Köszönjük a segítséged!

A Mozdulj! Közhasznú Egyesület kezdeményezésére 2012. április 1-jén, a 27. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson adománygyűjtést szerveztünk Kanyó Zsolt paraatléta javára. A cél, hogy a kategóriájában a világranglista 4. helyén álló gerelyhajító kijuthasson a londoni paralimpiára. Az április elején összegyűlt adomány a napokban tovább gyarapodott!

A 27. Telekom Vivicittá Városvédő Futás indulói bebizonyították, hogy szívesen állnak nemes célok mellé: a helyszínén és a versenyhez kapcsolódó támogató átutalások nyomán 290.000 Ft gyűlt össze. A BSI a napokban az esemény VIP vendégei által fizetett nevezési díjból még 100 000 Ft-ot utalt Zsolt számlájára, így a ti segítségetekkel közösen közel 400 000 Ft-tal tudtuk támogatni Kanyó Zsolt paraatléta nagy álmát.

Zsolt levélben köszönte meg a segítséget: "Köszönöm a BSI minden munkatársának a segítség nyújtást és minden futónak, aki támogatott!!! Minden erőmmel azon leszek, hogy a londoni kvalifikációt megszerezzem. Erőt, egészséget és sikeres évet kívánok minden sportszerető embernek! Baráti üdvözlettel: Kanyó Zsolt"

Nem maradtál le semmiről, ha április 1-jén nem tudtad Zsolt kvalifikációját támogatni. A Mozdulj! Közhasznú Egyesület továbbra is várja az adományokat. Támogasd te is Kanyó Zsolt gerelyhajító paraatlétánkat! Zsoltról, az alapítványról és a támogatási lehetőségekről bővebb információkat ITT találsz.

Kapcsolódó anyagok

» Jótékonyság
fb share