Új termékek a Spuri Futóboltban: ASICS Gel-Kinsei 4 női és férfi futócipők

Szeretnéd kényeztetni a lábad, egy olyan cipővel, amelybe a legújabb fejlesztéseket építették be? Az ASICS Gel-Kinsei 4 női és férfi futócipői már megérkeztek a Spuri Futóboltba!

Az ASICS Gel-Kinsei 4-et normál lábra, kifejezetten aszfaltra ajánljuk. GEL szilikon alapú csillapítási rendszer, a talpon rugalmasságot biztosító Guidance Line bevágások.
A középtalp alatt lévő formázott Trusstic anyag kontrollálja a torziós mozgást és fokozza a stabilitást.
Könnyű, gyors alakvisszanyerésre képes Solyte rezgéscsillapító középtalp, AHAR+ gumi a külsőtalpon, mely kopásálló és tartós, emellett kényelmes és puha mozgást tesz lehetővé.
Az Achilles-ín és a sarok körül P.H.F. sűrű memóriás hab, amely a viselés alkalmával alkalmazkodik a lábfej formájához. Mindig, amikor felveszed a cipőt, a PHF rendszer tökéletes és egyedi illeszkedést biztosít.
I.G.S. lépésharmonizáló rendszer, mely összehangolja a cipőbe épített összes technológiai egységet, ezáltal kényelmet és védelmet nyújt még hosszan tartó edzések alkalmával is.
Ár: 48.990 FtAz újdonságok mellett továbbra is akciós termékekkel, egyedi akciókkal várunk benneteket, részletek a Spuri Futóbolt aktuális akcióinál.

Club Metropol kártyával 6% kedvezmény egész évben.

Spuri Futókártyával a SPURI Futóboltokban 6% kedvezmény jár minden termékre.

További információ a Spuri Futóboltban: 06 1/239-4460, 06 20/525-3904

fb share