Egy hónap múlva újra Spuri Magazin!

Szeptembertől újra nyomtatásban jelenik meg a Spuri Mozgásmagazin. Ízelítőt adunk a tartalomból.

Az újra "kézzel fogható" Spuri pont az őszi versenyszezon legzsúfoltabb szakaszában jelenik meg, amikor is két negyedszázados eseményre kerül sor. A lapban ezért olvasható lesz a 25. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton és a 25. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton története. És ha már maraton és félmaraton, akkor ehhez kapcsolódó portrék is lesznek a Spuriban. Többek között olyan celebek, mint Marsi Anikó és Vadon Jani beszélnek a futáshoz fűződő viszonyukról. De elmondja futóélményeit az összes eddigi Budapest Maratont teljesítő Tabajdi József is.

Tippek kezdőknek, edzéstanácsok és étkezések versenyszezonban - ezzel ugyancsak foglalkozik a szeptemberi Spuri. Több versenybeszámoló is lesz a lapban: többek között a barcelonai vb maratonja, illetve az ultraversenyek közül az extrém antarktiszi 100 kilométerről olvasható majd cikk.

A BSI versenyeinek állandó szereplői közül Péter Attila szpíker ír nyári élményeiről, illetve Monspart Sarolta osztja meg gondolatait a Spuri Futómagazinban.

Fizess elő, hogy kedvezményesen kapd meg a Spurit! Augusztus 16-ától három lapszámra történő előfizetés esetén 2175 forint az előfizetési díj.

fb share