Fuss a Merzse mocsárnál a BSI Futónagyköveteivel!

A BSI 17. kerületi Futónagykövetei Czuczor Gulyás Erika és Németh Zoltán nemcsak Budapest-Rákosmente környékéről, hanem azokról a közeli településekről - Ecserről, Pécerről, Maglódról, Gyömrőről - is várják a futókat, ahol eddig még nincsenek BSI Futónagykövetek.

Erika 12 év kihagyás után, 40 évesen, 3 gyermek édesanyjaként húzott újra futócipőt, így sokat tud segíteni az újrakezdőknek, és azoknak, akik munka és család mellett szeretnének időt szakítani a futásra.

Zoli még gyermekkorában, a kilók elleni küzdelemben fordult a sport felé. Akkoriban csak a televízió előtt ülve csodálta a maratonistákat, de 42 éves korában valóra váltotta gyerekkori álmát és teljesítette a 42 kilométeres távot. Így azok is számíthatnak a segítségére, akik most még csak álmodoznak a maratoni célba érésről.

Erikához és Zolihoz vasárnaponként 9 órától lehet csatlakozni. A közös futások a XVII. kerületi Összekötő utcánál (Agyaghegyi dülő - Ásvány utca vége) lévő vasúti átjárótól indulnak és az erdőben, a Merzse mocsár felé folytatódnak. Az aktuális programokról ITT találsz bővebb információt.

Legyél te is BSI Futónagykövet! Folyamatosan várjuk azok jelentkezését, akik szívesen megszervezik településük futóéletét, akik erőt éreznek magukban ahhoz, hogy a helyi futótársadalom motorjai legyenek, akik közös futásokat szerveznek lakóhelyük futóinak. A részvételi feltételekről ITT találsz további részleteket.

fb share