Tesco FittAréna óra-ajánlók: Enrico Olivieri és Cseresnyés Beáta: Strike Zone CLASS

A Mozgástrend teremben 12:20 és 13:00 között Enrico Olivieri és Cseresnyés Beáta egy vadonatúj mozgásformával ismerteti meg a résztvevőket, melynek alapját a négy őselem, a tűz, a víz, a föld és a levegő alkotják.

Enrico Olaszországban elismert szakember. Az első aerobik-generáció oszlopos tagja, egy neves római klub szakmai vezetője. Éveken át foglalkozott küzdősporttal, tanulmányozta a gerinc-gimnasztikát, valamint a Body and Mind vonulatot, továbbá focizott és szertornázott. A sport terén lévő sokéves tapasztalatából hozta létre a STRIKE ZONE-t, amely a fitneszterembe járó közönség főnyereménye.

A Strike Zone CLASS a Strike Zone programcsalád hazánkban elsőként bevezetésre kerülő mozgásprogramja.

Az óra 4 részből áll, a négy természeti elem: a tűz, a föld, a levegő és a víz jellemző tulajdonságait helyezi a középpontba. Így az első rész a dinamikáé, a másodikban testünk 60-80%-a a talajon, míg a harmadik részben testünk 60-80%-a a talaj felett van, a negyedik rész pedig az egyensúlyozásé. A Strike Zone egy nagyon hatékony hasizom tréning, az órán akár 3000-3500 hasizom kontrakcióra is sor kerülhet. Eszköze két kis korong - mozgás-menedzser (MO.MA.) -, melyek felső része tapadós, alsó része csúszós. Az eszköz pontosítja, néhol pedig nehezíti a feladatokat.

fb share