A tizedik alkalommal is megyek! - Hack Zsanett a Balaton Szupermaratonról

"Minden futóesemény fontos számomra, de a Balaton Szupermaraton nagyon nagy kedvencem. Minden eddigin ott voltam, most is megyek, jövőre is, meg a tizedik alkalommal is ott leszek! Nincs olyan, hogy ne mennék" - mondta Zsanett. Az első két Balaton Szupermaratonon a női 18-24 évesek kategóriáját megnyerte. "Van két serlegem, ez óriási eszmei értékkel bír."

Zsanett Budapesten készül. Hétköznapokon három alkalommal, hétfőn, kedden és csütörtökön fut olyan másfél-két órát. Általában a Városligetben futja a 4,5-5 kilométeres köröket, háromszor-négyszer. Télen hóban is futott, és azt vette észre, hogy az ilyen, jóval nehezebb futások után, amikor ismét megfelelőek lettek az időjárási körülmények, lényegesen jobb időt futott ugyanazokon a távokon, mint korábban. Hétvégén egy pihenőnapot tart, a másikon 25-30 kilométer a napi futómennyisége.

Hack Zsanett azt tervezi, hogy az idei összes nagyobb futóeseményen ott lesz, beleértve az őszi budapesti maratont és félmaratont, a 25. T-Home Vivicittá Városvédő Futást és a novemberi Balaton Maratont.



fb share