Lajkó Csaba jótékonysági futása

Lajkó Csaba szeretettel hív minden érdeklődő futót az augusztus 13-15. közötti jótékonysági futására. Nevezési díj nincs, de mindenki lehetőségeihez mérten adományaival segítheti a futást. Csatlakozni szabadon választott távra bárhol lehet. A futás Székesfehérvárról indul és Ónodon ér célba.

Lajko_Csaba_jotekonysagi_utas_plakatNem véletlenül Ónod a futás célja: ott folyik össze a Sajó és a Hernád, a település lakói rendszeresen sokat szenvednek a víztől. Három éve saját költségen, engedély nélkül építettek gátat, a májusi árvizet így megúszták, a júniusit viszont már nem. Sok házat elöntött a víz, a lakók ennek ellenére úgy döntöttek, hogy a megsegítésükre ajánlott pénzt ne közöttük osszák szét, hanem gátépítésre fordítsák.

A futás menetrendje:

Csaba augusztus 13-án elindul Székesfehérvárról, az első két nap 90-90 km-t tervez, a harmadik napon pedig 60-at. Reméli, hogy minél többen csatlakoztok hozzá, a tempót ti diktáljátok. Kötött táv nincs, mindenki annyit fut, amennyit vállal, amennyit szeretne. Mintha edzenétek egy egészségeset.

Az útiterv:

Rajt naponta 9 órakor, a Polgármesteri Hivatalok elől 1. nap: Székesfehérvár-Agárd-Gárdony-Velence-Kápolnásnyék-Baracska-Martonvásár-Tárnok-Érd-Budapest-Kistarcsa-Kerepes-Gödöllő-Aszód 2. nap: Aszód-Kápolna-Kerecsend-Szihalom-Mezőkövesd 3. nap: Mezőkövesd-Mezőnyárád-Bükkbárány-Vatta-Emőd-Nyékládháza-Ónod

Jótékonyság:

Nevezési díj nincs, de ha úgy gondolod, hogy szeretnéd támogatni az eseményt, adományodat örömmel fogadják.

Csaba minden segítséget, javaslatot szívesen fogad, elérhetőségei: csaszi.run@gmail.com , 06-70-9418208.
Töltsd le INNEN az esemény plakátját, nyomtasd ki, terjeszd, hogy minél többen segíthessünk!

fb share