Új termékek a Spuri Futóboltban: Under Armour női és férfi futófelsők

Amikor már futás közben a napsütéssel is foglalkozni kell, jól jön egy olyan futófelső, ami UV védelemmel is el van látva. És láttál már 100%-ig újrahasznosított futóruhát? Az Under Armour Catalyst női és Chafe-Free 2in1 férfi futófelsői már megérkeztek a Spuri Futóboltba!

Under Armour Catalyst női futófelső: 100% újrahasznosított poliészter! A Catalyst szövetet a Green technológiával hozták létre, melynek során megolvasztott műanyag palackokból szuper-finom szálakat készítenek. UPF 50+ ultraibolya védelem, mely megóvja a bőrt a nap káros sugaraitól, megelőzve ezzel annak idő előtti öregedését.
Ár: 7.990 Ft

Under Armour Chafe-Free 2in1 férfi futófelső:
Egy UV (UPF30+) védelemmel is ellátott rövid ujjú kompressziós HeatGear póló és egy ultrakönnyű hálós anyagú külső réteg kombinációjából született együttes. Hátul két kis zsebbel és láthatóságot segítő fényvisszaverő elemekkel. Elsődlegesen futáshoz fejlesztették.
Ár: 15.990 FtUnder Armour ruházatok meleg időre: HeatGear - a speciális, vékony anyag elvezeti és azonnal el is párologtatja a felesleges nedvességet, melytől így a szövet nem lesz nehezebb, csökken a hőérzet, és a test is szárazon marad.
Moisture Transport: Az izzadtságot a bőr felszínéről azonnal a szövet külső felületére vezeti, szárazon tartva ezzel a testet.
Odor Control: Meggátolja a kellemetlen testszagokat okozó baktériumok elszaporodását.

Az újdonságok mellett továbbra is akciós termékekkel, egyedi akciókkal várunk benneteket, részletek a Spuri Futóbolt aktuális akcióinál.

Club Metropol kártyával 6% kedvezmény egész évben.

Spuri Futókártyával a SPURI Futóboltokban 6% kedvezmény jár minden termékre.

További információ a Spuri Futóboltban: 06 1/239-4460, 06 20/525-3904

fb share