Az edzésonline 5 éves játékának győztese bevásárolt a Spuri Futóboltban

Az Edzésonline elindulásának ötéves évfordulója alkalmából meghirdetett nyereményjátékát kissg, azaz Kiss Gábor nyerte meg, tehát ő öltözhetett fel a Spuri Futóbolt kínálatából tetőtől talpig, összesen 100.000 forint értékben, mivel a bolt a játék támogatója volt.

Gábor eddig vidéken vásárolta sportruháit és cipőt, így ekkor lépett be először a Spuri Futóboltba.

Miután kellően rácsodálkozott a kínálatra, nekigyürkőzött a feladatnak: tetőtől talpig felöltözni. Gábor VIP kiszolgálásban részesült, hiszen a Spuri Futóbolt egyik munkatársa kizárólag vele foglalkozott.

Gábor előbb a futónadrágok között nézett szét, aztán következtek a zoknik és a kompressziós szárak.

Sapkából több modell is érdekelte. A kínálat feltérképezése után következett a próba. A felsők közül Gábort különösen a sárga árnyalatok érdekelték, méretben pedig többnyire az "M"-esek illettek rá.













Bár eredetileg futócipőben nem gondolkodott, végül mégis választott magának egy ASICS modellt a kínálatból.

A hidegebb időre gondolva Gábor a hosszú ujjú felsők és a széldzsekik között is szétnézett. Itt is a sárga volt a nyerő.
Végül megszületett a döntés mindazokról a termékekről, melyeket haza szeretett volna vinni. A két nagy szatyornyi ajándékot a bolt vezetőjétől, Szűcs Csabától vehette át, az Edzésonline Gépháztól pedig ráadásként kapott még egy Edzésonline pólót is.

Íme, ezeket a termékeket választotta ki Gábor:

  • Nike FITDRY mez, 6.990 Ft: Jól szellőző, izzadság elvezető Dri-Fit anyagból készült, fényvisszaverő csíkokkal ellátott mez.
  • Nike STORM-FIT széldzseki, 22.990 Ft: vízhatlan és szélálló anyagból készült felső, mely mellénnyé alakítható az ujjak lecipzározásával. A kényelem és biztonság érdekében a dzsekit elől és hátul is fényvisszaverő elemekkel és speciális szellőzőbetétekkel látták el. A nagy, hálós kialakítású első és hátsó zsebek mellett külön kis kulcstartó-zseb, valamint a vezeték kivezetésére szolgáló nyílással ellátott mp3-tartó zseb is található a felsőn.
  • adidas FORMOTION póló, 7.990: ClimaCool anyagból, ForMotion térbeli szabással készült póló, oldalsó szellőzőbetétekkel.
  • adidas Supernova Short Tight rövidnadrág, 9990 Ft: ClimaCool anyagból, ForMotion térbeli szabással készült rövidnadrág, hátsó szellőzőbetéttel, fényvisszaverő csíkokkal és hátsó miCoach-kompatibilis, cipzáros zsebbel.
    Asics Gel 1160 futócipő, 25.990 Ft: A saroknál és az elülső talpnál ASICS Gel csillapító betéttel, a belső részen DuoMax támasszal ellátott cipő itthon az ASICS egyik legnépszerűbb modellje. Neutrális illetve enyhén pronáló futóstílushoz ajánlott.
  • Moose Drive kompressziós zokni, 4.990 Ft: ClimaWell anyag felhasználásával készült kompressziós sportzokni, mely futáshoz és kerékpározáshoz egyaránt ajánlott. Javítja a véráramlást és az izmok regenerálódását. Bal- és jobblábas aszimmetrikus kialakítású.
  • Nike Elite kompressziós zokni, 4990 Ft: Bal- és jobblábas aszimmetrikus kialakítású, oldalán és a talpán megfelelő erősítésekkel és gumizással, valamint izzadságelvezető rendszerrel készült kompressziós zokni, mely segíti az izmok oxigén- és energiaellátását valamint gyorsabb regenerációt tesz lehetővé.
  • 2 db nyári Nike futósapka, 2 x 4.990 Ft: A Dry-Fit anyagból készült, oldalt szellőzőbetéttel ellátott sapka remek társ a meleg futásokon. A sapka belső kialakításának köszönhetően összegyűjti az izzadságot, mely elől, a shielden csöpög le.
  • Penco AC Salts sótabletta (120 kapszulás), 3990 Ft: A hat ásványi anyag speciális keverékét tartalmazó sótabletta elősegíti a megfelelő folyadék felvételt és csökkenti az izomgörcsök kialakulásának esélyét.
  • Isostar izotóniás sportital por, 2490 Ft: A sportital pótolja a mozgás közben elveszített folyadékot és az ásványi anyagokat valamint segíti a szénhidrátok optimális felszívódását.

Gábor így írt a nyeremény átvételt követően az Edzésonline-nak:
"Vasárnap értem haza, természetesen azonnal végig próbáltam újra a nyereményeket. Az igazi bevetésük a nemzetközi félmaratonon illetve a Budapest maratonon lesz, valamint remélem, hogy jövőre is velem tartanak Nagyatádra. Az edzésonline-os polót már használom. Még egyszer köszönöm, valószínűleg sok olyan ruhával gazdagodtam amit e nélkül nem vásároltam volna (például a dzseki), ugyancsak köszönöm a spurisoknak a sok jótanácsot, tippet, amivel megkönnyítették a dolgomat, a póló pedig egy igen kellemes ráadás meglepetés volt. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy mi még maradtunk egy jó félórát és párom is kapott egy Saucony jazz cipőt, tőlem."



fb share