Prima Primissima lehet Monspart Sarolta

Monspart Sarolta az egyik várományosa a 2010-es Prima Primissima Díj sport kategóriájának. A tájfutó világbajnokot Buzánszky Jenő és Erdei Zsolt mellett jelölték a megtisztelő címre.

Egyre fontosabb szerepet tölt be az emberek életében a világ minden táján az egészség megőrzése, amelynek legfontosabb eleme a megfelelő táplálkozás mellett a rendszeres mozgás. A Magyarországon is egyre népszerűbb szabadidősportok egyik jeles képviselője, Monspart Sarolta már azzal elismerésben részesült, hogy jelölték a Prima Primissima Díjra 2010-ben, sport kategóriában.

Monspart Sarolta, a Nemzeti Szabadidősport Szövetség elnöke, a Megszállottak klubjának tagja szerint a díj elnyerése nem csak neki, hanem mindenkinek, aki részt vesz a szabadidősport szervezésében, vagy rájött arra, hogy a mozgás az egészséges élet elengedhetetlen része, újabb lökést adhat ahhoz, hogy további lépéseket tegyen az élet minőségének és hosszának javításán. A Vasas SC örökös bajnoka bízik abban, hogy azok, akik már megtapasztalták a mozgás örömét, és azok, akiknek már csak egy lökés hiányzik a rendszeres sportolás elkezdéséhez, a közönségszavazáson rá voksolnak majd, amellyel megmutathatják, hogy milyen nagy és erős a magyar szabadidősport bázisa.

A jelöltekre bárki szavazhat, interneten, sms-ben, telefonon, vagy szavazólapon, aki betöltötte a 18. életévét és magyarországi lakhellyel rendelkezik. A szavazás menete megtalálható www.primaprimissima.hu oldalon.

Forrás: Online Edzésnapló Fotó: Hajdrák Tímea

fb share