2013-06-29

Véget ért az Európai Kék Szalag Futás - Molnár Peti megcsinálta!

Büszkék lehetünk Molnár Péter felsővégtag-hiányos ultrafutóra, aki azt vállalta, hogy a Duna-deltában található Tulceából (Románia)a Duna mentén futva 3000 kilométert tesz meg hat hét alatt a folyam németországi forrásvidékéig, Donaueschingenig. Mert hogy úriember módjára amit ígért, meg is tartotta. Péter elérte célját, délben szitáló esőben megérkezett Donaueschingen-be.

2013-06-28

Jubileum a Hortobágyon - mi történt az elmúlt 10 évben? - 6. rész

Szürke és tarka marhák (mitöbb: színesek) egy helyen, ráadásul olyan részén a Hortobágyi Nemzeti Parknak, ahová - ha nem is a madár -, de "közönséges földi halandó" se jár? Ez csak egyet jelenthet: 2009-ben is volt E.On Délibáb Sportnap, ahol ebben az évben először kerékpáros számok is voltak, mindjárt kettő távon is! Lássuk hát!

2013-06-28

Jogában áll futni...

Igen jó hangulatú ünnepségre került sor az Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér előadótermében. A Jogi Fórum Kupa díjátadó ünnepségén az elsimerést szerzett 24 csapatból 21(!) képviseltette magát. Mind a 4 kategória - maraton és félmaraton váltó férfi/vegyes és női csapatok - I.-III. helyezettje kupát és elismerő oklevelet, a IV-VI. helyezettek oklevelet vehettek át.

2013-07-03

Adidas Footscan az Örs vezér téri Spuri Futóboltban

Július 4-én, az Adidas lábterheléses FOOTSCAN elemzést végez az ÖRS VEZÉR TÉREN TALÁLHATÓ Spuri Futóbolt előtt, 10 és 18 óra között. Mérd be a lábadat az Adidas FOOTSCAN System segítségével és tudd meg milyen számodra az ideális futó cipő!!

2013-06-28

Vasárnapig kedvezményesen nevezhetsz a 24óra Bringa kerékpáros távjaira

Legolcsóbban június végéig nevezhetsz az augusztus 24-én induló 12 és 24 órás országúti kerékpárversenyre, amelynek 2013-ban a kiskunlacházi repülőtér ad otthont. Az eseményen a 12, valamint 24 órás futamok mellett rövidebb távokra is nevezhetsz, indulhatsz egyéniben, párosban, csapatban... Bármit tehetsz tehát - csak a határidőt ne szalaszd el!

2013-06-28

FAIR PLAY-DÍJRA JELÖLIK KISS PÉTER HEGYMÁSZÓT

Meghallgatást tartott a Kancsendzöngán történt tragédiáról a Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség, a megbeszélésen megállapodtak arról, hogy Kiss Péter hegymászót a sportszerű cselekedeteket elismerő Fair play-díjra jelölik.

2013-06-27

CSANÁDI ÁRPÁD OLIMPIAI BARÁTI KÖR: ATLÉTÁK A VENDÉGEK

A Csanádi Árpád Olimpiai Baráti Kör legközelebbi összejövetelét június 27-én csütörtökön 16.30 órakor tartja a Csanádi Iskolában (Budapest, XIV. Őrnagy u. 5-7.).

2013-06-27

Gyilkos futóverseny

Európa legkeményebb futóversenyét Szlovéniában rendezték meg. Nem a távolság a kihívás, hiszen csak 400 métert kell futni. De azt felfelé egy hegyoldalon. Méghozzá a planicai siugró sáncon és dombon.

2013-06-28

Letölthető előfizetői szelvény

Amellett, hogy megújult egy kicsit a Spuri Magazin oldala, megkönnyítendő a dolgodat, hogy ne maradj le semmiről, feltaláltuk a meleg vizet; nem is értjük, miért is nem csináltunk még eddig ilyen oldalt. A meleg vízre visszatérve, hogy egyik szavunkat a másikba ne öntsük: mostantól kényelmesen letöltheted, s bármilyen módon eljuttathatod nekünk a Spuri Magazin előfizetői szelvényét, nem kell a papírral vacakolni. És onnantól csak várnod kell a következő száz oldal futást!

2013-06-26

Vedd meg az új Spurit, fizess elő a többire!

A most megjelent Spuri Futómagazin nyári számát már kipostáztuk, ha előfizettél rá, vagy megveheted a BSI-ben, illetve a hétvégi eseményeken, vagy a Spuri futóboltokban is. Ha pedig nem szeretnél lemaradni a hasznos és friss tudnivalókról, érdekességekről ezen túl sem, akkor fizess elő már most a következő évfolyamra!

2013-06-26

Jubileum a Hortobágyon - mi történt az elmúlt 10 évben? - 5. rész

2008-ban járunk, az 5. E.ON Délibáb futáson, még mindig a Kilenclyukú Hídnál, ahol a mi Péter Attilánk egy tévéműsorban "műsorközlő" titulust kapott, noha aki ott volt, s látta őt, biztos lehet benne, hogy ő minden, csak nem műsorközlő. Ötödszörre engedtek be minket, futókat a nemzeti park amúgy nagyon is őrzött és óvott részére.

2013-06-26

Továbbra is az első osztályban a magyar válogatott

A Csapat EB dublini versenyét Csehország nyerte, megelőzve a legfelső osztályba szintén feljutott Svédországot és Hollandiát – kiesett Bulgária és Svájc.

2013-06-26

Te is hegymászó lehetsz egy kicsit - a hősök emlékére

Mindannyian megrendülve értesültünk annak idején a Kancsendzöngán bekövetkezett tragédiáról. Erőss Zsolt megbecsült, szinte megszállott és tapasztalt hegymászó volt, Kiss Peti futótársunk pedig hasonlóképp lelkes, de fiatal lélek. Futónk volt, hegymászócuccban rengetegszer láthattátok őt versenyeinken. Most egy civil kezdeményezés az ő nagyságuknak szeretne emléket állítani.

2013-06-25

Mostantól folyamatosan fissülő Délibáb rajtlista

Az E.ON Délibáb Sportfesztivál összes rajtlistája naponta frissül - kvázi "ríltájmban". Nézegesd, és keresd a versenytársakat!

2013-07-01

Spuri Mozgásmagazin - június

Múlt csütörtökön volt látható a Sport1 műsorán a júniusi Spuri MozgásMagazin - aztán utána megannyi ismétlés. A témák változatosak voltak, volt mit nézni a huszonegynéhány perc alatt. Hiszen mi is csináltunk annyi mindent együtt - és aztán mások is. Ma még megnézheted a tévében - vagy itt, nálunk bármikor!

2013-06-25

Így kell ezt csinálni! - avagy: milyen egy spontán futónagykövet?

Évi Fóton él, s neki sikerült az, amit mi sok városban, sok futónagykövettel szeretnénk: csapatot, közösséget építeni, megosztani egymással a futóörömöket, futóbánatokat. Nos, mit is mondhatnánk mi erre? Pontosan ilyen mentalitásra és vitalitásra van szükségünk, de nem csak nekünk, mindenkinek! De álljanak itt Évi saját szavai arról, hogy hogyan is élte meg az elmúlt 5 hónapot!

2013-06-25

Ultraszép eredmények külföldön

Az elmúlt hétvége több remek eredményt is hozott, Steib Péter 100km-en javította meg saját egyéni csúcsát és végzett a 7. helyen egy erős mezőnyben, míg két magyar futó a távoli Andorra Ultra Trail rendkívül kemény, technikás páyáján mutatkozott be, ahol Lőrincz Olivér meg is csípte az ötötdik helyet.

2013-06-25

ITT AZ EYOF ATLÉTIKAI CSAPATA

Az elmúlt hétvégén zajlott a Magyar Ifjúsági Atlétikai Országos Bajnokság Zalaegerszegen, ahol világraszóló sikerek születtek.

2013-06-25

Németh Csaba pályacsúccsal első a Mozart 100-on

Nyugati szomszédainknál rendezték meg a hétvégén a Mozart 100 elnevezésű terepfutó viadalt, ahol 100km távon több mint kétezer méteres szintemelkedést kellett legyőzniük a futóknak. Németh Csabának ez olyannyira nem okozott nehézséget, hogy a korábbi pályacsúcsot megdöntve ért elsőként célba

2013-06-25

TYSON GAY 200 MÉTEREN IS KIVÁLÓ IDŐVEL NYERTE A VÁLOGATÓT

Tyson Gay a szombaton 100 méteren elért kiváló eredménye után vasárnap 200-on a világ idei legjobb idejével, 19.74 másodperccel győzött az amerikai atlétikai bajnokságon, amely vb-válogató verseny is egyben.

2013-06-25

Wermescher Ildikó ismét a dobogó legfelső fokán

Fantasztikus magyar terepfutó híreknek örülhettünk a hétvégén. Wermescher Ildikó a Zugspitz Ultratrail-en mutatta meg a világnak, milyenek a magyar lányok, de a fiúk miatt sem kell szégyenkeznünk!

2013-06-25

Zajlik a 3100mérföldes Self-Transcendence

A híres-hírhedt Sri Chinmoy Self-Transcendence 3100 mérföldes ultramaratoni futóverseny múlt hétvégén rajtol New Yorkban. Az idén 17. alkalommal megrendezésre kerülő viadal a világ leghosszabb távú hivatalos futóversenye. Az idei évben először, három hölgy is van a mezőnyben.

2013-06-24

Jubileum a Hortobágyon - mi történt az elmúlt 10 évben? - 4. rész

'Ne lépjetek szöcskére, ne húzzátok meg a bivaly farkát, ne fordítsátok egymás felé a szürke marha szarvait, mert arra nagyon mérgesek ezek! - pontosan ilyen szigorú szavakkal indította útjára Péter Attila a 4. E.ON Délibáb futás és gyaloglás mezőnyét 2007 június 30-án. Előtte és utána meg csinálta a hangulatot, ahogy szokta... Valahogy így indult aznap... de lássuk jubileumi sorozatunk negyedik részét!

2013-06-17

Csütörtökön Spuri MozgásMagazin!

Újra hónap vége jön, csütörtök, s ezzel együtt újra látható lesz Spuri MozgásMagazin a Sport TV műsorán - hiszen megint eltelt egy hónap, megint van miről hírt adnunk. Lássuk az adás tartalmát!

2013-06-24

24 óra bringa - kedvezmény vasembereknek és 24 órás teljesítőknek!

Közeledik: augusztus 24-25: 12/24 óra bringa! Ha már igazi Ironman vagy, esetleg teljesítettél korábban 24 órás versenyt sikeresen, akkor a 24óra BRINGA eseményen rád egyedi árak várnak! Nevezz személyre szabott árakon a 12 vagy a 24 órás futamokra!

2013-06-24

Felkészültél? Mert nyár van, úszunk!

Nyár van, alig fürdőruhában... ismerős, ugye? Csak mi nem égetjük magunkat a napon, mert mi annál sokkal, de sokkal sportosabbak vagyunk! Ha látunk egy alkalmas tavat, már bele is hoppanunk, s úszunk, mint akinek kötelező. Márpedig tó van elég, úszni meg szeretünk, nem igaz? Balaton, Velencei-tó, minden jöhet.

2013-06-24

Vegafood játék 2013/8 - Kisorsoltuk a nyerteseket!

Kisorsoltuk a helyesen válaszolók között a két szerencsés nyertest. Nyereményük egy-egy főre szóló egy heti azaz 5 munkanapra szóló - ebéd, melyet a VegaFOOD étlapjáról, honlapjáról választhatnak ki.
.

2013-06-24

KIHAGYJA A VB-T A MARATONI FUTÁS CÍMVÉDŐJE

Lábsérülés miatt nem indul az augusztusi, moszkvai világbajnokságon Abel Kirui, a férfi maratoni futás címvédője és kétszeres vb-aranyérmese.

2013-06-24

Hétvégén volt a jamaikai bajnokság is

A hatszoros olimpiai bajnok Usain Bolt megnyerte a 100 métert a világbajnoki válogatónak számító jamaicai atlétikai bajnokságon, korábbi világcsúcstartó honfitársa, Asafa Powell viszont csak hetedik lett, így lemarad a moszkvai vb-ről.

2013-06-24

Jeter, Gay

Carmelita Jeter, a női 100 méteres síkfutás világbajnoki címvédője visszalépett a Des Moinesban zajló amerikai atlétikai bajnokságtól, így az augusztusi, moszkvai vb-n csak a rövidebb sprintszámban indulhat majd.

2013-06-20

Jubileum a Hortobágyon - mi történt az elmúlt 10 évben? - 3. rész

Sorozatunk harmadik részében színes-szagos, mozgóképes összefoglalót adunk a harmadik Délibáb futásról, ahol az emlékek szerint megjelent nem csak a csikós ruhában futó versenyigazgatónk, hanem a gulyás mellett a slambuc is. A sorozatban harmadik pusztán futás résztvevőit harmadjára sem kápráztatta el tökéletesen a vakító nap, de azért élvezték! Lássuk hát!

2013-06-21

Spuri Futóbolt - Mobium Elite a Pumától

Az adaptív futócipő
Ha futsz, a lábad természetes módon hosszában, oldalirányban és függőlegesen is mozog veled együtt.
A Mobium Elite is éppen így tesz.

2013-06-21

Nyíregyházára is elérkezett a VegaFOOD!

A VegaFOOD egyre több városba szállít ebédet, a következő helyszín Nyíregyháza.

2013-06-21

Hétvégi versenyajánló

Szombatra egy szlovákiai versenyt ajánlunk figyelmetekbe: az V. Kék Duna Futást, Dunamocson.

2013-06-21

Szombattól újra futhatunk a Margitszigeten

Szombaton az egész szigetet megnyitják, a sportuszoda és a Palatinus strand is kinyit.

2013-06-21

BLAKE CSAK 100-ON FUT A VB-N

A londoni olimpián 100 és 200 méteren is ezüstérmes Yohan Blake nem indul a hétvégi jamaicai atlétikai válogatón, így a moszkvai világbajnokságon csak 100 méteren állhat majd rajthoz.

2013-06-21

FELFÜGGESZTETTÉK A HÁROMSZOROS OLIMPIAI BAJNOK SPRINTER VERSENYJOGÁT

A Jamaicai Atlétikai Szövetség hivatalosan bejelentette, hogy a háromszoros olimpiai bajnok Veronica Campbell-Brown akadt fent egy májusi doppingvizsgálaton, versenyzési jogát pedig felfüggesztette.

2013-06-20

Kamerával a Kékesen - VIDEÓ

Ne gondoljátok, hogy csak úgy, titokban szaladtatok fel az ország tetejére, s hogy nem láttuk kameránkkal, ahogy örültök a csúcskőnél, ahogy boldogan nézegetitek az érmet. És láttuk ám azt is, hogy feljutni nem volt olyan egyszerű abban a nagy melegben... De sikerült! Nézzétek meg, hogyan is zajlott ez az egész, készen van egy rövidke kis montázs az eseményről.

2013-06-20

Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíj

A Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíj július 10-én lesz a Puskás Ferenc Stadionban. A nagyszabású eseményen világsztárok egész sora lesz látható: Pars Krisztián, Yohan Blake, Sanya Richards-Ross, Jason Richardson és Primoz Kozmus.

2013-06-20

Ifjúsági OB a Forest Kupáért Zalaegerszegen

A zalaegerszegi Városi Sportcentrumban szombaton és vasárnap közel 350 ifjúsági korú atléta áll rajthoz a korcsoport idei országos bajnokságán. A verseny rangját tovább emeli, hogy a 16-17 éves élvonal számára ez az utolsó alkalom, hogy biztosítsa helyét az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra, vagy az Ifjúsági Világbajnokságra.

2013-06-20

Elmarad a Hungaroringre tervezett futófesztivál

Különösebb előzmény nélkül elhalasztották a június 29-re meghirdetett Első Hungaroring Futófesztivált és Egészségnapot, a versenyt várhatóan csak augusztus első napjaiban tartják meg - értesült a Népszabadság.

2013-06-20

Egyelőre csak részlegesen nyílt meg a Margitsziget

Részlegesen megnyílt szerdán a budapesti Margitsziget, ahol jelenleg csak a két szálloda működik. Az árvíz okozta károk miatt a sziget a nagyközönség számára továbbra sem látogatható, a helyreállítási munkák folynak.

2013-06-20

Élőben követhető a neten az USA atlétikai ob

Az atlétika szerelmesei számára nagyszerű hír, hogy az Egyesült Államok atlétikai szövetsége (USATF) új internetes közvetítési csatornát nyitott, amelyen a jelenleg zajló szabadtéri nemzeti atlétikai bajnokság eseményeit élőben követhetik az érdeklődők.

2013-06-20

24 óra bringa a facebookon!

Szereted a kihívást? Akkor gyere ki augusztus 24-25-én a Kiskunlacházi repülőtérre és indulj el a számodra legnagyobb kihívást rejtő futamok valamelyikén a 24óra BRINGA eseményen egyéniben, párban, csapatban! - így indult el a verseny facebook oldala mindjárt egy esemény meghirdetésével.

2013-06-20

Jubileum a Hortobágyon - mi történt az elmúlt 10 évben? - 2. rész

A 40 éves Hortobágyi Nemzeti park tizedszer ad otthont az E.ON Délibáb Sportfesztivál néven megrendezésre kerülő eseménynek. Fesztivál, ugyanis számtalan lehetőség adódik a sportolásra - ám volt, amikor még csak futottunk. Legutóbb az elsőt mutattuk be, ma 2005. július 2-ára röppenünk vissza - a Másodikra.

2013-06-20

Meghívó Dunamocsra, az V. Kék Duna Futásra

Mint ahogyan arról már hírt adtunk nem is olyan régen, Kele Géza (szlovákiai Futónagykövetünk) küldött egy meghívót a dunamocsi V. Kék Duna Futásra, ami 2013. június 22-én lesz, szombaton, 11.00 órakor. Igazi különlegesség, ráadásul nincs is messze: itt van a szomszédban.

2013-06-19

Fut A Színház - 2013; a Vígszínház már készül!

A Vígszínház Bertolt Brecht: Jóembert keresünk című produkciója lett a legjobb előadás a 13. Pécsi Országos Színházi Találkozón (POSZT). Mi közünk nekünk, futóknak mindehhez? Sokkal több, mint gondolnátok...

2013-06-19

NAPFORDULÓS VILÁGFUTÁS: NYÁRI FORDULÓ, JÚNIUS 22.

Emlékszel még a Napfordulós Világfutás világot rengető ötletére, amit kőbányai Futónagykövetünk, Rókalaci indított el az úton, s gondozza azóta is? Nos, itt az újabb futás, a nyári napforduló futása. Most hétvégén - szerencsére a hóval már nem kell bajlódni. Csak fuss! A versenybe negyed-, fél-, háromnegyed- és egész maratonnal lehet beszállni.

2013-06-19

Robbant a "Fut a cég" bomba

Úgy tűnik csapkodjon bár körülöttünk bármilyen válság is, a futókat semmi sem tántoríthatja el legkedvesebb szórakozásuktól, örömüktől. Az ország legnagyobb futóversenyeit rendező Budapest Sportiroda egyetlen versenyén (pedig a számuk nem csekély) sem tapasztalható megtorpanás a nevezések számában, sőt kivétel nélkül minden eseményen többen álltak rajthoz mint egy évvel korábban. Ennek ellenére aligha akadt volna ember, aki megjósolja, hogy idén - az árvíz idején is - 1530 váltó küzd majd a K&H olimpiai maraton és félmaratoni váltóversenyben.

2013-06-19

Új szabály a debrecenieknek arról, hogy mikor és hol futhatnak

Az üzemeltető Debreceni Sportcentrum Kft. az utóbbi néhány hétben tapasztalt balesetveszélyes helyzetek megelőzése érdekében változtatni kényszerül a Gyulai István Atlétikai Stadion pályarendjén.

2013-06-19

KÉNYSZERPIHENŐN A 800 MÉTER VILÁGCSÚCSTARTÓJA

Három hét pihenőre kényszerül David Rudisha, a kenyaiak 800 méteren olimpiai bajnok és világcsúcstartó futója.

2013-06-19

Metropol játék 2013/7 - Kisorsoltuk a nyerteseket!

Kisorsoltuk a helyesen válaszolók között a három szerencsés nyertest. Nyereményük 1-1 Metropol ajándékcsomag.

2013-06-18

Mit kapnak a 4. Velencei Tóúszás résztvevői?

Idén negyedik alkalommal megyünk a Velencei-tóra úszni egy jót. Nagyot-e, vagy kicsit, egyre megy - a lényeg, hogy jót! Mi már készülünk rá nagyon, most például megmutatjuk, hogy milyen pólót kapnak azok, akik valamelyik távra beneveznek.

2013-06-18

Jelentkezni lehet versenybíró képzésre

A Testnevelési Egyetem 2013-2014 oktatási év első félévi képzési tervében felveszi "Az atlétikai versenyek szervezése és a versenybíráskodás" című tantárgyat. Az Atlétikai Tanszék a tantárgy hallgatását a TF hallgatókon kívül, tanfolyam jelleggel kiterjeszti minden 16. életévét betöltött, a téma után érdeklődő részére.

2013-06-18

Közös futással is ünneplik Horvátország EU-csatlakozását

Horvátország július elsejei uniós csatlakozása alkalmából országszerte számos rendezvényt szerveznek, az ünnepségek zömét június utolsó hétvégéjén tartják, köztük egy közös, szlovén-magyar-horvát futást is.

2013-06-18

Kecskeméti sikerek Szerbiában

2013. június 15-16-án rendezték meg Palicson a Szerb Ultrafutó Országos Bajnokságot. A futók 6, 12, 24 órás futás és a 100 km-es táv között választhattak.

2013-06-18

DOPPINGLABOR FELÁLLÍTÁSÁT SÜRGETI JAMAICÁBAN BOLT EDZŐJE

Akkreditált doppinglaboratórium felállítását sürgeti Jamaicában Usain Bolt hatszoros olimpiai bajnok sprinter edzője azok után, hogy a közelmúltban két jamaicai atléta is fennakadt az ellenőrzésen.

2013-06-18

Tészta parti jegyek a maratonistáknak és a 30 kilométert futóknak a nevezés mellé

Most épp kánikula van, de azért jólesik belegondolni, milyen is az, amikor októberben, a Spar Budapest Maraton® Fesztivál előtti napon rengeteg ember összeül, s egy tál finom tésztaétel mellett beszélgetve ráhangolódnak a másnapi megmérettetésre. Nos, a tészta parti jegyeket a Maraton és a 30 kilométeres táv futói a nevezésük mellé kapják, ahogy azt már megszokhattátok.

2013-06-18

Közlemény: elmarad a Kaposvár100 MTB verseny szeptemberben

A mérsékelt érdeklődés miatt a BSI 2013-ban nem rendezi meg a szeptember 14-15-re tervezett 2 napos Kaposvár100 MTB versenyt. Az esemény egyes távjaira eddig benevezetteket egyenként értesítjük és számukra a teljes befizetett nevezési díjat visszafizetjük.

2013-06-17

A nyári Spuri Magazin tartalmából

Kapható már a nyári szám - a címlapja is a nyarat idézi. Hát még az, ami benne van! Igazi nyári tartalom, felüdülés a kánikulában. 100 oldalnyi futás, 100 oldalnyi nyár!

2013-06-17

A jövő héten: Spuri MozgásMagazin, június

Igen, lassan újra elérkezik az idő, és már a jövő héten látható lesz újra a Spuri MozgásMagazin a Sport TV műsorán - hiszen megint eltelt egy hónap, megint van miről hírt adnunk. Lássuk az adás tartalmát!

2013-06-17

Varga, Varga és Varga... felkészül: Varga!

Mint arról hírt adtunk korábban, volt egy család, Vargáék, mely családból 10 testvér közül hat vállalta, hogy egy családi váltóban végigfutják a K&H olimpiai maratonváltó távjait. Hat ember, a 10 testvér kétharmada, a maga nemében egyedülálló teljesítmény. Most Varga Miklós idézi fel, hogyan is történt Vargák futása.

2013-06-19

Itt a nyár - jön a Magyar Úszás Napja!

Ha nyár, akkor Balaton, s ha már Balaton, akkor úszás. 2013. június 22-én, a Magyar Úszás Napján az egyik legfontosabb esemény a Samsung Olimpiai Úszófesztivál, amely a balatonfüredi nyílt vízi úszó Európa-kupával (Risztov Éva 10 kilométeres számban diadalmaskodó Olimpiai Bajnokunk részvételével) párhuzamosan kerül megrendezésre, és amelynek keretében 2,5 kilométert úsznak le a résztvevők a Balatonban.

2013-06-17

Jubileum a Hortobágyon - mi történt az elmúlt 10 évben? - 1. rész

Idén tizedik alkalommal gyűlünk össze Magyarország egyik legcsodálatosabb helyén, az 1999 óta a Világörökség részeként nyilván tartott 40 éves Hortobágyi Nemzeti parkban, hogy sportoljunk egy jót a pusztában futócipőben, túrabakancsban vagy kerékpáron. 10 év elég sok idő ahhoz, hogy érdemes legyen visszanézni, hogy hogyan is jutottunk el idáig! Ma 2004. július 3-ára utazunk vissza.

2013-06-17

Olyan hely nincs, ahova ne lehetne elfutni

A majdnem 3000 kilométeres táv felét már letudta, fáradtságot még nem érez Molnár Péter ultrafutó, aki május 19-én indult el a Duna-deltától, hogy június 29-éig végigfussa a folyó teljes vonalát.

2013-06-17

INAS ATLÉTIKAI VB - 3 érem a Biacsi ikreknek

A magyar küldöttség összesen két ezüst- (Biacsi Ilona 3000 m, Biacsi Bernadett 800 m) és egy bronzéremmel (Biacsi Ilona 1500 m), illetve több értékes döntős helyezéssel zárta a vb-t.

2013-06-14

Nézzétek, nézzétek, ezt kapjátok a Hortobágyon!

Végre kristálytisztára csiszolódott a kép, s meg tudjuk mutatni, mit is kaptok, ha a jubileumi 10. E.ON Délibáb Sportfesztivál valamelyik távjára futócipőt, bakancsot húztok, vagy nyeregbe pattantok. Egy biztos: ilyen ajándékot még nem adtunk, igazán különlegesek!

2013-06-14

Légy a csúcson csúcs formában!

Kékes indulóknak a Sponser üzenete:
Ismét Veled leszünk, hiszen a 16. Kékes Csúcsfutás izotóniás ital frissítő szponzora a Sponser!

2013-06-14

BOLT A VILÁG IDEI LEGJOBB IDEJÉVEL GYŐZÖTT OSLÓBAN

A hatszoros olimpiai bajnok Usain Bolt csütörtökön 19.79 másodperces eredménnyel nyerte meg a férfi 200 métert az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat oslói állomásán.

2013-06-14

Csapat EB Dublinban

Jövő hét végén Dublinban rendezik meg az atlétikai csapat Európa-bajnokság első osztályának küzdelmeit.

2013-06-14

Így régen láttuk egymást...

Dr. Hilbert Edit, a Budapest Környéki Törvényszék elnöke a Jogi Fórum Kupa résztvevőjeként 20. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltón futott csapatával, s úgy gondolta, nem maradhat ez az esemény megörökítetlenül. Így aztán leírta.

2013-06-14

A legújabb FélmaratonMánia teljesítők

A hétvégi 20. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltó egyéni félmaratonján pontosan 205 futó teljesítette a FélmaratonMániát (2012 ősz - 2013 nyár), ők a helyszínen átvehették az érmüket, de ha nem tették, akkor a nevezési irodában és az eseményeinken az információban átvehetik.

2013-06-13

Ne előlük, értük fuss!

Lajkó Csaba alias Pecsenye ismét jótékonysági futást szervez. Ezúttal a cél a figyelemfelkeltés a felelős állattartásra, az állatvédelmi törvény betartására és betartatására, az örökbefogadás népszerűsítése, az állatotthonokban végzett lelkiismeretes munka megismertetése embertársainkkal és felhívás az ott végezhető társadalmi munkákra, önkéntesek toborzása, adományok gyűjtése.

2013-06-13

A 16. Kékes Csúcsfutásról néhány fontos információ a végére...

Még 2 nap, és itt a csúcstámadás. Így az utolsó napokban a fizikai felkészülés már befejeződött, engedd meg, hogy adjunk néhány hasznos tanácsot! Az egyértelmű, hogy a nagy melegben a frissítésre és a megfelelő ruházatra ügyelni kell majd a hétvégén, de van itt sok más megfontolandó is.

2013-06-13

Gyere velünk, bringázz át egy napot!

Nem, nem félreértés, tényleg egy napon keresztül kell tekerni. Lehet, hogy már hallottál róla, s lehet, hogy nem is mondunk újdonságot a 12/24 órás kerékpárversennyel és a hozzá kapcsolódó egyéb számokkal. Viszont most megmutatjuk egy videón a helyszínt! Ezért már érdemes leülni egy percre, nem?

2013-06-13

Futók, akik csúcsot hódítottak...

A Kékes Csúcsfutás egyik legszebb és legnehezebb hazai futóversenyünk. Nemcsak a kihívás, de a gyönyörű környezet is emlékezetessé teszi mind a résztvevők, mind pedig azok számára, akik szeretteiket jönnek buzdítani. Több mint 1400 futó hódította meg a csúcsot a Mátrában és érintette meg a célba érkezéskor Magyarország legmagasabb pontját.

2013-06-13

Nézzük, milyen volt a jubileumi 20. K&H olimpiai maratonváltó! - VIDEÓ

Igazi kánikula, meleg és hatalmas, lelkes tömeg - ez jellemezte a jubileumi, 20. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltót a hétvégén. De nézzük meg, milyen is volt a hangulat az 56-osok terén és a Városligetben!

2013-06-13

Spuri Magazin, ami nem gyűrődik a zsebben!

Bizony, a most megjelent Spuri Futómagazint bármikor magadnál hordhatod a zsebedben is akár, ha papír helyett digitális formában veszed meg, vagy fizetsz rá elő. Számítógépen, tableten, okostelefonon olvashatod a százoldalnyi futást. Digitális Spuri Magazin a neten - keresd a Dimag.hu honlapján!

2013-06-13

ELMARAD A TRIATLON MAGYAR NAGYDÍJ BAJAI VERSENYE

A dunai árvíz miatt elmarad a triatlon Magyar Nagydíj jövő hétvégére kiírt, bajai fordulója, a VIII. Mogyi Triatlon.

2013-06-12

Van egy pár kereked pluszban?

Sokmindenre felhasználható néhány plusz kerék, ami, valljuk be, bármikor akadhat minden rendes háztartásban, mondjuk egy cipő talpára applikálva valamely ügyes szerkezettel-tartóval. Bár sajnos ezzel az előző mondattal nem mi találtuk fel a meleg vizet, és nem mondunk újdonságot a görkorcsolya és a síroller szavak emlegetésével sem - ellenben egy újdonsággal azért szolgálhatunk a témában!

2013-06-12

Ne felejtsd otthon a sapkát!

A sapkát és a naptejet, világos futóholmit ne hagyd otthon a hétvégén, ugyanis intéztünk a hétvégére a szintemelkedés mellé egy kis kánikulás és forró aszfaltot. Talán még az is előfordul, hogy a gőzölgő úton úgy látod meg a délibábot, hogy a Hortobágy helyett az ország teteje felé tartasz.

2013-06-12

A júniusi Spuri Mozgásmagazin tartalmából

Június sem telik el úgy, hogy az utolsó csütörtökön ne legyen Spuri Mozgásmagazin. Lássuk, mi lesz benne!

2013-06-12

Magyar terepfutó sikerek Ausztriában - sziklamászás vagy sziklafutás

Az extrém terep futások kedvelői a hétvégén Ausztriában találkoztak, ahol a Katrinberglauf elnevezésű versenyen a kontinens legjobbjai között két magyar futó is rajthoz állt.

2013-06-12

Ülésezett az Alapítvány

Ülésezett a Gyulai István és Zsivotzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért kuratóriuma.
A Miklósa Erika elnök vezette összejövetelen kiemelt téma volt a már bejelentett új tehetséggondozási elképzelés, a Mentor program elindítása.

2013-06-12

BAJI BALÁZS MÁSODIK MOSZKVÁBAN

Baji Balázs a második helyen végzett 110 méter gáton a moszkvai nemzetközi atlétikai viadalon.

2013-06-11

A nyári Spuri Magazin tartalmából

Kapható már a nyári szám, s már a címlapja is a nyarat idézi. Hát még az, ami benne van! Az aztán az igazán napsugaras!

2013-06-11

Vedd meg az új Spurit, fizess elő a többire!

Napokon belül hozzájuthatsz... A most megjelent Spuri Futómagazin nyári számát már kipostáztuk, ha előfizettél rá, vagy megveheted a BSI-ben, illetve a hétvégi eseményen is. Ha pedig nem szeretnél lemaradni a speciális, minden futás számára hasznos anyagokról, érdekességekről ezen túl sem, akkor fizess elő már most a következő évfolyamra, így garantáltan a postaládádban landol minden szám 2013 őszétől!

2013-06-11

A legrutinosabbak csapata már biztosan ott lesz a Kékes Csúcsfutáson!

Informátoraink árgus szemekkel figyelték, s jegyzeteltek, amikor a Kékes Csúcsfutók Klubjának tagjai neveztek - azután pedig rohantak a hírrel, amikor mind a 19 legény, aki eddig az összes Csúcsfutást teljesítette, jelezte indulási szándékát. Ott lesznek tehát mindannyian június 15-én a rajtnál - és az eddigi teljesítményüket elnézve, gond nélkül felérnek tizenhatodszorra is.

2013-06-11

Wermescher Ildikó első lett az Ötscher Ultrán, Németh Csaba ötödik

Múlt hétvégén immár 17. alkalommal került megrendezésre Ausztriában a magyar futók által is kedvelt Ötscher Ultramaraton és hegyi maraton. A hosszú távon kiváló terepfutónk, Wermescher Ildikó megszerezte a női első helyet, Németh Csaba pedig az abszolút ötödik helyen ért célba.

2013-06-11

Elmaradnak a Sportágválasztó táborok a Margitszigeten

Az árvízi védekezés várható elhúzódása miatt elmaradnak a Margitszigeti Atlétikai Centrumba meghirdetett Nagy Sportágválasztó táborok.

2013-06-11

GATLIN BOLT ELLEN NYERT, LEMAITRE-TŐL KIKAPOTT

Az Európa-bajnok francia Christophe Lemaitre legyőzte férfi 100 méteren Justin Gatlint a Rabatban rendezett vasárnapi atlétikai versenyen.

2013-06-10

Negyedik hely Pravetsben

Erdélyi Zsófia egyéni csúccsal, 33:09.73 perces eredménnyel a negyedik zárt Previtsben.

2013-06-10

Yohan Blake is ott lesz a Puskás Stadionban

Július 10-én a Gyulai István Memorialon, a 100-on és 200-on is olimpia ezüst-, a 4x100 méteres váltóval pedig hatalmas világcsúccsal aranyérmes jamaicai Yohan Blake is rajthoz áll.

2013-06-10

Fontos nevezési határidők járnak le a hét végén!

Kedvezményes nevezési időszak ér véget két eseményünknél is a hét végén. Vasárnaptól a Kaposvár 100, hétfőtől pedig a jubileumi E.ON Délibáb Sportfesztivál nevezési díjai emelkednek. Bringások különösen figyeljenek, mert mindkét eseményen érintettek lehetnek!

2013-06-10

Nem sok hely van már a Kékes Csúcsfutás buszára

Korábban meghirdettük, hogy akiknek szüksége van rá, azok jegyet vehetnek a BSI buszára, amivel eljutnak a Kékes Csúcsfutás helyszínére, majd vissza. Igen kapósak voltak a helyek, mert a versenyzői buszra már csak korlátozott számban maradtak férőhelyek. Ezért kizárólag személyesen lehet jegyet vásárolni a nevezési irodában, legkésőbb június 12-én, szerdán.

2013-06-08

Rendkívüli közlemény

Változás a 20. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltón.

2013-06-07

Metropol játék 2013/7

Játssz velünk ismét! A helyes válaszokat beküldők közül a sorsolás alapján kiválasztott 3 nyerte Metropol ajándékcsomagot nyer!

2013-06-07

Ember kell a gátra!

A vasárnapi 20. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltó helyszínén is toborozzuk a segítő kezeket az árvízi védekezéshez. Amennyiben szeretnél önkéntesként közreműködni az munkálatokban, keresd az esemény helyszínén az információs sátrat, ahol kollégáink segítenek a regisztrációban.

2013-06-07

Vargáék várva várt vasárnapi váltásai

A maga nemében lehet, hogy magyar csúcs az, amire a hat Varga készül a 20. K&H olimpiai maratoni váltójában. Alakuljon bárhogyan is a verseny, nekik örökre emlékezetes marad, mivel a családban ezen a vasárnap a futó Vargák lesznek többen és nem a szurkolók. A tíz testvér 2/3-a ott lesz a rajtnál!

2013-06-09

A jubileumhoz méltó futótömeg a Városligetben

A 20. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltó, Közép-Kelet Európa legnagyobb váltófutó rendezvénye előtti héten a szokásosnál is több munka várt a szervező bizottságra. A rendkívüli árvízi helyzetben folyamatosan egyeztettek a főváros vezetőivel. Az a végső döntés született, hogy a rakpartok kiesésével megnehezedett közlekedési lehetőségek miatt megváltoztatják az esemény útvonalát.Az eredeti Dózsa György út és Andrássy úti szakaszokat törölték, azok felszabadultak az autóforgalom számára és csak a Városliget jelentette a versenypályát. Így az útvonal az eredeti 7032 m-es kör helyett rövidebb, 5274 méterre csökkent.

2013-06-07

Überbrutál volt! - VIDEÓ

Azok számára, akik nem voltak ott a múlt hét végén Nyáregyházán a Brutálfutáson, oktatófilm. Akik meg ott voltak, azoknak dicsekednivaló... Elkészült a Brutálfutás 2.0 rövid filmje. VIGYÁZAT! Fehér ruhában megnézni sem ajánlott. Saras!

2013-06-07

Mennyi csapat!

De tényleg: megszámoltuk, és a szánkat tátottuk, hogy hű, mennyi csapat! És mennyi egyéni félmaratonista! Bizony, minden eddigi várakozásunkat felülmúlta a jubileumi 20. K&H olimpiai maraton és félmaratonváltóra nevezők száma - úgy tűnik, az új helyszín és a jubileum mindenki számára még vonzóbbá tette az eseményt.

2013-06-07

Csak úgy...

Buzgó József, a Nemzeti Sport főszerkesztőjének írása

2013-06-07

Hétvégi programajánló

Holnap Miskolcon használhatod a Spuri kártyádat, a 21. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékversenyen.

2013-06-07

Baji Balázs - új egyéni csúcs, Bolt - újabb vereség

A csütörtöki viadalon Baji Balázs 13.44 másodperces egyéni csúccsal - két századot javítva eddigi legjobbján - végzett a 110 méteres gátfutás harmadik helyén.

2013-06-07

ELMARAD A MOB ÉS AZ ÚSZÓSZÖVETSÉG KÖZÖS, PÉNTEK REGGELI ÁRVÍZVÉDELMI AKCIÓJA

Tekintettel arra, hogy az árvízvédelmi előkészületek a tervezettnél is jobb ütemben haladnak, a Katasztrófavédelem megköszönte a MOB és a MÚSZ felajánlását, de Budapesten a munkálatok jelentős része már befejeződött, így a péntek reggel 9 órára meghirdetett önkéntes árvízvédelmi akció elmarad.

2013-06-07

Sikerek a plitvicei tavaknál

Festői szépségű nemzeti parkban rendezték meg az elmúlt vasárnap Horvátországban a 28. Plitvice maratont.

2013-06-06

Amiben minden jogász egyet ért...

...az az - legalábbis a hétvégi 20. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltón részt vevő bírák, ügyészek stb. szerint -, hogy futni jó. Itt nincs nézeteltérés, jogi út helyett az Olof Palme sétányra terelik ügyüket, s mind ugyanazért a célért küzdenek: futni egy jót. És persze megnyerni a Jogi Fórum Kupát, melynek védnöke Paczolay Péter, az Alkotmánybíróság elnöke.

2013-06-03

Lehet, hogy már meg is kaptad az új Spurit?

Ha még nem, akkor is napokon belül hozzájuthatsz. A most megjelent Spuri Futómagazin nyári számát már kipostáztuk, ha előfizettél rá, vagy megveheted a BSI-ben, illetve a hétvégi eseményen is. Ha pedig nem szeretnél lemaradni a speciális, minden futás számára hasznos anyagokról, érdekességekről ezen túl sem, akkor fizess elő már most a következő évfolyamra, így garantáltan a postaládádban landol minden szám 2013 őszétől!

2013-06-06

Forgalmi változások a 20. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltó idején

Június 9-én, vasárnap 20. alkalommal kerül megrendezésre 20. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltó. Az előzetes nevezési számok azt mutatják, hogy Közép-Kelet Európa legnagyobb váltófutó rendezvényén a tavalyi 6800 futóból és 1300 csapatból álló mezőny létszámát idén túllépik a versenyzők. A verseny Budapesten a Hősök tere és környékén, a Városliget több pontján időszakos közlekedési módosításokkal jár.

2013-06-06

Különbusszal a Hortobágyra

Ha nem tudod, hogy hogyan jutsz le a Hortobágyra az E.ON Délibáb Sportfesztiválra, akkor egy tipp: indítunk mi is különbuszokat - s igazából így meg is van oldva a gondod, már csak azt kell eldöntened, hogy a futás, túra, bringa előtt-után slambucot egyél-e, vagy inkább egy adag jóféle gulyást. Ugye, hogy mindenre gondoltunk?

2013-06-06

Június végéig kedvezményesen nevezhetsz a 24 óra BRINGA kerékpáros távjaira

Legolcsóbban június végéig nevezhetsz az augusztus 24-én induló 12 és 24 órás országúti kerékpárversenyre, amelynek 2013-ban a kiskunlacházi repülőtér ad otthont. Az eseményen a 12, valamint 24 órás futamok mellett rövidebb távokra is nevezhetsz.

2013-06-06

Védjük meg a Margitszigetet!

Sportolók az árvíz elleni küzdelemben, a MASZ is csatlakozott a kezdeményezéshez: találkozó pénteken 9 órakor a sziget Margit hídi bejárónál.

2013-06-06

Triatlonozz esőben, hidegben

Erdélyi Nándor írása a Mozgásvilágon: Mit kell tenni akkor, ha jéghegyek úsznak a vízben, havazik a bringapályán és ónos esőtől csúszik a futópálya?

2013-06-05

Segítünk felkészülni a Coca-Cola Testébresztő 30 km-re!

Ha úgy gondolod, hogy a félmaratont már biztonsággal tudod teljesíteni, és úgy érzed, nagyobb falatra vágysz, de még nem maratonra, akkor van egy jó ötletünk: készülj velünk fel október 13-ára, a Coca-Cola Testébresztő 30 kilométeres távjára! E-edzésünkkel rendszeresen kapsz majd edzésterveket, tanácsokat postafiókodba.

2013-06-05

Kész az 56-osok terének helyszínrajza a hétvégi váltóversenyre!

A közelgő nagy esemény kihozta belőlünk, amit csak lehet - most épp térképészeti tudományunkat csillogtatjuk, ötvözve rajzkészségünkkel. Mint a címből is kiderül, végre megtekinthető a jubileumi 20. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltó helyszínének a rajza, rajta van minden, ami csak érdekelhet téged.

2013-06-05

Árvízveszély miatt lezárták a Margitszigetet

A Duna magas vízállása miatt tegnap este lezárták a budapesti Margitsziget lehajtóit, a futókör is víz alatt áll.

2013-06-05

BOLT A RIÓI OLIMPIÁIG TERVEZ

"A következő olimpián olyat szeretnék elérni, ami korábban még senkinek sem sikerült, ez az ami most motivál."

2013-06-04

Kiruccantunk a tópartra a hétvégén... - VIDEÓ

Szóval kaptuk magunkat, fogtuk a sátorvasainkat, és elmentünk a hétvégén Gárdonyba, hogy a K&H kerékpáros napon együtt örüljünk a nyárnak veletek, ami ugyan kissé szeszélyesen kezdett, de ez például titeket nem zavart, ugyanolyan boldogan tekertétek körbe a tavat, mintha külön étlapról rendeltük volna csak nektek az időjárást. Nézzétek meg hát az eseményről készült rövid filmet!

2013-06-04

K&H gyógyvarázs - ha jössz, hozz valamit

Sokan kidobni nem akarják, de nem is tudnak mit csinálni régi gyerekkönyvekkel, játékokkal... így aztán csak pakolásszák őket. Nos, nekünk van egy olyan dobozunk (oké, több is), ahova úgy pakolhatod mindezt, hogy közben biztosan tudod, egy gyerek nem sokára örülni fog neki. A 20. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltón és előtte gyűjtjük ezeket a K&H gyógyvarázs számára; ha már úgyis jössz a rajtszámért... kapd a hónod alá a megunt plüssmacit!

2013-06-04

Gyalog és kerékpáron a 40 éves Hortobágyi Nemzeti Parkban

Gondoltad volna, hogy a bő egy hónap múlva megrendezésre kerülő JUBILEUMI 10. E.ON Délibáb Sportfesztiválnak otthont adó Hortobágyi Nemzeti Park idén ünnepli negyvenedik születésnapját? Ráadásul evvel még nincs vége azon különlegességek sorának, amivel büszkélkedhetsz majd, mikor elmeséled, hogy futottál, túráztál, kerékpároztál a Hortobágyon!

2013-06-04

Comrades Marathon

A hétvégén rendezték az egyik legkomolyabb aszfaltos ultrafutó versenyt, a Comrades Marathon-t Dél-Afrikában.

2013-06-04

Meglepetések a Gyémánt Liga fordulón

Több meglepetést is tartogatott a Gyémánt Liga fordulójaként az USA-ban megrendezett PreClassic atlétikai verseny

2013-06-03

Akik váltója biztosan ott lesz a hétvégén

Vasárnap az egyik legnagyszabásúbb eseményt rendezzük a repertoárunkból, a 20. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltót, ami ráadásul egyéni félmaratonisták számára lehetőséget biztosít a FélmaratonMánia egy újabb 21 kilométerének teljesítésére. A nagy számok törvénye alapján aztán a csapatokat böngészve érdekességekre is akadhatunk, tallózzunk hát ezek között!

2013-06-03

Fizess elő a Spuri Futómagazin következő évfolyamára már most!

Szeretnéd magadénak tudni az ország egyetlen futómagazinját? A néhány napon belül megjelenő Spuri Futómagazin nyári számát nem sokára megveheted a BSI-ben, illetve eseményeinken. Nem szeretnél lemaradni a speciális, minden futás számára hasznos anyagokról, érdekességekről? Akkor fizess elő már most a következő évfolyamra, így garantáltan a postaládádban landol minden szám 2013 őszétől!

2013-06-06

Spuri Mozgásmagazin - május

Nem láttad a Spuri Mozgásmagazin legutóbbi adásait? Sose bánd, nálunk megnézheted, amikor csak akarod, leállíthatod, újra indíthatod. Szóval ne aggódj: itt a májusi, legutóbbi műsor, dőlj hátra, és élvezd!

2013-06-03

Előzetes rajtszámátvétel a K&H olimpiai maraton és félmaraton váltóra

A hétvégi vidéki események után most Budapestre koncentráljuk az energiánkat - mivel rengeteg futót várunk vasárnapra az 56-osok terére, úgy döntöttünk, hogy idén nem csak az egyéni félmaratonisták, hanem a csapatok is átvehetik a verseny hetében a rajtszámukat a BSI-ben a jubileumi 20. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltóra.

2013-06-03

Ultrabalaton 2013

Igen változékony, ám futóidőnek közel ideális időjárásban kerülhették meg hazánk legnagyobb tavát az Ultrabalaton résztvevői. Az egyéni versenyt Pula Tamás és Nagy Katalin nyerték.

2013-06-03

A legjobb amerikai idő született a San Diegó-i félmaratonon

A kenyai Bernard Koech 58:41 perces idővel nyerte a San Diegóban rendezett félmaratoni futóversenyt. Az Egyesült Államokban ez minden idők legjobb eredménye ezen a távon.

2013-06-02

Bringások koszorújában a Velencei-tó

Június első vasárnapján második alkalommal találkoztak a gárdonyi K&H olimpiai kerékpáros nap családi bringacsapatai, hogy közösen tekerjék körbe a Velencei-tavat. A 11 órakor rajtoló mezőny olyan hosszúra nyúlt, hogy mire az utolsó nevező is kétkerékre pattant, a célkapu közelében már a leggyorsabbak fogadására készülődtek a szervezők.

2013-06-02

A Brutálfutás 2.0 sarasabb lett, mint terveztük

850 boldog férfi és nő malackodta végig a napot, egymást is nevetve szemlélve. Az első bálozók szemében az "ez most komoly?" kérdés, a tavalyról már tapasztalatot szerzett emberek tekintetében pedig az "ez állat lesz!" gondolat sütött. Ők már tudták. A legtöbben bulinak fogták fel a dolgot, mint például a mezőny ünnepeltje, aki nyolcadik születésnapját tartotta meg kis barátaival a nem mindennapi ünnepi helyszínen.

fb share