Kulturális ajánlatunk futóknak és szurkolóknak

11-én a futásé a főszerep a 29. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon, ám nem csak a futásról szól majd a nap, hiszen rengeteg kiállító is vár benneteket az expón, köztük olyanok is akik kulturális programokra hívják fel figyelmeteket. Hadd ajánljunk néhányat a figyelmetekbe!

A Fonó standján válogatott nép- és világzenei lemezkínálat várja pénteken és szombaton is az idelátogatókat mind a Womex Top Label díjas Fonó saját kiadású legújabb lemezei, mind pedig más kiadók hasonló albumai válogatásából.

A standon megjelenik a Fonó Budai Zeneház műsorkínálata; az újbudai kulturális központ hétről hétre gazdag programokkal várja a koncert- és táncházlátogatókat: jazz- és világzenei koncertek, a népzene legjava mutatkozik be itt adatközlő vendégekkel, az ország legpatinásabb rendszeres táncházával.


Színházjegyek a Szabadtér Jegyiroda standján

Az ősz nem csak a futóversenyek egyik kiemelt időszaka, hanem az új színházi évad, a friss bemutatók, izgalmas színházi újdonságok időszaka is. Azért hívtuk meg az 56-sok terére a Szabadtér Jegyirodát, hogy standjukon kedvetekre válogathassatok gazdag színházjegy kínálatukból. A Szabadtér emellett gáláns módon beszállt a verseny díjazásába is, hiszen a Flora Maratonstaféta férfi és női dobogósai belépőket vehetnek át a főváros egyik emblematikus épületében működő BÁLNA EVENT HALL-ba.

>>> Kattints, és nézd meg mit nyerhetnek a legjobb staféták!

fb share