Új termékek a Spuri Futóboltban: adidas adizero Hagio és Boston

Elkezdődött a versenyszezon - te is tervezgetsz? Az adidas két unisex cipőt is kínál normál lábra, akár félmaratonra, akár maratonra készülsz. Az adidas adizero Hagio és Boston már megérkeztek a Spuri Futóboltba!

Az adidas adizero Hagio egy nagyon könnyű versenycipő, a teljes előtalpon adiPRENE+ párnázott alátámasztással, torziós középtalp merevítéssel. Sprint Web hálós felsőrész, a talpon kapaszkodóelemek. Félmaratoni távokhoz ajánljuk.
Ár: 26.990 Ft

Az adidas adizero Boston 3 M egy félverseny/versenycipő. Jól szellőző, hálós felsőrész, adiPRENE+ párnázott alátámasztás a láb elülső részénél, adiPRENE ütéscsillapítás, adiWEAR karbon-gumi külső talp, EVA habszivacs közbülső talp, Torsion System a stabilitásért és a talpív alátámasztásért, miközben a lábfej és a sarok szabadon mozog. A talpon Blown Rubber kifújt gumi található, mely, ellentétben a kemény gumival, könnyebb és jobban tapad. Amatőr maratonistáknak ajánljuk.
Ár: 32.990 Ft

Az újdonságok mellett továbbra is akciós termékekkel, egyedi akciókkal várunk benneteket, részletek a Spuri Futóbolt aktuális akcióinál.

Club Metropol kártyával 6% kedvezmény egész évben.

Spuri Futókártyával a SPURI Futóboltokban 6% kedvezmény jár minden termékre.

További információ a Spuri Futóboltban: 06 1/239-4460, 06 20/525-3904

fb share