2013-12-18

Idénre bezár a bazár

Kedves sporttársak, a BSI, mint minden évben, most is téli szünetre megy. Ezidő alatt a BSI-ben telefonos és a személyes ügyintézés nem lesz. Mától egészen január ötödikéig tehát zárva vagyunk. Nyitás január 6-án!

2013-12-17

Ha év vége, akkor újra Spuri Mozgásmagazin

December 26-án ismét jelentkezünk a Sport TV műsorán egy afféle Best of 2013-mal. Este hatkor várunk a képernyő elé, hogy visszatekintsünk az elmúlt évre.

2013-12-17

Az új kihívás: fuss 2014-ben 2014 km-t!

Mit futsz 2014-ben? Megvannak a célversenyek? Kialakulóban van már valami elképzelés, halvány fogalom arról, hogy milyen állomásokat kell végigjárnod a megvalósításhoz? A különböző versenyek, túrák mellé mi tudunk egy jópofa célt is ajánlani, ami kitart egész évre. A címből már ki is találhatod. De ha nem megy, hát segítünk. No most figyelj!

2013-12-17

Csatlakozz már most jövő évi eseményeinkhez a Facebookon!

Vedd fel a naptáradba mihamarabb jövő évi eseményeinket, melyeken ott szeretnél lenni! Kattints a megfelelő linkre, és csatlakozz a többiekhez a Facebookon, és hívj meg másokat is! Ne maradj le: hadd tudják mások is, hogy felfutsz-e velünk jövőre is az ország tetejére, vagy együtt verjük-e a port nyáron a Hortobágyon!

2013-12-17

Yuki Kawauchi elképesztő maratoni sorozata

Yuki Kawauchi minden bizonnyal a legprofibb amatőr futó. A hétvégén futott 2:09:15-ös második helye a Hofu Yomiuri Maraton önmagában is figyelemre méltó lenne, hát még ha tudjuk, miket futott ez az úriember sorozatban. Rögtön a Fukuoka maratonon két héttel korábban egy 2:09:05-öt.

2013-12-17

Az UMSZ már nem szakági szövetség

Az Ultrafutók Magyarországi Szövetsége (UMSZ) bejegyzésétől fogva a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) alá betagozódva, szakági szövetségeként működött, mostantól Ultrafutó Bizottságként működik tovább.

2013-12-17

Tempó, tempó!

2014-től egy leheletnyit egyszerűsítünk a nevezés módján. No nem kell nagy dologra gondolni, mindössze annyiról van szó, hogy ezen túl a BSI chipes mérésű futóversenyeire a tervezett futótempó megadásával lehet nevezni. Online nevezés esetén azért a legördülő menüben, ahol kiválaszthatod a megfelelő tempót, látható lesz a tempózónához tartozó időintervallum is.

2013-12-16

Légy a BSI Futónagykövete!

Eddig 82 tapasztalt BSI Futónagykövet működtet futó közösségeket. Hozzájuk fordulhatnak a tanácsra vágyó kezdők, velük tarthatnak az eddig magányos futók. Folyamatosan várjuk a jelentkezőket, mert a célunk, hogy minden nagyobb településen legyenek BSI Futónagykövetek.

2013-12-16

2014-ben újra az ország tetején!

Hányszor futottál fel velünk az ország tetejére? És a másik kérdés: jössz-e velünk jövőre is? Mert most mondjuk a jó hírt: mától már nevezhetsz a jövő évi, sorrendben már a 17. Kékes Csúcsfutásra. Gyere fel velünk a csúcsra, érintsd meg a követ - aztán élvezd a kilátást és az örömöt, hogy futva felértél az 1014 méter magas Kékes-tetőre!

2013-12-16

Megdőlt Bérces Edit és Yiannis Kouros világcsúcsa is

A Desert Solstice 24 órás és 100mérföldes ultrafutó versenyen több csúcsot is átadtak a múltnak. Köztük a mi Bérces Editünk 100 mérföldes világcsúcsát is.

2013-12-16

Merényi Tímea és Szabó Sándor az Év hegyifutói

Magyar Hegyi - És Terepfutó Szövetség megválasztotta az idei legjobbakat hegyifutásban.

2013-12-16

Mezeifutó Magyar Liga harmadik állomás

Az idén ősszel életre hívott Mezeifutó Magyar Liga harmadik állomása az elmúlt szombaton a Békéscsaba melletti Pósteleken volt. Az igazi crosspálya leglátványosabb versenyét a felnőtt férfiak vívták.

2013-12-16

Már lehet jelentkezni a Szenior fedett VB-re

Elindult a regisztrációs rendszer a márciusi Szenior Fedett pályás VB-re!

2013-12-13

A BSI téli szünetre megy

Ahogyan azt minden évben megszokhattátok, a jövő héten bevackoljuk magunkat télire, elvonulunk az ünnepek idejére is, azaz: a BSI bezár egy kis időre. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a nevezési irodában és a BSI-ben általában 2013. december 18-ától 2014. január 6-áig nem találtok senkit. Nyitás: 2013. január 6-án! Az online nevezés természetesen egész idő alatt működik.

2013-12-13

Spuri Mozgásmagazin, amiből sosem elég

Mondhatjuk, igencsak remek összeállítás kerekedett a a novemberi Spuri Mozgásmagazinból. Hogy ne a videomegosztókon kelljen a "másodközlést" nézned, még mindig rengeteg ismétlése van az adásnak a Sport TV műsorán az eredeti minőségben.

2013-12-13

A 2013 kilométer bűvöletében

Sokan gondolták úgy, hogy követik Kovács Koko Istvánt, s ahogyan ő is, teljesítik 2013-ban a 2013 kilométert futva. Napi öt és fél kilométer... nem is tűnik olyan veszélyesnek. És voltaképp nem is az; Illyés Lajos Demeter, nagyszalontai Futónagykövetünk is teljesítette, mitöbb: nem mulasztotta el, hogy eldicsekedjen vele nekünk. Mi pedig mit is tehetnénk mást, mint hogy megosztjuk a hírt veletek.

2013-12-13

Messziről jött ember...

Messziről jött ember azt mond, amit akar - mondja a közmondás. Messziről jött ember sokára ér ide - tartja a közmondás folyománya. Mi meg azt mondjuk: messziről jött ember is nevezett már a 29. Budapest félmaratonra! Igen, befutott az első pillanatokban egy nevezés Sanghajból, amint megnyílt a lehetőség. A "nemzetközi" tehát idén sem hiányzik majd a megnevezésből.

2013-12-13

Két nagykövet fúj egy követ

Bizony, nem egy, hanem mindjárt kettő Futónagykövetünk lett Balatonbogláron: egy testvérpár, Tóth Izabella Anna és Tóth Viktor Ádám vállalta el az örömteli tisztséget. A Balaton partján nagyon hálás dolog lehet ez, hiszen a tó szépsége amúgy is elindítja az endorfintermelést, ami, ha nem is elengedhetetlen, de jó kis plusz a megiramodáshoz. Ismerjük hát meg a két testvért, és nyugodtan irigyeljük őket a part menti futásokért!

2013-12-12

Már böngészhető a Balaton Szupermaraton rajtlista!

Böngészhető a 7. SPURI Balaton és FélBalaton Szupermaraton rajtlistája, az elmúlt évekhez képest több nevezővel. Te köztük vagy?

2013-12-12

A nevezési iroda december 13-i nyitva tartása

December 13-án (pénteken), a BSI nevezési irodája 11 - 13 óra között zárva lesz. A megértéseteket köszönjük!

2013-12-12

Tornatermi erőnléti edzés - ELSŐ ALKALOM INGYENES

Tornatermi erőnléti edzések a Forgách utcai metró állomásnál.

Schromm Barnabás (rafting Világbajnok, erőnléti és személyi edző) és Zala György (2x olimpiai bronzérmes kenus, erőnléti és személyi edző) minden csütörtökön tornatermi erőnléti edzést tart este 19 órától (egy óra időtartam).

2013-12-12

Thomas Bach a megújult Olimpiai Múzeumban vette át a NOB kulcsait

Thomas Bach hivatalosan átvehette a NOB kulcsát a tiszteletbeli elnök Jacques Roggetól, december 11-én, kedden a felújított Olimpia Múzeum megnyitó ünnepségen Lausanneban. Az ünnepségen – a NOB végrehajtó bizottságának tagjai mellett- közel 200 vendég vett részt.

2013-12-12

IAAF : a mezei futás kerüljön vissza az olimpiára

Az idei mezei EB-t követően, hétfőn került sor Belgrádban az IAAF nemzetközi konferenciájára a mezei futás helyzetével kapcsolatban. Az eseményen ismét szóba került az IAAF törekvése, a sportág olimpiai programban való szereplése érdekében.

2013-12-11

Már nevezhetsz a 29. SPAR Budapest Maraton Fesztivál hosszabb távjaira!

Tegnap a félmaraton volt a durranás, de még ezt is tudjuk tetézni. Ugyanis mától büszkén hirdetjük, hogy bizony a SPAR Budapest Maraton®-ra a Flora Maratonstafétára, és a Coca-Cola Testébresztő 30 kilométerre mostantól megnyílt a nevezés, és egészen január 31-éig tart a legkedvezőbb árú nevezés időszaka!

2013-12-11

Új e-edzések indulnak!

December 30-tól, új edzésterveket indítunk egyes jövő évi eseményeinkre. Válaszd ki a 2014-es terveidnek megfelelő távot és iratkozz fel!

2013-12-11

Rocky Balboa futás Philadelphiában

Bizonyára minden futó fel tudja idézni a Rocky filmek híres jelenetét, amelyben Rocky Balboa edzésként végigfut a városon, majd egy lépcső tetején öklét a magasba lendíti. Lelkes futók már itthon is csináltak Balboa közösségi futást, ám az eredeti helyszínen a futók megkísérelték lekövetni a filmben bemutatott útvonalat, ami 50 km körüli.

2013-12-11

TURISTAHÁZ-FEJLESZTÉSI PROGRAM

Döntött a kormány a Téry Ödön Nemzeti Turistaház-fejlesztési Program elindításáról. 14 megyében mintegy 40 turistaszálló és menedékház újulhat meg a következő években. A cél, hogy itthon is "osztrák körülmények" várják a kirándulókat, túrázókat.

2013-12-11

EGY PERCES NÉMA CSEND A NOB ÜLÉSÉN

A kedden kezdődött NOB végrehajtó bizottság és a Nemzeti Olimpiai Bizottságok Szövetség (ANOC) végreható tanácsának találkozóján Thomas Bach egy perces néma csendre szólította a megjelenteket Nelson Mandelára emlékezve.

2013-12-10

Erdélyi Zsófia a jelöltek között

December 15-ig lehet szavazni november hónap legjobb atlétáira, akik között az Európai Atlétikai Szövetség jelölte Erdélyi Zsófiát is, a Dubai 10 km-en és a mezei OB-n elért győzelmének elismeréseként.

2013-12-10

Buzgó József a futásról, "csak úgy"...

Buzgó József, a Nemzeti Sport főszerkesztőjének írása, amit "Csak úgy..." című rovatából ollóztunk ki. Egy kis futásról szól, egy kis hidegről. Vagy másról?

2013-12-10

Karosszékből kényelmesen... Spuri Futóbolt online!

Van ugye ez a három (nem sokára négy) Spuri futóbolt, ahol a maximális odafigyeléssel, széles választékkal, jótanácsokkal, s természetesen szakértő eladókkal várjuk a vásárlókat. Igen ám, de méltatlanul kevés szó esik a bolt webáruházáról - ezt a hiányt gyorsan most pótoljuk. Hiszen maapság egyre többen online vásárolnak már az emberek, pláne akkor, ha pontosan tudják, mire van szükségük!

2013-12-17

Karácsonyi ötletek a BSI-től

Lassan célegyenesébe fordult a karácsonyi készülődés, már csak néhány nap maradt arra, hogy megtaláld a tökéletes ajándékot családtagjaidnak, barátaidnak. De te csak ne pánikolj, hiszen segítünk: számtalan ötletünk van arra, hogy mivel lepd meg a többieket!

2013-12-10

SPURI magazin - fogytán a téli szám

Egy hónapja még pakolgattuk ide-oda a SPURI magazint, volt belőle elég, de mostanra már igyekezned kell, ha még venni akarsz egyet, nehogy elfogyjon! Most ugyan még van belőle, kapható, de ezért is érdemes előfizetni. Sőt: karácsonyi ajándéknak sem utolsó...

2013-12-10

Egy félmaraton... erre benevezel?

Mikulás bácsi lecsúszott a jó hírről, de veled megosztjuk: már lehet nevezni a 29. Budapest Félmaratonra egyéniben, váltóban és trióban! Még csak éppen elkezdődött a havas évszak, de mi már megint hulló leveleket vizionálunk a jövő évi indián nyárra, s sokezer futót - te is odaképzeled magad a mezőnybe? Nos, akkor hajrá, mostantól január végéig tart a legolcsóbb nevezési időszak!

2013-12-09

Három hónap alatt újulna meg a futókör

Szerdán szavazhat a Fővárosi Közgyűlés a margitszigeti futókör teljes rekonstrukciójáról, ami 2014 áprilisában kezdődne, és optimális esetben három hónap alatt be is fejeződne.

2013-12-09

A fürdőruhás mikulások 10. , a MikuLÁSS-ok első alkalommal futottak vasárnap Budapesten

Advent második vasárnapján került sor a már tízéves hagyományokkal rendelkező Nagy Mikulás Kocogásra, a fürdőruhás Mikulások idén is jó hangulatban és jótékony céllal szaladgálhat a téli Budapesten. Ezt megelőzőleg a Margitszigeten a LÁSS - Látássérültek Sportegyesülete rendezett - szintén jótékony célú - közös futást, mely az első rendezés alkalmával is tökéletesre sikerült.

2013-12-09

MEZEIFUTÓ EB: KOVÁCS BENJAMIN A MEZŐNY ELSŐ HARMADÁBAN

A szerb fővárosban 3-4 fok körüli hőmérsékletben kezdték a versenyt a futók, a huszadszor megrendezésre került Spar Mezeifutó Európa bajnokságon.

2013-12-09

REKORD ÖSSZEGET ÉRT JESSE OWENS OLIMPIAI ARANYÉRME

Közel másfél millió dollárt ért meg egy gyűjtőnek az amerikai atléta, Jesse Owens 1936-ban Berlinben szerzett olimpiai aranyérme.

2013-12-09

Spuri Mozgásmagazin, amiből sosem elég

Mondhatjuk, igencsak remek összeállítás kerekedett a a novemberi Spuri Mozgásmagazinból. Hogy ne a videomegosztókon kelljen a "másodközlést" nézned, még mindig rengeteg ismétlése van az adásnak a Sport TV műsorán az eredeti minőségben.

2013-12-09

Ajándéknak tökéletes: BSI mozgás ajándékutalvány

Örökmozgó a barátod, barátnőd, anyukád, apukád, kisfiad-lányod, nagymamád? Ó, akkor van egy remek ajándékötletünk, aminek biztosan örülni fog, akár futni, akár bringázni, úszni, túrázni vagy mondjuk görkorizni szeret. Kapjon karácsonyra BSI mozgás ajándékutalványt, ami kapható 2000 és 5000 forintos változatban is! De ez semmi - van még pár ötletünk.

2013-12-09

Vegafood játék 2013/13

Játssz velünk, ismerkedj meg a makrobiotikus étkezéssel és nyerj egy hétre szóló egészséges ebédet!
A VegaFOOD kínálatában szereplő makrobiotikus ételek és a makrobiotikus táplálkozás megismeréséhez nyújt segítségét a négyhetente megjelenő cikksorozatuk.

2013-12-09

Fuss Prágában 2014-ben!

Számtalan híd és torony, lélegzetelállító építészet és középkori történelmi légkör. A festői Prágában felejthetetlen élmény futni.

2013-12-09

"Szív Futónagykövet" - Magyarország

"Fiatalon átesni egy nyitott szívműtéten, majd családalapítás előtt szívritmuszavar miatt pacemaker beültetésen - ez mind olyan tényező, amely nagy mértékben befolyásolja egy ember életét. Átadni a tapasztalatokat, megtanítani a betegtársakat egy új életre, ez a kihívás!" - Ennek szeretne megfelelni Beck Mónika, rendhagyó futónagykövetünk, aki 24 éve él szívritmus-szabályozóval.

2013-12-09

Spuri Futóboltok ünnepi nyitva tartása 2013

Az ünnepekre való tekintettel, a Spuri Futóboltok december 22-én, aranyvasárnap is nyitva lesznek, hogy sportos-futós ajándékokkal lephesd meg a szeretteidet és persze magadat. Most is örömmel segítenek neked szakértőink a választásban!

2013-12-06

Vasárnap nem tudsz online nevezni nálunk!

Figyelem! December 8-án, azaz vasárnap az online nevezési rendszert technikai okok miatt nem tudod majd használni. A megértéseteket köszönjük.

2013-12-06

Vác és komló: ismét futónagyköveteket avatunk!

Komló, igen, de ne a sörre gondolj, hanem most a futáson van a hangsúly. Ezért is írjuk nagy betűvel Komlót, ahol új futónagykövetünk Mihály-Bede Mónika. Vácott pedig Herczeg Péter kapta meg a posztot. Új futónagykövetek... csak jönnek, jönnek - de maradjon is ez így! Nos, ismerd meg őket!

2013-12-06

Elérhető a jövő évi FélmaratonMánia kiírása!

Mostanában sokat foglalkozunk a FélmaratonMániával - de kell is, hiszen ez egy egyre népszerűbb sorozat. A napokban már írtunk a 2013-as sorozat eredményeiről, most pedig örömmel számolhatunk be róla, hogy elkészült a jövő évi kiírás!

2013-12-06

Akik tél elején is már a tavaszra gondolnak

Nos, az imént az irodát másfél percre ellepte a hó, persze csak kívülről, aztán újra kisütött a nap. Ezalatt az idő alatt viszont eszünkbe jutott az idei március, amikor is egy vasárnap sok rettenthetetlen nő és férfi nekivágott a Balaton partján az utolsó szakasznak - a hóviharban. Meg is néztük gyorsan, hányan neveztek be eddig a jövő évi 7. Spuri Balaton Szupermaratonra... És ahogy a hó is, úgy az állunk is leesett.

2013-12-06

Nézd meg nálunk a novemberi Spuri Mozgásmagazint!

Ha véletlen lemaradtál a novemberi adásról, sőt, úgy esett, hogy nem láttad és annak összes ismétlését sem, nálunk még mindig megnézheted a teljes adást! Ne hagyd ki, sok érdekes témát mutattunk ám be!

2013-12-06

Én és a kávém - Fotózz, és nyerj a Marie Claire-rel!

Futólányok figyelem!
Szeretsz kávézni? Szívesen fotózol? Kösd össze a kettőt!

2013-12-06

BUDAPESTEN LESZ A 2016-OS ISKOLAI MEZEIFUTÓ VILÁGBAJNOKSÁG

Budapesten rendezik 2016-ban a mezeifutó világbajnokságot - döntött a Nemzetközi Iskolasport Szövetség Végrehajtó Bizottsága.

2013-12-06

Európa mezeifutói Belgrádban

Vasárnap kerül sorra az év utolsó kontinentális bajnoksága, a mezei EB. A tavalyi nagy sikerű szentendrei verseny után idén a helyszín Belgrád, ahol a nevezések alapján 37 országból 571 futó áll rajthoz – közöttük hét fiatal magyar atléta.

2013-12-06

6 km-t futott csak, de megnyerte a maratont

A múlt vasárnapi szingapúri maraton rejtélyes helyi győztese bevallotta, hogy valójában nem futotta le a távot. Tegnap az újságíróknak elmondta, nem akart semmi rosszat, csak célba érni...

2013-12-06

A BSI és a SPURI bolt a szombati munkanapon...

December 7-én, a szombati munkanapon a BSI nevezési irodája zárva lesz, tehát személyesen nevezni, egyéb ügyet intézni nem tudtok! A Spuri boltok ezen a napon SZOMBATI nyitvatartási rend szerint várják a kedves vásárlókat. A megértéseteket köszönjük.

2013-12-05

KI A LEGNÉPSZERŰBB SPORTOLÓ?

Idén ötvenhatodik alkalommal kerül megrendezésre a Sportcsillagok Gálaestje, amelyen a hagyományoknak megfelelően a sportújságírók szavazatai alapján rangsorolják és díjazzák az év legkitűnőbb sportolóit, edzőit és szövetségi kapitányait.

2013-12-05

Közleményben kértek elnézést a Firenze Maraton szervezői

A két héttel ezelőtt megrendezett 30. Firenze Maraton rendezősége közleményben kért elnézést azoktól a futóktól akiknek nem jutott befutóérem a versenyen.

2013-12-05

Nyúlcipőbolt Buda Trail terepfutás

December 1-én, advent első vasárnapján fantasztikus terepfutó verseny debütált Telkiben és a környező Budai-hegyekben. A Nyúlcipőbolt Buda Trail elnevezésű rendezvényen 2 távon lehetett indulni 17 és 27 km-en.

2013-12-05

Szemelvények a Spuri Futómagazinból (2013 tél) - Téli futó gondolatok

A tél a havat jelenti, a hófehérséget, a puha léptehet a vakító tájon. Egyrészt. Másrészt meg hó híján marad a hideg, néhol a latyak, a sár és a többi, és a többi... Aki télen fut, ezekkel mind találkozott. Nekik szól a téli SPURI Magazin cikke a téli futásról, az öltözködésről. Olvassunk bele ebbe is!

2013-12-05

Minden folytonosan újul: jön a Spuri Aranykártya Program 2014!

A legjobb a változásokra azonnal reagálni. Így tettünk mi is, és így született meg a Spuri Aranykártya Program a legújabb igények kielégítésére. Igen, ez volt a Törzsfutó program, de most már nem csak futtok, hanem úsztok, kerékpároztok, bringáztok, túráztok is velünk, illő volt tehát, hogy nem csak nevében, de tartalmában is újragondoljuk a programot.

2013-12-04

230 EZER DOLLÁRNÁL JÁR JESSE OWENS 1936-OS BERLINI ARANYÉRMÉNEK LICITJE

Elárverezik a Jesse Owens által, az 1936-os berlini olimpián nyert egyik aranyérmet, s azt remélik, hogy az éremért, akár 1 millió dollárt is kaphatnak (körülbelül 224 millió forint).

2013-12-04

Díjazták Csongrád megye legjobbjait

A Csongrád Megyei Atlétikai Szövetség november 30-án tartotta szokásos, éves atléta találkozóját Szegeden. A versenyévadban jó eredményt elért atléták számára ez alkalommal kerültek kiosztásra a szövetség díjai.

2013-12-04

FélmaratonMánia - rekord az idén

Ahogy tegnap hírt adtunk róla, elkészült a most télen "végző" FélmaratonMániások listája - rekord számban, 419-en teljesítették a feltételeket a klasszikus, tavasztól télig tartó sorozatban. De kicsit kutakodtunk, és más érdekes dolgot is felfedeztünk ám! Például olyan futó ugyan nem volt, aki a kezdetek óta az összes félmaratonunkat teljesítette, de olyan már igen, aki az elmúlt három évben így tett.

2013-12-04

Még mindig maratoni hangulatban - csodás légifelvételek az eseményről!

Lassan két hónapja már, hogy lezajlott a 28. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál, de még mindig nem tudunk betelni vele. Mostanában épp egy légifelvételekből összerakott kis filmet nézegetünk szájtátva, ami nagyobb részt maratoni felvételeket tartalmaz, de itt-ott meg lett bolondítva a 28. NIKE Budapest Félmaraton képeivel is...

2013-12-04

Mikulásfutás - tényleg elmarad

Sokan kérditek, hogy a korábban az eseményeink közt látott Mikulásfutást megrendezzük-e. Nos, mint azt korábban megírtuk már, sajnos a belvárosban zajló nagyszabású építkezések és átalakítások miatt a december 8-ára tervezett első Mikulás futásunkat ebben az évben nem rendezzük meg.

2013-12-03

Skyrunning World Series 2014 - kevesebb felhő, több égbolt

A nemzetközi terepfutó versenysorozatok legnagyobb és legszervezettebb eseménye a Skyrunning versenysorozat, amely 2014-ben 15 versennyel várja a világkupa pontgyűjtő versenyzőket.

2013-12-03

Csomor Erika: munka mellett is kétszáz százalékon

Úgy portyázik Amerikában, mint egykoron a kalandozó magyarok, furcsa és ijesztő edzővel is dolgozott, ma már csöppet sem szívbajos, s ha úgy hozza az élet, a lábáról is le fogja rágni a körmöket – a peterkropko.com egészen rendhagyó interjúja Csomor Erikával.

2013-12-03

FélmaratonMánia 2013 eredmények

Elkészült a 2012 nyártól 2013 télig tartó FélmaratonMánia sorozat végeredménye, itt tekinthető meg >>>
A sorozatban részt vevő futók létszáma idén is rekodot döntött, nem is kérdés, hogy folytatjuk jövőre is! Új év - új versenyek - új érem - legyél te is Mániás!

2013-12-03

29. Telekom Vivicittá Városvédő Futás - ma éjfélig nevezhetsz a tavalyi árakon!

Ma éjfélig nevezhetsz a 2013-as árakon a jövő évi Vivicittára, a Midicittára, a Midicittá+ távjára és a félmaratonra! Kihagynád? Dehogy is! Ott a helyed ezen a vidám, tavaszi eseményen - gyere az egész családdal, mindenkinek lesz mit csinálni!

2013-12-02

Megindult a regisztráció a New York Marathonra

Speciális hétfői ajánlattal ma megnyílt a lehetőség azok előtt, akik 2014-ben a Nagy Almában szeretnék teljesíteni a klasszikus távot.

2013-12-02

Magyar sikerek a 3. Adria Advent Maratonon

December elsején rendezték meg a horvát tengerpart népszerű nyaralóhelyén, Crikvenica városában a 3. Adria Advent Maratont, ahol ugyan a nagyvárosi maratonokhoz viszonyítva maroknyi mezőny gyűlt csupán össze, de a magyar kontingens mondhatni, aratott.

2013-12-02

BIACSI ILONA ÉS OSVÁTH RICHÁRD AZ ÉV PARASPORTOLÓI

Az év legjobb sportolóit, szakembereit is köszöntötték a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) pénteki közgyűlésén a Magyar Sport Házában.

2013-12-02

2014. ÉVI WADA TILTÓLISTA

A Magyar Antidopping Csoport a honlapján közzétette a 2014 évi WADA tiltólistát.

2013-12-02

Ultimate No Fear Trail Race, Red Bull LionHeart

A LionHeart versenyt tavaly hozta létre Ryan Sandes a Salomon ultra terepfutó versenyzője azért, hogy szülővárosát Cape Town-t is bekapcsolja a terepfutó események sorába. 2013-ban már hatalmas érdeklődés övezte a versenyt.

fb share