A Sport24 Velencei Tóúszás ajánlója a Mozdulj! e heti adásában

A 2. Sport24 Velencei Tóúszás ajánlójával jelentkezik szombaton reggel 9 órakor a Mozdulj! szabadidős sportmagazin az M1-en. Ezen kívül különleges és extrém sportok bemutatóját láthatod a műsorban. Íme a kínálat!

A Mozdulj! e heti ajánlója:

Augusztus 13-án Gárdonyban lesz a 2. Sport24 Velencei Tóúszás. Kedvcsináló az eseményhez, amelyen 3000 és 1500 méteren úszhatsz a tó vízében.

Ugrálnak, ugrálnak és ugrálnak. Megismerkedhetsz a legújabb őrülettel, a fanatic jumppal, amelyben mindenki megtalálja az örömet és a játékosságot, mert ennek az ugrálásnak éppen ez a lényege.

Három napon át Velence hangos volt a zenétől, hiszen az aerobic megszállottjai táboroztak a tóparton. Színes órák, nemzetközi előadók és jó hangulat várt mindenkit.

Kecskeméten rendezték a wakeboardosok magyar bajnokságát az elmúlt hétvégén. A sportág legjobbjai álltak rajthoz, hogy megmérkőzzenek egymással.

Gyalog mentek fel a hegyre és siklóernyővel jöttek le az Alpok extrem résztvevői. A nemzetközi verseny sok érdekességet hozott.

Naponta 15 kilométeres túrán vettek részt a sünitábor lakói Döbrönte mellett. A nomád tábor szervezői a természetet igyekeztek megismertetni a gyerekekkel.

A Mozdulj! magazinról itt tudhatsz meg többet: mtvmozdulj.hu



fb share