Várunk a Ligetben - budapesti túra a K&H kerékpáros napon

Gyere és kerekezz velünk szombaton a K&H olimpiai kerékpáros napon! A budapesti túrához bárki csatlakozhat, aki jelentkezik a város kerékpárútjain felállított 12 regisztrációs pont valamelyikén szombaton 9 és 13 óra között.

A K&H olimpiai kerékpáros napon a budapesti túra célja, hogy a résztvevők úgy jussanak el a főváros kerékpárútjain a Városligetbe, az 56-osok terére, hogy a 12 felállított regisztrációs pont valamelyikén jelentkeznek, és még egyet érintenek. Így a megtett távot Te választhatod meg, és egy sorsoláson is részt vehetsz, ahol értékes nyeremények találnak gazdára!
A pontoknál a szervezőktől egy túralapot kapsz, és bepecsételik az indulás helyszínét. A túralapon szerepel a többi regisztrációs pont és a pontok közti távolság is. Akik az indulási ponton kívül még legalább egy másik pontot érintenek, és ott lepecsételtetik a túralapot, részt vesznek a 15 órakor kezdődő sorsoláson, ha érkezéskor a téren felállított regisztrációs sátorban leadják a kitöltött túralapot.
Az esemény résztvevői is regisztrálhatnak itt, felnőtteknek 900 Ft, nappali tagozatos diákigazolvánnyal 500 Ft. A regisztrálók ajándék pólót és regisztrációs csomagot kapnak!
A budapesti túra útvonalát itt >>> nézheted meg.

Az esemény központja az 56-osok tere, ahol lesz "minden, ami kerékpár": megismerkedhetsz a klasszikus és az extrém kerékpáros szakágakkal, lesznek teszt és játékpályák, bemutatók, és különleges kerékpárokat is kipróbálhatsz.

fb share