A Coca-Cola Testébresztő Női Futógála valamennyi távjára felveheted a rajtszámodat!

Ha ott leszel velünk vasárnap a Margitszigeten, a nyár legnagyobb női futóeseményén, a rajtszámodat és rajtcsomagodat már felveheted a héten hétfőtől péntekig. Ha még nem neveztél, azt is megteheted!

A 16. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán futhatsz 7,5 kilométert egyéniben, vagy teljesítheted ezt a távot párban is. A kezdőket, kisgyermekes anyákat a 3,5 kilométeres futótáv várja, aki pedig lazábbra venné a tempót, 2,8 kilométert gyalogolhat. A legedzettebbek akár mindkét futótávot is teljesíthetik (7,5 + 3,5 km)!

Május 30-tól június 3-ig az esemény valamennyi távjára felveheted a rajtszámodat és a rajtcsomagodat a BSI nevezési irodáján 9-től 17 óráig.
Június 5-én, a helyszínen, a versenyközpontban a rajtszámot és a rajtcsomagot külön asztalnál lehet majd átvenni 8:30-tól, a rajtszámot legkésőbb az adott futam rajtja előtt negyed órával, a rajtcsomagot legkésőbb 14:00-ig.
A rajtszám/rajtcsomag felvételkor legyen nálad a rajtszám-visszaigazolód!

Aki 7,5 kilométert fut egyéniben, vagy párban, illetve aki mindkét futótávra (3,5 km + 7,5 km) nevezett, annak chippel fogjuk mérni az idejét. A chip letéti díját (1 db 1000 forintos bankjegy!!!) a rajtszám-felvételkor kell leadni. A chipet célba érkezés után a versenyközpont erre kijelölt, táblával jelzett asztalainál lehet visszaváltani 14:00 óráig.

Ha még nem neveztél, június 2-ig online, június 3-ig személyesen a BSI-ben is megteheted.
Még a helyszínen is nevezhetsz majd a versenyközpontban 8:30-tól, legkésőbb az adott futam rajtja rajt előtt negyed órával.

Hölgyeim, kezdjük a nyarat futással!



fb share