Coca-Cola Testébresztő Női Futógála - egy esemény 100.000 női futónak

Százezernél is több nő futott már velünk! A női futógálák történetében eddig több mint 108.000 nőt mozgatott meg a BSI. Idén ott leszel velünk Te is?

"Nagy öröm számunkra, hogy ennyi sportos hölgy jön el évről évre a női futógálánkra, mert a legtöbb eseményünkön bizony a férfiak vannak többségben" - mondta Kocsis Árpád, a BSI versenyigazgatója. "A június 5-ei 16. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála lesz a nyár legnagyobb női futóeseménye, ahova szeretettel várunk minden nőt - lányokat, édesanyákat, nagymamákat - aki szeretne tenni az egészségért. A távokat úgy alakítottuk ki, hogy bárki megtalálhassa a kondíciójának és hangulatának megfelelőt."

Futhatsz velünk 7,5 kilométert, vagy teljesítheted ezt a távot párban (3,5 + 4 km) egy rokonoddal, barátnőddel, kolléganőddel.
A kezdőket, fiatalabbakat és idősebbeket, kisgyermekes anyákat - akár babakocsival is - a 3,5 kilométeres futótáv várja.
Ha lazábbra vennéd a tempót, vagy szeretnél sportolni, de valamiért nem megy a futás, gyalogolhatsz is 2,8 kilométert.
Amennyiben komolyabb kihívást keresel, mindkét futótávot is teljesítheted (7,5 + 3,5 km)!

Lányok, anyák, nagymamák, unokahúgok, nagynénik, barátnők, kolléganők - gyertek és kezdjétek a nyarat egy közös futással!



fb share