda csütörtökön és pénteken zárva tart!

2011-08-26

Múzeumok a SPAR Budapest Maraton mellett - Mezőgazdasági Múzeum

A Magyar Mezőgazdasági Múzeum az iskolai csoportok díjazásához járul hozzá a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztiválon. Összesen 30 darab belépőt ajánl fel az intézmény állandó kiállításaira.

2011-08-26

Ez a szpot reklámozza a 2. K&H olimpiai kerékpáros napot

A szeptember 11-én sorra kerülő 2. K&H olimpia kerékpáros nap beharangozójaként ezzel a szpottal találkozhatsz egyes közterületi médiafelületeken.

2011-08-26

A jövő héten még az aktuális kedvezményes nevezési díjjal nevezhetsz az 16. EDF Éjszakai Futásra!

Egy különleges, éjszakai futással búcsúztatja a nyarat szeptember 10-én a Világjátékok Alapítvány és a BSI. A Nyárbúcsúztató 16. EDF Éjszakai Futásra szeptember 4-ig még az aktuális kedvezményes nevezési díjjal nevezhetsz! Ne feledd, a nevezési iroda csütörtökön és pénteken zárva tart!

2011-08-26

Öten csatlakozhatnak a Samsunghoz, hogy fussanak az Olimpiai Lánggal!

A Samsung Electronics jóvoltából öt sportszerető szurkoló is viheti az Olimpiai Lángot a 2012-es ötkarikás játékokat megelőző váltófutás során. A Samsung Electronics, az Olimpiai Játékok hivatalos támogatója 5 főt keres, akik Magyarországot képviselve vihetik az Olimpiai Lángot a Londoni Nyári Olimpiát megelőzően.

2011-08-26

Vakán Józsefné: Sosem volt kérdés a mozgás

Kilenc éve óta egy kivétellel minden Nike Budapest Félmaratonon jelen volt Vakán Józsefné Rita. Az esztergomi gyógypedagógus már évek óta férjével és gyermekeivel érkezik a versenyekre.

2011-08-25

Fuss a Rákkutatástért! jótékonysági futás

2011. szeptember 10.-én (szombaton) 11 órai kezdettel rendezi a Fuss a Rákkutatástért! jótékonysági futást a Puskás Ferenc Stadionban a Fuss a Rákkutatásért Alapítvány, a Magyar-Kínai Gazdasági Kamara, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége és az Országos Takarék Szövetkezet.

2011-08-25

Videó: A hangulat, az eső és a tuning

Mi már többször mondtuk, de mások is megerősítik, hogy a Nyárbúcsúztató EDF Éjszakai Futás nem akármilyen futóesemény. Két barátnő, Istók Zsófia és Kocsisné Laska Mária nyilatkozik a szeptember 10-én sorra kerülő futás első beharangozó videójában.

2011-08-25

Ilyen lesz a 26. Nike Budapest Félmaraton érme

Megérkezett a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton érme. Nézd meg, milyen lesz!

2011-08-25

A hónap terméke a Spuri Futóboltban - megmutatjuk, mi fér bele egy SPIbelt futóövbe!

Ebben a hónapban a SPIbelt futóövek lettek a hónap termékei a Spuri Futóboltban. Többen kérdeztétek a boltban, mi fér bele ezekbe, mert olyan kicsinek tűnnek - kipróbáltuk, mi mindent lehet beletenni egy ilyen övbe.

2011-08-25

Sárkányhajó után félmaraton

Ónodi Lóránt eddig mindössze egy utcai futóeseményen vett részt, de az annyira meghatározó volt, hogy kedvet kapott ehhez a "műfajhoz". Ott lesz a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaratonon is.

2011-08-25

Jótékony maraton, jótékony félmaraton: a Nike Budapest Félmaratonon is futhatsz így

A Csemete Alapítvány (Seedling Trust) nem kisebb célt tűzött maga elé, mint a jótékony maratonok, félmaratonok magyarországi meghonosítását. Ha támogatod a szándékot, csatlakozz a kezdeményezéshez!

2011-08-25

A BSI nevezési iroda jövő heti nyitva tartása, Nike Félmaraton rajtszám felvétel

Figyelem! A nevezési iroda a jövő héten hétfőtől szerdáig 8:30-tól 17:30-ig lesz nyitva, csütörtökön és pénteken zárva tartunk! Hétfőtől szerdáig veheted át a rajtszámodat és a rajtcsomagodat a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton egyéni és páros távjaira, illetve a Ligetkörre.

2011-08-24

A Városligetben lesz a Metropol Reggeli Futás!

Szeptember 3-án a Metropol Nemzetközi Reggeli Futáson melegíthetsz be a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaratonra. Idén a Városligetben, a másnapi szezonnyitóval azonos helyen lesz a rákészülés!

2011-08-24

Elhunyt John J. Kelley legendás maratonista

Nyolcvanéves korában elhunyt John J. Kelley kétszeres amerikai olimpiai válogatott hosszútávfutó, aki 1957-ben megnyerte a Boston Maratont.

2011-08-24

Futás a budapesti éjszakában: Nyárbúcsúztató 16. EDF Éjszakai Futás

A Nyárbúcsúztató 16. EDF Éjszakai Futás igazán különleges esemény. Szeptember 10-én Te is átélheted az éjszakai Budapest hangulatát, futva.

2011-08-24

Első félmaraton apai segítséggel

Szögi Márta Rita élete első Nike Budapest Félmaratonját fogja futni szeptember 4-én a Városligetben. "Korábban még nem voltam elég érett hozzá" - magyarázza a szegedi egyetemista lány, aki a tízszeres maratonista édesapjával együtt készül.

2011-08-24

Tóúszás összefoglaló és félmaraton ajánló is lesz a Mozdulj! szombati adásában

A szombaton 9 órakor az M1-en jelentkező műsorban lesz úszás, futás, vízilabda, wakeboard, terepkerékpár, downhill és megnézhetjük azt is, hogy lehet a fesztiválokon sportolni!

2011-08-24

Íme a 2. K&H olimpiai kerékpáros nap budapesti bringatúrájának részletei!

A szeptember 11-ei 2. K&H olimpiai kerékpáros nap bringatúrájához, melyen a részvétel ingyenes, Budapest 15 különböző pontján csatlakozhatsz. Minél több ilyen pontot érintesz, annál értékesebb ajándékokat nyerhetsz, ha az 56-osok terén leadod az itinered!

2011-08-23

Múzeumok a SPAR Budapest Maraton mellett - Szépművészeti Múzeum

Az idén is számos fővárosi múzeum támogatja különböző kedvezményekkel, felajánlásokkal a SPAR Budapest Maratont. Az intézmények közül elsőként a Szépművészeti Múzeum "kínálatát" ismerheted meg.

2011-08-23

Apa és fia: idén ki lesz a jobb?

Tavaly még négy perccel az édesapa volt gyorsabb, azonban idén Meláth Ákos revansra készül a Nike Budapest Félmaratonon. Az 1995-ös születésű kaposvári szerint a nagyobb terhelésű edzéseknek és az elmúlt évi fejlődésnek köszönhetően reális esély mutatkozik erre.

2011-08-23

Bemutatkoznak az iramfutók: 26. Nike Budapest Félmaraton, célidő: 2:00

A 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaratonon a 2:00-ás célidő elérésében Németh Mária és Németh Csaba segítenek, egyenletesen lassuló tempóban fognak futni, 5:38-5:44 perc/km iramban. Ehhez a célidőhöz a fehér lufi tartozik!

2011-08-22

Dávid futása - Hogy táplálkozzunk maraton előtt, és mi az a joggolás?

A múlt héten Dávid és csapatának étkezési szokásait dietetikusok vizsgálták meg, majd terepfutás és futógimnasztika várt rájuk, valamint megpróbálták elsajátítani a joggolás helyes technikáját, de volt szülinapi bobozás is. Ma este 20 órakor a DIGI Sport műsorán egy pszichológus is megvizsgálja őket!

2011-08-22

IAU 50km World Trophy volt Assenben

Több mint 150 indulója volt szombaton az IAU 50km World Trophy versenynek a hollandiai Assenben. A férfiaknál kenyai győzelem született, a hölgyeknél viszont brit versenyző állt a dobogó mindhárom fokán.

2011-08-22

Egy család, ahol mindenki imádja a futást

Tavaly futotta élete első 21 kilométerét Dallos Andorné, aki idén már az Ultra Balatonon rátett a távra kétezer métert. A szilvásváradi tanítónő mindkét gyermekét "megfertőzte" szenvedélyével, sőt kollégáinál is próbálkozott, igaz ott kevesebb sikerrel. Lili tervei szerint akár 1:50 alatt is képes lehet teljesítenie a Nike Budapest Félmaratont.

2011-08-22

Szeptemberi programajánló a BSI-től

Fuss a BSI-vel szeptemberben Budapesten nappal vagy éjjel, tarts velünk Szegeden vagy Kaposvárott, de kerékpározhatsz is a fővárosban! Íme egy kis ízelítő a programjainkból!

2011-08-22

A héten felveheted a rajtszámod és a rajtcsomagod a Fuss Budapest Triora!

Ha háromfős csapatban indulsz a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaratonon, a héten felveheted a rajtszámod és a rajtcsomagod. Ha még nem neveztél a Fuss Budapest Triora, augusztus 26-ig még megteheted!

2011-08-19

Az edzésonline 5 éves játékának győztese bevásárolt a Spuri Futóboltban

Az Edzésonline elindulásának ötéves évfordulója alkalmából meghirdetett nyereményjátékát kissg, azaz Kiss Gábor nyerte meg, tehát ő öltözhetett fel a Spuri Futóbolt kínálatából tetőtől talpig, összesen 100.000 forint értékben.

2011-08-19

Videó: A külföldi, aki szinte hazajár maratont futni

Az osztrák Michael Dorfstätter 14 éve jár a BSI nagy őszi budapesti futóeseményeire - kérdéseinkre, hogy miért tér mindig vissza, magyarul válaszolt! Arról beszélt, hogy szereti a magyar vért, a magyar mentalitást, és videónkból az is kiderül, mi ad neki erőt a táv végénél!

2011-08-19

Augusztus végén IV. Zagyvamenti Maraton Jászberényben

Augusztus 28-án rendezik Jászberényben a IV. Zagyvamenti Maratont, amelyen maratoni egyéni, valamint félmaratoni egyéni és páros indulásra nyílik lehetőség.

2011-08-19

Ne feledjétek, most szombaton a Spuri Futóbolt zárva tart!

Szombaton, augusztus 20-án, mivel ünnepnap, a Spuri Futóbolt zárva tart! Az online boltunk, a www.spurifutobolt.hu természetesen folyamatosan üzemel!

2011-08-19

Jövő héttől felveheted a rajtszámod a Fuss Budapest Triora

Idén már háromfős csapatban indulhatsz a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaratonon! Ha már beneveztél a Fuss Budapest Triora, jövő héten felveheted a rajtcsomagod - ha még nem, augusztus 26-ig megteheted!

2011-08-19

Deák Nagy Marcell nyerte a 400 méteres síkfutást az Universiade-n

A Sencsenben zajló 26. Nyári Universiade-n 400 méteres síkfutásban a magyar Deák Nagy Marcell 45.50 másodperces idővel aranyérmet szerzett!

2011-08-18

Egy hónap múlva 8. K&H olimpiai futónapok Kaposvárott

Szeptember 18-án a somogyi megyeszékhelyen lesz az olimpiai sorozatok ötödik vidéki futónapja. Fuss 3,2 kilométert velünk, hadd kígyózzon a kék futófolyam Kaposvár utcáin!

2011-08-18

Egyedi akciók a Spuri Futóboltban: Nike Zoom Equalon+ 4 férfi futócipő

Fuss bárhol, kényelmesebb, ha stabilan teszed - ebben a cipőd is segíthet! Folytatódik egyedi ajánlatokból álló akciónk a Spuri Futóbolt kifutó termékeiből! Mai ajánlatunk: Nike Zoom Equalon+ 4 férfi futócipő 29.990 forintért.

2011-08-18

Szeptemberben I. Ózdi JOHNSON Triatlon Verseny

Ózd Város Önkormányzatának támogatásával, a Fiedler Ottó Sportegyesület, az Ózdi Kerékpáros Egyesület és az Ózdi Teknőc Futó Club összefogásával szeptember 11-én rendezik az I. Ózdi "JOHNSON" Triatlont.

2011-08-18

Hiányzott a verseny közege

Közel ötéves kihagyás után tavaly tért vissza az utcai futóversenyekhez Sándor Tibor. Az önmagát falusi srácként definiáló, a Baranya megyei Vásárosdombón élő futónak elmondása szerint rettenetesen hiányzott a Nike Budapest Félmaraton hangulata és az a sok ezer ember.

2011-08-18

Itt a 2. Sport24 Velencei Tóúszás hosszú filmje!

Nézd vissza, milyen volt a szombati 1500 vagy 3000 méteres úszás a Velencei-tóban! Megmutatjuk, hogy került a vízbe a balatoni, aki még sosem volt itt, a budapesti futócsapat, milyennek találták az úszók a vizet, a környezetet, ki akar jövőre hosszabb távon úszni, és kinek hogy tetszett a nyílt vízi úszás!

2011-08-17

Egy hónap múlva 6. K&H olimpiai futónapok Szegeden

Szeptember 17-én a "napfény városában" lesz az olimpiai sorozatok negyedik vidéki futónapja. Fuss 3,2 kilométert és öltöztesd kékbe Szeged utcáit velünk!

2011-08-17

Bemutatkoznak az iramfutók: 26. Nike Budapest Félmaraton, célidő: 1:30

A 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaratonon az 1:30-as célidő elérésében Földing Ottó és Sipos Dávid segítenek, egyenletes tempóban fognak futni, 4:14-4:15 perc/km iramban. Ehhez a célidőhöz a sárga lufi tartozik!

2011-08-17

Figyelem! A Spuri Futóbolt szombaton zárva tart!

Szombaton, augusztus 20-án, mivel ünnepnap, a Spuri Futóbolt zárva tart! És már most szólunk, hogy szeptember 3-án az üzlet zárva lesz, de kitelepül a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton helyszínére, ahol Nike termékeket vásárolhatsz a boltban.

2011-08-17

Bekele visszatér a tegui VB-re, Kipropot lecserélték

Augusztus 27. és szeptember 4. között rendezik a dél-koreai Tegu városában a 2011-es IAAF Atlétikai Világbajnokságot. A 10.000 méteres táv kapcsán két meglepetés is van: Kenenisa Bekele visszatér, míg Wilson Kipropot sérülés miatt lecserélték.

2011-08-17

Megvannak a BSI őszi-téli rajtszámpályázatának nyertesei!

A versenyszervezők jól fogadták a BSI új kezdeményezését, és pályázatunkon az őszi-téli futó szezonra meghirdetett 10 ezer rajtszám nagy része "gazdára talált". Megmutatjuk, kik lettek a nyertesek!

2011-08-17

FélmaratonMánia - 4 évszak - 4 félmaraton - és bármikor elkezdheted!

Ha szereted a félmaratont, ha rendszeresen futsz, csatlakozz a BSI FélmaratonMánia megújult sorozatához! Az újdonság: 4 egymást követő évszakban, de 1, vagy akár 2 naptári év alatt is teljesítheted a FélmaratonMániát!

2011-08-16

Küldd tovább a 2. K&H olimpiai kerékpáros nap plakátját!

Megmutatjuk a 2. K&H olimpiai kerékpáros nap plakátját. Ha érdekel a kétkerekűek sokszínű világa, küldd tovább, nyomtasd ki, hívd el a családtagjaidat, barátaidat egy bringatúrára Budapesten és nézzetek meg mindent, ami kerékpár!

2011-08-16

Légy tagja a Jubileumi Futók Klubjának!

Sokszoros Nike Budapest Félmaraton és Budapest Nemzetközi Maraton® teljesítő vagy? Ott leszel a két nagy őszi eseményen? Csatlakozz a Jubileumi Futók Klubjához!

2011-08-15

Jansik György: Évi két-három félmaratonra szükségem van

Nem utolsó motiváció, ha az ember felesége "futóbolond": Jansik Györgyöt idén is felesége nevezte a Nike Budapest Félmaratonra. A Békés megyei Kardoson élő fiatalember munkájából fakadóan idén szinte alig tudott készülni az őszi idénynyitóra, de mint mondta, szeptember 4-ére felszívja magát annyira, hogy 2 órán belül teljesítse a 21 kilométeres távot.

2011-08-15

Dávid futása - Távolság saccolás és erőnléti edzés

A balatoni hegyi kerékpározás után két új feladat is várt Dávidra és csapatára: 1000 métert kellett lefutniuk, anélkül, hogy tudták volna hol a táv vége, és erőnléti edzésen voltak Zala György és Kozmann György olimpiai bronzérmes kenusainkkal. A felkészülés ma este 8-kor folytatódik a DIGI Sporton!

2011-08-15

Beszámoló a Nike Budapest Félmaraton afganisztáni testvérversenyéről

A Magyar Honvédség Tartományi Újjáépítési Csoportjának vállalkozó szellemű és kellő kitartással rendelkező tagjai fizikai állóképességüket mérték össze augusztus 5-én, a III. Pol-e Khomri Félmaraton (a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton párhuzamos rendezvénye) futóversenyen.

2011-08-15

Készülj a BSI őszi eseményeire!

Szombaton lezajlott a BSI úszóeseménye, a 2. Sport24 Velencei Tóúszás, most három hét felkészülés jön, és aztán kezdődik az őszi futószezon! Készülj fel a félmaratonra, maratonra, kerékpározásra, túrázásra és aerobikra - ősszel is mindenkit megmozgatunk!

2011-08-12

Kedvezmény a Balaton-átúszóknak a Velencei Tóúszáson!

A BSI gratulál az augusztus 6-i 29. Pek-Snack Balaton-átúszás minden résztvevőjének! Azok az úszók, akik a szombaton kapott átúszásos pólóban érkeznek a 2. Sport24 Velencei Tóúszásra, 500 Ft kedvezményt kapnak a helyszíni nevezési díjból.

2011-08-08

Tomó Antal: Jól kell beosztani az erőnket

Magas vérnyomás és cukorproblémák hatására kezdett el komolyan foglalkozni a futással Tomó Antal. A bajai futó elmondása szerint hamar és komoly előrelépést tapasztalt egészségügyi helyzetén, ezért azóta is minden ismerősének ajánlja ezt a sportágat. Ott lesz a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaratonon is.

2011-08-08

Folyóparti Futóparti az Óbudai Futókörrel

Augusztus 27-én, a Római-part pünkösdfürdői szakaszán rendezi az Óbudai Futókör a Folyóparti Futópartit, három különböző távon. Szeretettel várnak minden a sportbarátot egy jó nyárvégi futásra! Spuri Futókártyával 10 % kedvezmény!

2011-08-01

Jövő héttől változik a SPAR Budapest Maraton egyes távjainak és az EDF Éjszakai Futásnak a nevezési díja!

Nevezz még vasárnapig a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton® és Futófesztivál chip-es távjaira vagy a 16. Nyárbúcsúztató EDF Éjszakai Futásra, hogy az aktuális kedvezményes nevezési díjjal vehess részt az őszi futóeseményeken!

2011-08-01

Augusztusi programunk: jövő szombaton Sport24 Velencei Tóúszás

Senkit ne tévesszen meg, hogy folytatódik a nyári ősz! Augusztus 13-án Gárdonyba hívunk mindenkit a 2. Sport24 Velencei Tóúszásra.

2011-08-01

2013-ig biztosan lesz atlétika az Eurosporton

Aláírta azt a két évre szóló megegyezést a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) és az Eurosport, amely szerint 2013-ig minden nagyobb atlétikai világversenyt a csatorna közvetít, kezdve az idei világbajnoksággal.

2011-08-01

Futó menedzserek: Zsigmond Barna

Tavaly Budapesten futotta élete első maratonját Zsigmond Barna. "Az Andrássy út a csúcspont" - mondta az élményről a Panasonic Energy Europe értékesítési vezetője.

2011-08-02

Egyedi akciók a Spuri Futóboltban: Columbia futócipők 30 százalék kedvezménnyel!

Valami igazán kedvezővel akartunk visszatérni, így a 2011 tavasz-nyári Columbia férfi Master of Faster, a férfi-női Switchback és Ravenous Stability cipők most 30 százalékos kedvezménnyel kaphatók, amíg a készlet tart!

2011-08-02

A Sport24 Velencei Tóúszás ajánlója a Mozdulj! e heti adásában

A 2. Sport24 Velencei Tóúszás ajánlójával jelentkezik szombaton reggel 9 órakor a Mozdulj! szabadidős sportmagazin az M1-en. Ezen kívül különleges és extrém sportok bemutatóját láthatod a műsorban. Íme a kínálat!

2011-08-02

Két hónap múlva rajtol a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton

Így a nyár közepén az ország legnagyobb, pontosan két hónap múlva sorra kerülő futóeseményére szeretnénk felhívni a figyelmet. Október 2-án 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton® és Futófesztivál.

2011-08-13

Teljes a 2. Sport24 Velencei Tóúszás galériája

Augusztus 13-án, a 2. Sport24 Velencei Tóúszás napján végre nyár volt! Reméljük, ez visszaköszön az eseményen készült fotókon, az életképeken, a tavon készült fényképeken, és érződik, hogy valódi nyári hangulatban zajlott ez a nyílt vízi úszás. Nézd meg a Tóúszás galériáit!

2011-08-13

Így érkeztek célba az úszók a 2. Sport24 Velencei Tóúszáson

Nézd meg a 2. Sport24 Velencei Tóúszás Képcsarnokában, hogyan értek partra az úszók a táv teljesítése után!

2011-08-13

Igazi nyár a Sport24 Velencei Tóúszáson

Igazi nyári, fürdésre csábító napon zajlott Gárdonyban a 2. Sport24 Velencei Tóúszás, amelyen 1200-an vettek részt. Az eseményen 1500 és 3000 méteres távon indulhattak az úszók.

2011-08-08

Kedden ASICS FOOT ID lábanalízis a Spuri Futóboltban!

Keresd nálunk a legjobb futócipőt! Az ASICS FOOT ID tesztcsapata holnap, augusztus 9-én, kedden 10 és 18 óra között átfogó képet mutat a lábadról a Spuri Futóboltban, hogy a cipőválasztás ne jelentsen gondot!

2011-08-05

Örömkönnyek a Nike Budapest Félmaratonon

Valaki kiált egy nagyot, mások a levegőbe csapnak a kezükkel. Az öröm kifejezésének számtalan változata van. Fekete Krisztina örömkönnyeket hullajtott a Városligetben élete első Nike Budapest Félmaratonján. Idén már a kilencedikre készül.

2011-08-05

Fogyatékkal élő úszók a 2. Sport24 Velencei Tóúszáson

Augusztus 13-án, a 2. Sport24 Velencei Tóúszáson vendégül látjuk a Vizipók Integrált Egyesület értelmi fogyatékos úszóit. Az egyesület úszni és egyéb sportokra tanít sérült és egészséges gyerekeket és felnőtteket is.

2011-08-05

Futó menedzserek: Major Balázs

Akár a maratonnál hosszabb távokat is kipróbálná Major Balázs, az EDF Budapesti Erőmű Zrt. környezetvédelmi felelőse, akinek futás közben - ahogy fogalmazott - szárnyalnak a gondolatai.

2011-08-05

Szombaton Balaton-átúszás!

A szervezőbizottság döntött a meteorológiai szakvélemény alapján. Szombaton (aug. 6-án) megrendezésre kerül a 29. Pek-Snack Balaton-átúszás.

2011-08-05

Külföldi futók inváziója a maratonon és a félmaratonon!

Továbbra is özönlenek a külföldi nevezések az idei 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaratonra és 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton®ra. Az események előtt egy, illetve két hónappal már 1100 egyéni félmaratonista, 1200 egyéni maratonista és 100 30 kilométeren induló külföldi futó adta le a nevezését.

2011-08-05

Ne feledd: hétfőtől nevezésidíj változás a SPAR Budapest Maratonon és az EDF Éjszakai Futáson!

Még vasárnapig nevezhetsz az aktuális kedvezményes nevezési díjjal a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton® és Futófesztivál chip-es távjaira vagy a Nyárbúcsúztató 16. EDF Éjszakai Futásra!

2011-08-01

A Speedo ajándékutalványa a 2. Sport24 Velencei Tóúszás dobogósainak

A világ legjobb úszómárkája, a Speedo is támogatja a 2. Sport24 Velencei Tóúszást. Sőt a két táv helyezettjei Speedo vásárlási utalványt kapnak ajándékba. A Speedo egy akcióval is készül: Speedo Nyári vásár, 30-50% kedvezménnyel!

2011-08-01

Új Facebook oldala van a 2. K&H olimpiai kerékpáros napnak!

Idén szeptember 11-én gyűjtünk össze mindent, ami kerékpár az 56-osok terén. A 2. K&H olimpiai kerékpáros napon is szeretnénk bemutatni a biciklizés sokszínűségét, szakágait, érdekességeit! Csatlakozz az esemény új Facebook oldalához!

2011-08-01

Élvezni a futást, élvezni a félmaratont

A kereskedelem sok stresszel és munkával terheli az embert, azonban a futás rengeteg erőt ad - állítja Czechmeister Mónika. A halászteleki futó hetedik Nike Budapest Félmaratonjára készül, és mint fogalmazott, az elmúlt évek folyamán olyan edzettséget szedett össze, hogy már felkészülés nélkül is képes teljesíteni a 21 kilométeres távot.

2011-08-12

Futás orvosi tanácsra

Sok futó, még több szurkoló, és végre nem én vagyok az utolsó - sorolta érveit a Nike Budapest Félmaraton mellett Lévai Lajos. A Hajdú-Bihar megyei Komádiban élő lakatos öt évvel ezelőtt orvosa tanácsára kezdett el sportolni, és idén már ötödször erősíti a félmaratonyi mezőnyt a Városligetben.

2011-08-12

Fuss jótékony (fél)maratont!

Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban komoly hagyománya van a maratonokon, félmaratonokon történő jótékonykodásnak, adományozásnak. Szeretnénk, ha mindez nálunk is meghonosodna. Erre kínál kiváló lehetőséget kínál a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaratonon a Csemete Alapítvány (Seedling Trust). Csatlakozz a csapatukhoz!

2011-08-12

Élő videóközvetítés a 2. Sport24 Velencei Tóúszásról

A velenceito.info jóvoltából a szombati 2. Sport24 Velencei Tóúszás történéseit élőben nézhetitek egy fixkamerás felvétel segítségével! Integessetek bele a kamerába a mamának!

2011-08-12

Új e-edzések indulnak a Túranapra és a Balaton Maratonra!

Szeptember 12-től elindul a 4. Intersport Túranap 29 kilométeres távjának 8 hetes, és a 8. Balaton Maraton és Félmaraton negyedmaratoni távjának (10 km) 10 hetes edzésterve. Ha indulsz ezeken a távokon, bátran iratkozz fel már most!

2011-08-12

Hasznos tudnivalók a 2. Sport24 Velencei Tóúszásról

Szombaton 1500 vagy 3000 métert úszhatsz velünk a Velencei-tóban. Ha ott leszel, jó, ha tudod, hogy jutsz be a strandra, hol tudsz parkolni, mikor veheted át a karszalagod, a regisztrációs csomagod, mikor úszhatsz - a fürdőruhád ne hagyd otthon!

2011-08-11

Soproniak és Sopron környékiek a Nike Budapest Félmaratonon

Noha néhány félmaratont már teljesített Tóth Zsuzsanna, a Nike Budapest Félmaraton eddig kimaradt a versenynaptárból. Az ágfalvai napközis tanítónő ezúttal egy közel ötvenfős társasággal érkezik a fővárosba, hogy lefussa a 21 kilométert.

2011-08-11

Egy hónap múlva 2. K&H olimpiai kerékpáros nap

Ha a kerékpározás a Te világod, akkor a szeptember 11-én sorra kerülő 2. K&H olimpiai kerékpáros nap a Te programod!

2011-08-11

Szombaton úszunk a Velencei-tóban a 2. Sport24 Velencei Tóúszáson!

A BSI szervezőbizottsága döntött a meteorológiai szakvélemény alapján: szombaton, augusztus 13-án megrendezzük a 2. Sport24 Velencei Tóúszást! Gyertek és ússzatok velünk 1500 vagy 3000 métert, rajt 9 és 14 óra között.

2011-08-11

Új termékek a Spuri Futóboltban: 2011 őszi-téli Asics futócipők!

Bár még javában tart a nyár (naptárilag), már megérkeztek a következő szezon első futócipői: az Asics 2011 őszi-téli futócipő kollekciója megérkezett a Spuri Futóboltba!

2011-08-11

Futunk, hogy segíthessünk - jótékonysági futás fogyatékos gyermekekért

A fogyatékos gyermekek esélyegyenlőségéért, az Angyalszív Alapítvány legfőbb céljáért fut, bringázik Székesfehérvárról Debrecenbe 2011. augusztus 25.-28. között Lajkó Csaba székesfehérvári ultramaraton futó és csapata.

2011-08-11

Videó: Egyszer megnyertem, tartoztam magamnak azzal, hogy most is elindulok!

Tavaly a 15. Budapest Maratonját teljesítette Farkas Ágota. 1986-ban ő nyerte meg az eseményt, és 46 évesen már a 82. maratonját teljesítette, pedig egyszer megpróbálta már abbahagyni a futást, de nem tudta - mert neki ez az élet.

2011-08-11

A 2. Sport24 Velencei Tóúszás távjainak útvonala

Szombaton 1500 vagy 3000 méteres kört úszhatsz velünk a Velencei-tóban, a gárdonyi Sport Beach-től kiindulva. Megmutatjuk, merre haladnak a távok a nádasok és kis szigetek között. Ne aggódj, csónakokkal és bójákkal jelöljük a pályát!

2011-08-10

Családdal a Nike Budapest Félmaratonra

Kisebb gerincsérv hátráltatta felkészülésében Nyitrai Gábort, aki a verseny előtti három hétben szeretné visszaszerezni korábbi formáját, hogy a Nike Budapest Félmaratonon jó idővel érjen célba. A futót kislánya is elkíséri a Városligetbe, így lehet, hogy a diósjenői fiatalember két távon is rajthoz áll szeptember 4-én.

2011-08-10

Fuss Budapest Trio a 26. Nike Budapest Félmaratonon

Idén a Nike lehetővé teszi, hogy háromfős váltóban is teljesíthessétek a félmaratoni távot a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaratonon, ez a Fuss Budapest Trio. Ehhez beszerezhetsz egy zöldkártyát is vagy a BSI nevezésen jelezd a szándékod a 3 fős váltóban való indulásról.

2011-08-10

Egy hónap múlva Nyárbúcsúztató 16. EDF Éjszakai Futás

Egy különleges, éjszakai futással búcsúztatja a nyarat szeptember 10-én a Világjátékok Alapítvány és a BSI. A Nyárbúcsúztató 16. EDF Éjszakai Futás 6,2 kilométeres távja 21 órakor rajtol majd.

2011-08-10

A világ legkeményebb lépcsőfutása - Bécs, október 1.

A bécsi Millennium Tower Run Up 2.529 lépcsőfokával a világ legkeményebb lépcsőfutóversenye. Szeptember közepéig lehet nevezni az eseményre - van "light" kategória is 843 lépcsővel!

2011-08-10

Nézd meg, mit hol találsz a 2. Sport24 Velencei Tóúszáson!

Megmutatjuk, hogy szombaton, a gárdonyi Sport Beach-re hol kell bemenned, ha résztvevő vagy, hol találod a versenyközpontot, a ruhatárat, a két rajtot, és hol tudnak sportolni a szurkolóid, ha épp nem a vízből drukkolnak.

2011-08-05

Felhívás testszűréssel kapcsolatos sportorvosi vizsgálatra

A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karának Egészségtudományi és Sportorvosi Tanszéke amatőr sportolók jelentkezését várja olyan orvosi vizsgálatra, melynek célja a szív- és érrendszeri betegségek pontosabb megismerése.

2011-08-04

A hónap terméke a Spuri Futóboltban: SPIbelt futóövek

Futás közben nehéz helyet találni annak a néhány apró dolognak, amire azért szükségünk lehet a futófelszerelésünkön kívül. Erre kínál különböző megoldásokat a SPIbelt, számos különböző futóövével.

2011-08-04

Futás a Szelidi-tó körül

Augusztus 13-án lesz az első alkalommal megrendezett Szelidi-tó futás. A versenyen három távon lesz indulási lehetőség.

2011-08-04

Egy hónap múlva 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton

Szeptember 4-én, egy hónap múlva a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaratonnal kezdődik az őszi futószezon.

2011-08-04

Új helyszínen a szegedi 6. K&H olimpai futónap

Új helyszínen, a Széchenyi téren lesz a szegedi 6. K&H olimpiai futónap rajtja és célja.

2011-08-04

Első félmaratonjukra készülnek a barátnők

Élete első félmaratonjára készül a két barátnő, Vágó Beatrix és Hódi Krisztina. Eddigi pályafutásuk megkoronázása lehet a 26. Nike Budapest Félmaraton. Beatrix elmondása szerint némi félsz már van bennük, de az egészséges mértékű izgalom a rajt pillanatában biztos el fog múlni.

2011-08-04

Augusztus végén lesz a IV. Zagyvamenti Maraton

Augusztus 28-án rendezik Jászberényben a IV. Zagyvamenti Maratont, amelyen maratoni egyéni, valamint félmaratoni egyéni és páros indulásra nyílik lehetőség.

2011-08-04

Holnap lesz a 26. Nike Budapest Félmaraton párhuzam-versenye Afganisztánban

Először 2007-ben rendezték meg a Magyar Honvédség Tartományi Újjáépítési Csoport Pannónia Táborban a Budapest Félmaraton párhuzamversenyét, majd 2009-ben is velünk futottak a katonák. Idén augusztus 5-én, pénteken rendezik a versenyt.

2011-08-04

A Swimovate.hu ajándékokat biztosít a Velencei Tóúszás díjazottjainak

A Pool-Mate magyarországi kizárólagos forgalmazója, a swimovate.hu a 2. Sport24 Velencei Tóúszás hosszú táv dobogósainak órát, a rövid táv első három helyezettjének kedvezményt biztosító kupont ad ajándékba.

2011-08-01

Dávid futása - A csapat fut, pihen, és tovább készül

A 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maratonra készülő Szántó Dávidot és csapata legutóbbi hírünkben a 8. E.ON Délibáb Futáson járt, azóta tartottak egy pihenőnapot is, és természetesen tovább folytatják a felkészülést. Ma este 20 órakor láthatod a folytatást a DIGI Sport televízióban.

2011-08-02

Nevezési kedvezmény az ironman egyéni teljesítőinek a SPAR Budapest Maratonra

Az elmúlt évekhez hasonlóan a 2011-es Országos Hosszútávú Triatlon OB (nagyatádi Ironman) egyéni célba érkezői idén is kedvezménnyel nevezhetnek a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton® 42,195 és 30 kilométeres távjaira: az aktuális alapár 50 százalékáért!

2011-08-04

Videó: Akinek mind a 25 maraton megvolt

Az idén 70 éves Tabajdi József eddig mind a 25 Budapest Maratont teljesítette - videónban megnézheted, milyen töretlen lelkesedéssel teljesítette a 25.-et, és mit mondott erről a hihetetlen sorozatról. Ő már benevezett az idei, 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maratonra is - és te?

2011-08-03

Szombaton Tatai Minimarathon

Szombaton délután 4 órakor rajtol a XXVIII. Tatai Minimarathon elnevezésű nemzetközi futóverseny mezőnye.

2011-08-03

Jövő hét kedden ASICS FOOT ID lábanalízis a Spuri Futóboltban!

Keresed a legjobb futócipőt? Most megtalálhatod az igazit! Az ASICS FOOT ID tesztcsapata augusztus 9-én 10 és 18 óra között átfogó képet mutat a lábadról a Spuri Futóboltban, hogy a cipőválasztás ne jelentsen gondot!

2011-08-03

A futás, mint születésnapi ajándék

Idén szeptemberben ünnepli 60. születésnapját Déginé Vér Mária, aki egészen egyedi vállalással szeretné ezt emlékezetessé tenni. Az első kihívást a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton jelenti majd, ahol szeretne két órán belüli idővel célba érni.

2011-08-03

Videó: Bárcsak 3 kilométert úsztam volna!

A 69 éves Bakonyi Pálné csak rendezvényeken szokott nyílt vízben úszni, az első Velencei Tóúszáson az 1500 méteres távon indult. Nagyon jól érezte magát, de videónkban elárulja, miért bánta a végén, hogy nem a hosszabb, 3000 méteres távot választotta!

2011-08-03

Időmérés a Velencei Tóúszáson - Sárkány Informatikai Zrt.

A 2. Sport24 Velencei Tóúszáson a Sárkány Informatikai Zrt. vonalkódos karszalagjai teszik majd lehetővé az időmérést, hiszen egy vizes eseményen olyan eszközre van szükség, amely nem megy tönkre a vízben, de ugyanakkor alkalmas az időeredmény nyilvántartására.

2011-08-09

Idén is lesznek iramfutók a 26. Nike Budapest Félmaratonon

A Nike Futóklub edzői és a Suhanj Alapítvány futói lesznek a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton iramfutói. Újdonság, hogy lesznek 1:30-as és 2:30-as iramfutók is!

2011-08-09

Ma ASICS FOOT ID lábanalízis a Spuri Futóboltban!

A Spuri Futóbolt előterében ma 10 és 18 óra között az Asics tesztcsapata átfogó képet mutat a lábadról az Asics Foot ID segítségével - hogy könnyebb legyen a megfelelő cipő kiválasztása!

2011-08-08

Dávid futása: Kerékpáros maratoni felkészülés - hegymenetben

Szántó Dávid és csapata maratoni felkészülése már a feléhez közeledik, most kerékpáros edzés volt soron, és Judit nem hagyta szó nélkül a múltkori fürdetést, büntetésként 50 km helyett 80 km-es szakaszt kellett letekerniük a Balaton partján. Folytatás ma 19 órakor a DIGI Sport televízióban!

2011-08-08

Videó: Az a jó, hogy itt látom a végét!

Hajdú Zsófia saját bevallása szerint nem először úszott nyílt vízben, amikor tavaly rajthoz állt a Velencei Tóúszáson. Úgy fogalmazott, ebben az eseményben az a jó, hogy induláskor már látja, meddig kell elúsznia. Nézd meg videónkban, mi tetszett még neki!

2011-08-08

Megváltozik a 26. Nike Budapest Félmaraton versenyközpontjának helyszíne!

Figyelem! Az őszi szezonnyitó 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton versenyközpontja a Városligetben lesz, a Petőfi Csarnok mögötti nagyréten felállított sátrakban, az Olof Palme sétány felőli oldalon, mert az esemény kinőtte az eddigi helyszínt.

2011-08-10

Vizes sportok a Mozdulj! szombati adásában

Úszás, vitorlázás, vízilabda - a sok-sok "vizes" téma mellett egyéb érdekes sportok szerepelnek szombaton az M1-en a Mozdulj! szabadidős sportmagazinban.

2011-08-09

Készíts oklevelet a 2. Sport24 Velencei Tóúszás után!

Ha ott leszel szombaton a Velencei-tónál, hogy 1500 vagy 300 métert ússz Magyarország második legnagyobb természetes tavában, az esemény után keresd fel a képcsarnokot, és a kedvenc fotóidból online letölthető emlékoklevelet készíthetsz.

2011-08-09

Egyedi akciók a Spuri Futóboltban: adidas cipők 30 % kedvezménnyel!

Hogy a nyári szünetben is biztosan kedvet kapj a futáshoz, a 2011 tavasz-nyári adidas női-férfi adistar Stabil, adistar Cushion, Exerta futócipők és a férfi Supernova Trail terepcipő most 30 százalékos kedvezménnyel kaphatók, amíg a készlet tart!

2011-08-09

Bogár János nyerte a zalaegerszegi Éjszakai 100-at

Szombat este 8 órakor rajtolt az Aszfaltszaggatók SE által megrendezett 100 kilométeres futóverseny, ahol a férfiaknál Bogár János, a nőknél Lubics Szilvia szerzett magyar bajnoki címet.

2011-08-09

Kezdetnek félmaraton

A többség lassan, de gondosan felépítve ér el élete első félmaratonjához. A kisújszállási Kása Barna azonban rögtön a 26. Nike Budapest Félmaratonra adta be nevezését. Természetesen nincsenek dobogós reményei, mindössze abban bízik, két óra körüli idővel teljesíteni tudja a 21 kilométeres távot.

fb share