Még érvényes kedvezmények a SPAR Budapest Maraton rajtszámával

Október végéig továbbra is 50 százalékos kedvezménnyel látogatható a Néprajzi Múzeum a SPAR Budapest Maraton rajtszámával. Az Állatkertbe az év végéig érvényesek a rajtszámmal igénybe vehető kedvezmények. A Magyar Színház a hónap végéig kínál kedvezményt.

Ugye, nem felejtetted el? Ha indultál a jubileumi SPAR Budapest Maraton bármely távján, rajtszámoddal a hónap folyamán még igénybe tudsz venni bizonyos kedvezményeket. A Néprajzi Múzeum kiállításai 50 százalékos kedvezménnyel látogathatók október végéig. A múzeumban érdemes megnézni a (M)ilyenek a finnek?, illetve a magyar nép hagyományos műveltségét és a népművészetet bemutató kiállítást. A Néprajzi Múzeumban rendes nyitva tartási időben, egy alkalommal érvényes a kedvezmény, belépéskor lepecsételik a rajtszám hátulját.

Szintén érdemes felkeresni a Fővárosi Állat- és Növénykertet is a SPAR Budapest Maraton rajtszámával, az intézménybe ráadásul december 31-ig érvényes a kedvezmény. Az Állatkertet a jubileumi futóesemény bármely távjának rajtszámával a 14 év alatti gyermekek ingyenesen, a 14 év felettiek - korosztályuknak megfelelően - pedig 50 százalékos kedvezménnyel látogathatják. Belépéskor a rajtszám hátulját lepecsételik. A kedvezmény egy alkalommal vehető igénybe, az intézmény rendes nyitva tartási idején belül.

Október folyamán lehet 20 százalékos kedvezménnyel jegyet váltani a Magyar Színház előadásaira a SPAR Budapest Nemzetközi Maraton bármely távjának rajtszámával. A kedvezmény egy rajtszámmal vásárolt egy jegyre vonatkozik, és feltétele még, hogy októberben kell megvenni a színházi belépőt. A kiválasztott előadásnak nem muszáj októberinek lennie - lehet későbbi is-, a kedvezményes időszak viszont erre a hónapra vonatkozik.

Kösd össze a futást a kultúrával! Ha részt vettél a SPAR Budapest Maratonon, használd ki a rajtszám nyújtotta még érvényes kedvezményeket!

fb share