Öt hónap múlva Balaton és FélBalaton Szupermaraton

Használd ki a lehetőséget! Az év végéig idei árakon nevezhetsz az öt hónap múlva sorra kerülő 4. Balaton és FélBalaton Szupermaratonra!

A BSI jövő évi futószezonjának nyitóeseménye 2011. március 17-20. között lesz, a mezőny március 17-én rajtol Siófokról. A 4. Balaton és FélBalaton Szupermaratonra az év végéig kedvezményesen, idei árakon tudsz nevezni! Élj a lehetőséggel, jelentkezz már most a Balaton és FélBalaton Szupermaratonra, indulj egyéniben, párban, vagy csapatban, és december 31-ig még idei árakon nevezhetsz!

Legyél Te is ultrafutó! Nem voltál még az év egyik legjobb futóbuliján, de már elhatároztad, hogy négy nap alatt körbefutod a Balatont? Segítünk a felkészülésben. A futanet.hu E-edzés menüpontja alatt iratkozz fel a Balaton és FélBalaton Szupermaraton hírlevelére! Az edzésterv november 1-jétől indul, 20 héten keresztül tart. Monspart Sarolta tájfutó világbajnok tanácsai alapján készülhetsz fel az e-edzés segítségével, hogy gond nélkül teljesítsd a 195,4 kilométeres távot.

Csapatban indulnál a Balaton megkerülésére? Keress csapattársat már most! Oszd meg felkészülésed ötleteid, vagy kérj tanácsokat másoktól! Érdemes meglátogatnod az esemény fórumát, hogy naprakész ötleteket kapj.

Végül néhány érv, miért érdemes csatlakoznod a Balaton és FélBalaton Szupermaraton mezőnyéhez. Négy napig az ország egyik legszebb táján futhatsz, minden nap több, mint 42 kilométert. Idén 600-nál is több futó kerülte meg a Balatont, az esemény végig gyönyörű időben és remek hangulatban zajlott. A közel 200 kilométeres távot teljesítheted párban és csapatban is, így talán még nagyobb buli a Balaton és FélBalaton Szupermaraton. Ezt nem mi mondjuk, hanem a futók. Lássunk néhány véleményt az idei résztvevőktől!

"A Balaton és FélBalaton Szupermaraton mindig örömfutás szokott lenni, a végén óriási érzéssel, hogy megcsináltuk." (Széllel Bélelt Duó)

"Nagyon szeretjük ezt az eseményt, számunkra ez üdülés." (Joya-Spuri)

"Haláli jó buli! A Balaton és FélBalaton Szupermaraton nagyon jó felkészülési lehetőség a tavaszi versenyekre, maratonokra. Csapatban futni pedig azt jelenti, hogy az ember egyszerre futó és szurkoló, így mindennek részese lesz." (Darányi János, Pampuskák)

A 4. BSI Balaton és FélBalaton Szupermaratonról minden információt megtalálsz itt.

fb share